silik cizgi

gercekden mi? doktora sordun mu neden diye? farkli test markalariyla mi denediniz?

Yok denemedim farkli testlerle.. Kan testinde çıkmıştı.. Bende evde son test ziyan olmasin diye yapayim dedim yine goremedim koyu çizgi ertesi muayenede kat kat artmisti zaten degerim.

Arkadaşlar merhaba,
Konu açmayı beceremediğim için cevap kısmından sormak istiyorum. Bugün gecikmemin ikinci günü. Bata 1 gün kala yaptığım ovulasyon testinin epey koyu çıkmasından şüphelenip dün akşam ve bu sabah laboquick test yaptım çok silik çizgiler gördüm gibi. (ekte paylaşıyorum.) Kan testini de sabah sağlık ocağında yaptırdım sonucu yarın sabah çıkar dediler değerlendirebilir misiniz rica etsem? Sizce durum nedir?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-09-11 at 08.15.26 (1).jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 75
  • WhatsApp Image 2019-09-11 at 08.15.26 (2).jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 82

Canım gebelik var gibi ben çizgiyi görüyorum hayırlısı olsun hakkında inşaAllah :)

Canım gebelik var gibi ben çizgiyi görüyorum hayırlısı olsun hakkında inşaAllah :)
Canım çok teşekkür ederim, test sonucumda da hcg 81.34 çıktı ctesi gününe de kadın doğumdan randevu aldım. Umarım sağlıklı sıhhatli bir bebeğim vardır. Darısı isteyen herkesin ama herkesin başına. Allah el açıp dua eden herkese nasip etsin inşallah :)

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    17,7 KB · Görüntüleme: 80

Amin hayırlısıyla çok çok sevindim şimdiden <3

Kızlar benim idrar testimide yorumlarmısınız 6 gün kaldı bata ama dayamamadım yaptım ben sanki silik bi çizgi gördüm ama çok silik dikkatli bakınca gözüküyor sanki Hayalde görüyor olabilirim tabi

Merhaba kizlar yorumlayabilir misiniz acaba bugün gecikmenin 5. Günü

Yo test max 10 dk diyodu ona göre uyguladim hemen cektim

Kızlar hamileyim dün kan verdim 15lerde yarin bi daha verecem değeri kontrol ettirecem

yok eşim işle alakali son donemlerde burda olmadi. yumurtama 2ci kez olduysa da dollenme mumkun değil. 2ci yumurtlamadan kaç gun sonra pozitivi gordun?
Canım ben eşimle son ilişkiden tam 4 gün sonra olan ovudan gebe kalmışım.
Çocuk çok şükür aynı babasına benziyor da soru işareti olmadı eşimde
5 güne kadar yaşayabiliyor spermler içerde. Bilgine..

bende bu ay bata 3gun kala catlayan yumurtadan esimle yalniz 1gece degerlendire bildigimiz iliskiden hamile kaldim canim onu gecen ay yazmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…