gercekden mi? doktora sordun mu neden diye? farkli test markalariyla mi denediniz?
pozitivi ne zaman gordunuz? yani ovulasyondan kach gun sonra boyle oldu? ve ya batdan erken mi, geçince mi?Benimde böyle oldu bence pozitif emin olmak için kan testi verin
Bata 5 gün kalapozitivi ne zaman gordunuz? yani ovulasyondan kach gun sonra boyle oldu? ve ya batdan erken mi, geçince mi?
yok eşim işle alakali son donemlerde burda olmadi. yumurtama 2ci kez olduysa da dollenme mumkun değil. 2ci yumurtlamadan kaç gun sonra pozitivi gordun?
Arkadaşlar merhaba,
Konu açmayı beceremediğim için cevap kısmından sormak istiyorum. Bugün gecikmemin ikinci günü. Bata 1 gün kala yaptığım ovulasyon testinin epey koyu çıkmasından şüphelenip dün akşam ve bu sabah laboquick test yaptım çok silik çizgiler gördüm gibi. (ekte paylaşıyorum.) Kan testini de sabah sağlık ocağında yaptırdım sonucu yarın sabah çıkar dediler değerlendirebilir misiniz rica etsem? Sizce durum nedir?
Canım çok teşekkür ederim, test sonucumda da hcg 81.34 çıktı ctesi gününe de kadın doğumdan randevu aldım. Umarım sağlıklı sıhhatli bir bebeğim vardır. Darısı isteyen herkesin ama herkesin başına. Allah el açıp dua eden herkese nasip etsin inşallah :)Canım gebelik var gibi ben çizgiyi görüyorum hayırlısı olsun hakkında inşaAllah :)
Canım çok teşekkür ederim, test sonucumda da hcg 81.34 çıktı ctesi gününe de kadın doğumdan randevu aldım. Umarım sağlıklı sıhhatli bir bebeğim vardır. Darısı isteyen herkesin ama herkesin başına. Allah el açıp dua eden herkese nasip etsin inşallah :)
kac dakika sonra cikti? 5dakka icinde ciktiysa gec dollenme ola bilir. yok eger 20dakika yarimsaat falan kurudukdan sonra ciktiysa benim cok oldu boyle, sonu hep husran. oyle cikinca kuruma cizgisiMerhaba kizlar yorumlayabilir misiniz acaba bugün gecikmenin 5. Günü Eki Görüntüle 2547124
o zaman tebrik ederim. git bir kan testi yaptir eger varsa silik cizgiyle 25-35 araliginda olucaktirYo test max 10 dk diyodu ona göre uyguladim hemen cektim
Allahim ins dua edino zaman tebrik ederim. git bir kan testi yaptir eger varsa silik cizgiyle 25-35 araliginda olucaktir
Aaaminn. dualarim seninleAllahim ins dua edin
Canım ben eşimle son ilişkiden tam 4 gün sonra olan ovudan gebe kalmışım.yok eşim işle alakali son donemlerde burda olmadi. yumurtama 2ci kez olduysa da dollenme mumkun değil. 2ci yumurtlamadan kaç gun sonra pozitivi gordun?
bende bu ay bata 3gun kala catlayan yumurtadan esimle yalniz 1gece degerlendire bildigimiz iliskiden hamile kaldim canimCanım ben eşimle son ilişkiden tam 4 gün sonra olan ovudan gebe kalmışım.
Çocuk çok şükür aynı babasına benziyor da soru işareti olmadı eşimde
5 güne kadar yaşayabiliyor spermler içerde. Bilgine..
tebrikler canim. devami gelsin inşallahKızlar hamileyim dün kan verdim 15lerde yarin bi daha verecem değeri kontrol ettirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?