Evet pozitif görünüyor yarın sabah ilk idrarla test yapın sonra kan verin hayırlı olsun6 günlük aset gecikmek ara sıra olan adet ağrısı gibi olan bi ağrı var 15 20 saniye sürüyor sonra geçiyor günde 10 20 defa oluyor eğilip kalkarken oluşan kasık ağrım var test yaptım silik çizgi var acaba hamilemiyin veya başına böyle birşey gelen varmı? Hamile olmayı çok istiyorum
İlk 10 dakika içerisinde çıktı ve daha çok aylar öncesinden duran testlerim var hala tek çizgi duruyorlar yani kuruma çizgisi diye birşey yokEvet pozitif görünüyor hayırlısı olur inşallah, kaçıncı dk da çift çıktı ilk dakikalrda çıkan sonuç daha doğrudur geç çıktıysa yanılma vardir
Ayhh inşallahEvet pozitif görünüyor yarın sabah ilk idrarla test yapın sonra kan verin hayırlı olsun
Ay bence var ya kan verin6 günlük aset gecikmek ara sıra olan adet ağrısı gibi olan bi ağrı var 15 20 saniye sürüyor sonra geçiyor günde 10 20 defa oluyor eğilip kalkarken oluşan kasık ağrım var test yaptım silik çizgi var acaba hamilemiyin veya başına böyle birşey gelen varmı? Hamile olmayı çok istiyorum
Himm benim testlerimde oluşmuştu saatler sonra amaİlk 10 dakika içerisinde çıktı ve daha çok aylar öncesinden duran testlerim var hala tek çizgi duruyorlar yani kuruma çizgisi diye birşey yok
Pembe duruyor hamilesin :)) kuruma çizgisi genelde siyah gibi koyu olur6 günlük aset gecikmek ara sıra olan adet ağrısı gibi olan bi ağrı var 15 20 saniye sürüyor sonra geçiyor günde 10 20 defa oluyor eğilip kalkarken oluşan kasık ağrım var test yaptım silik çizgi var acaba hamilemiyin veya başına böyle birşey gelen varmı? Hamile olmayı çok istiyorum
Var gibi cnm istersen kan testi ver6 günlük aset gecikmek ara sıra olan adet ağrısı gibi olan bi ağrı var 15 20 saniye sürüyor sonra geçiyor günde 10 20 defa oluyor eğilip kalkarken oluşan kasık ağrım var test yaptım silik çizgi var acaba hamilemiyin veya başına böyle birşey gelen varmı? Hamile olmayı çok istiyorum
Kuruma cizgisi oluyor cnm ama seninki değil bak benimki kuruma cizgisi oldugu cok belliİlk 10 dakika içerisinde çıktı ve daha çok aylar öncesinden duran testlerim var hala tek çizgi duruyorlar yani kuruma çizgisi diye birşey yok
Adetten birgun once yaptim negatif adet gunu erken gebeljk testi yaptim oda nefstif suan 2gun gecikmedeyimKuruma cizgisi oluyor cnm ama seninki değil bak benimki kuruma cizgisi oldugu cok belli
Bariz pozitif canım hayırlı olsun kan ver kesinleştir:)6 günlük aset gecikmek ara sıra olan adet ağrısı gibi olan bi ağrı var 15 20 saniye sürüyor sonra geçiyor günde 10 20 defa oluyor eğilip kalkarken oluşan kasık ağrım var test yaptım silik çizgi var acaba hamilemiyin veya başına böyle birşey gelen varmı? Hamile olmayı çok istiyorum