silik cizgi

Bi kac saate kan vericem dua edin ins değerlerim yukselmistir de güzel haberi eşimle paylaşabilirim artik

Değerim 4 lere düşmüş
uzulme canim. kimyasal gebelik oldu herhalde. demek ki gebe kala biliyorsun. o da iyi bir şey. eşiniz tahlil yaptirdi mi? kimyasal gebelik genelde erkekde problem olunca yaşaniyor. eger kimyasallar tekrarliyorsa spermoqramda ya da rahim kalinliginda problem vardir. yok eger ilk defa yaşiyorsan her kadinin başina hayatinda 1defa gele bilecek bir şey

Şu an adetime 4 gün var bugünle birlikte ama o silik cizgiyi gördüm.iyice koyulasmadigi surece doktora gitmeyi düşünmüyorum. Dualarinizdan beni eksik etmeyin

Şu an adetime 4 gün var bugünle birlikte ama o silik cizgiyi gördüm.iyice koyulasmadigi surece doktora gitmeyi düşünmüyorum. Dualarinizdan beni eksik etmeyin
inşallah iyi haberlerini verirsin canim. 4gun kala silik olmasi normal..inşallah vardir da, koyulaşarak artar degerin dualarim seninle

Gecen ay bu silik cizgiyi adetin gecikmesinin 4. Günü görmüştüm. Şu an koyulasip koyulasmadigini takip ediyorum. Ins saglikli bir gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…