- 10 Mart 2023
- 41
- 18
- 8
- Konu Sahibi sarisintweety
-
böyle çıkınca genelde pozitif oluyor hayırlı olsunMerhaba
Lütfen testime bakar mısınız silik çizgi var gibi görüyorum ama yanılmak istemiyorum
Beklenen adet tarihi 9 ocak normalde ama dayanamadım sabredemedim test yaptım
Eki Görüntüle 3533138
Gözüküyor ama kuzum testin markası ne ?Merhaba
Lütfen testime bakar mısınız silik çizgi var gibi görüyorum ama yanılmak istemiyorum
Beklenen adet tarihi 9 ocak normalde ama dayanamadım sabredemedim test yaptım
Eki Görüntüle 3533138
Merhaba kan verdim bugün 0.500 çıktı yükselmez dimi 25.26.27.28. günlerde adet oluyorum dedim ya bugün 27.gunBende gördüm çizgiyi inşallah vardır
Merhaba kan verdim bugün 0.500 çıktı yükselmez dimi 25.26.27.28. günlerde adet oluyorum dedim ya bugün 27.gunGözüküyor ama kuzum testin markası ne ?
Haktan hayırlısı kuzum bilemeyizki geç döllenme felan olur birşey olur yükselebilirMerhaba kan verdim bugün 0.500 çıktı yükselmez dimi 25.26.27.28. günlerde adet oluyorum dedim ya bugün 27.gun
Bugün yarını da atlatirsam bir ümit var daha gecikmedi çünküHaktan hayırlısı kuzum bilemeyizki geç döllenme felan olur birşey olur yükselebilir
Aynen öyle kuzum Allahım nasip etsin hepimizeBugün yarını da atlatirsam bir ümit var daha gecikmedi çünkü
Freely olması lazım markasıGözüküyor ama kuzum testin markası ne ?
Ever kaset test. Umarım beni üzmez :)Ben gördüm var gibi :) Kaset test dimi bu?
İnşallah çok teşekkür ederimBende gördüm çizgiyi inşallah vardır
Kan vermeyi düşünüyorum çok teşekkür ederimkan verin ya da daha vermeyecekseniz başka marka hatta erken gebelik testi ile tekrarlayın hayırlısı olsun
Allahtan ümit kesilmez, hepimizin gönlüne göre olsunMerhaba kan verdim bugün 0.500 çıktı yükselmez dimi 25.26.27.28. günlerde adet oluyorum dedim ya bugün
Aynen öyle kuzum Allahım nasip etsin hepimize
AminAllahtan ümit kesilmez, hepimizin gönlüne göre olsun
Biraz sabretmek gerekiyorAminadet gelene kadar beklicem
O testlere güvenim kalmadı benimde çıktı silik bugün bile kanda 0.500 çıktı doktor adet gecikirse bakın tekrar dediBiraz sabretmek gerekiyorben de çok sabırsızım maalesef gecikmeyi bekleyemeden test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?