• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik cizgi kanda 1.20 bata 5 kala bakarmisiniz

Arkadaşlar testime bi bakabilir misiniz?
Son adet tarihim 24 Mart. 30 martta hsg çektirdim. Ayrıca dostinex kullandım. Bugün predictor early Alıp test Yaptım. Fotoğrafına sizde bakabilir misiniz? Şimdi gidip kan verdim. Bu 1 saat Geçmez şimdi bana...
tam diyodum ki kendi kendime ya bu test piyasadan toplatılsın hep silik çıkıyo insanları boşuna umutlandırıp heveslendiriyo diye ama sizin teste bakınca lafımı geri aldım baya kopkoyu çıkmış sizin! kan sonucunuz gelince yazın olur mu çok merak ederim ben de =)

tam diyodum ki kendi kendime ya bu test piyasadan toplatılsın hep silik çıkıyo insanları boşuna umutlandırıp heveslendiriyo diye ama sizin teste bakınca lafımı geri aldım baya kopkoyu çıkmış sizin! kan sonucunuz gelince yazın olur mu çok merak ederim ben de =)
Mutlaka yazarım :) şimdi arkadaşlar eczaneden gidip ucuz olan testlerden almışlar. Onu da yaptim. Onda silik çıktı ama çıktı. İlk yaptıgım hassas testti. Kutunun üzerinde adetten 4 gun önce pozitif sonuç verir, silik çizgi hamilesiniz demektir yazıyordu. Hala tam anlamıyla ikna olamıyorum. Sacmaliyorum...

Ya kızlar anlamıyorum neden adetiniz bir kaç gün geçmeden test yapıyorsunuz sabırlı olun biraz bebeğimiz varsa sizinledir zaten bu kadar erken çıkmasini beklemeyin bakin benim adetim10 gün geçtikten sonra kanda 8.3 ile çıktı herkesin bir olnax geç döllenme olur vs. Kendi kendinize stres yapıyorsunuz kizlar

Ya kızlar anlamıyorum neden adetiniz bir kaç gün geçmeden test yapıyorsunuz sabırlı olun biraz bebeğimiz varsa sizinledir zaten bu kadar erken çıkmasini beklemeyin bakin benim adetim10 gün geçtikten sonra kanda 8.3 ile çıktı herkesin bir olnax geç döllenme olur vs. Kendi kendinize stres yapıyorsunuz kizlar
Benim son adetim 24 martti. Bugün hala olmayınca hassas testlerden Yaptım. Sonuç pozitif gibi ama hala konduramiyorum, kendimi ikna edemiyorum, daha önceden düşüklerim oldu

Gozunaydın cnm saglikla kucagina alirsin insallh ne kadardir deniyordun
Âmin canım inşallah.
Agustostan beri, ama sorunum çoktu. Tuplerim tikaliymis, hsg Çekildi. Prolaktinim yuksekmis, dostinex kullandım. Rabbime Şükürler olsun...

kızlar ben gecen ıdrar testi yaptım sılık cizgiydi .2gun sonra hastalandım. yuzdenbirlik hata payı bana çıktı:(

Lutfennn yardım
İlk defa bebek denemesinde bulunduk adetime daha 2 gün var birer ggün arayla 4 test yaptım hepsinde silik cçizgi cçıktı sizce sonuç nedir

Back