silik cizgi

shemss678

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
626
689
103
30
iyi gunler. tecrubeli arkadaslardan soruma yardim istiyorum. sorum testde silik cizgi var mi değil. gozle gorulur derecede varfakat ben erken yumurtladim. yumurtlamanin uzerinden 26gun gecdi. 1avg yumurtlama(batin 7ci gunu), 25avg kendi bat tarihim. 2gun gecikdim. testlerim boyle cikiyor. yumurtlamadan 25gun gecmişse eğer o zamam silik cizgi değilde, bariz koyu olmasi gerekirdi değil mi? 1ci test dun akşam yapdim. 2ci test sabah idrariyla. testler 5dk icinde gosderdi.

Bence var gibi. Inş mutlu haberi bizimle paylaşırsın. Yarın bir de kan tahlili yaptır.

Bence var gibi. Inş mutlu haberi bizimle paylaşırsın. Yarın bir de kan tahlili yaptır.
sorun da o iste. 2gun sonra kan tahlili yaptira bilirim ancak. şehir dişindayim. yumurtlamadan 25gun gecdiyse degerin daha ustlerde olmasi ve cizginin koyu olmasi gerekmezmiydi?

Bazen döngü ortasında bir kez daha yumurtlama olabiliyor. Benim geçen ay öyle oldu mesela temmuz 12 de yumurtladım temmuz 19 da bir daha yumurtlamışım. O şekilde olmuş olabilir ilk oluşan yumurta değil de sonra oluşan döllenmiştir. En sağlıklı sonuç kan testi ile çıkar ama alttaki test net pozitif benim de öyle çıkmıştı.

Var gibi bnm hamilekigimi ilk ogrendigimde boyle silikti cizgi

yok eşim işle alakali son donemlerde burda olmadi. yumurtama 2ci kez olduysa da dollenme mumkun değil. 2ci yumurtlamadan kaç gun sonra pozitivi gordun?

bat gecikince mi test yapdiniz yoksa erken mi? pozitivi ne zaman gordunuz?
Testte bat 6 gun once silik ckmisti ertesi gun kan verdim ve 27ydi hic unutmuyorum belki 1 gun once baksaydim.cikmiycakti bile yani bn baya erken ogrendim. Ama ben adet bitiminden hemen sonra yumurtalamistm o yuzden de erken ogrenms olablirim

Geç döllenme olmuş. Bence hamilesin tebrikler
yok canim malesef mumkun degil. eşim burda yoktu. bu ay 2kez ilişki oldu 1i ilk yumurtlamadan 1gece once. ikincisi 19avg. dollenme 19unda olduysa duşunuyorum ki 7 8gun sonra testler gostermezdi silik cizgiyi bile. diğer yandan yumurta akintisi hiç yaşamadim o donemlerde. regular ilişki olsa yinede "hangi gune denk gelmiş acaba" diye duşunurdum ama ihtimal çok az

Testte bat 6 gun once silik ckmisti ertesi gun kan verdim ve 27ydi hic unutmuyorum belki 1 gun once baksaydim.cikmiycakti bile yani bn baya erken ogrendim. Ama ben adet bitiminden hemen sonra yumurtalamistm o yuzden de erken ogrenms olablirim
aynen bendede oyle oldu işte. adet bitti 5gun surdu 7ci gunu yumurtladim. senin gibi adetim geçmeden daha erken boyle cizgiyi gormem gerekirken, bugun adetimin 2gun gecmesine rağmen boyle silik. benim kafami kariştiran da o işte

Bence bunları çok düşünme nasip olmuş hamilesin kan ver doktor sana söyler ne olduğunu

aynen bendede oyle oldu işte. adet bitti 5gun surdu 7ci gunu yumurtladim. senin gibi adetim geçmeden daha erken boyle cizgiyi gormem gerekirken, bugun adetimin 2gun gecmesine rağmen boyle silik. benim kafami kariştiran da o işte
Kan verirseniz daha saglikli bi sonuca ulasabilirsiniz bi de eger hemen kan verme ihtimaliniz yoksa testi tekrarlayin derim net bi cizgi cikiyorsa o zamn hamilesiniz diyebiliriz. Istenilen bi gebelik miydi?

Kan verirseniz daha saglikli bi sonuca ulasabilirsiniz bi de eger hemen kan verme ihtimaliniz yoksa testi tekrarlayin derim net bi cizgi cikiyorsa o zamn hamilesiniz diyebiliriz. Istenilen bi gebelik miydi?
evet 2yildir istiyorum 10haftalik kurtaj ve 2kimyasal gebeligim oldu

evet 2yildir istiyorum 10haftalik kurtaj ve 2kimyasal gebeligim oldu
Ins bu sefer rabbim istediginizi size verir saglikla sihhatle. Demek ki hamile kalabiliyorsunz ve hicbir sorununuz yok demektir bu yuzden bu ay olmasa bile olacaktir insAllah

Benimde böyle oldu bence pozitif emin olmak için kan testi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…