Bence var kan verKızlar selam, monurol antibiyotik gebelik testi sonucunu etkiler mi? Adete 6 gün kala, yumurtlamadan 9, çatlamadan 8 gün sonra kan testi verdiğimde negatifti. Dün gece monurol kullandım ve bu gece yaptığım testlerde hemen çıkan silik çizgi var. İçeli neredeyse 24 saat oldu ama ilaç dolayısıyla yalancı pozitif çıkabilir mi? Erken olan awox, kaset test laboquick. Kaset testten iki tane yaptım ikisi de aynı
Hiçbir antibiyotiğin yalancı pozitife neden olacağı sanmıyorumKızlar selam, monurol antibiyotik gebelik testi sonucunu etkiler mi? Adete 6 gün kala, yumurtlamadan 9, çatlamadan 8 gün sonra kan testi verdiğimde negatifti. Dün gece monurol kullandım ve bu gece yaptığım testlerde hemen çıkan silik çizgi var. İçeli neredeyse 24 saat oldu ama ilaç dolayısıyla yalancı pozitif çıkabilir mi? Erken olan awox, kaset test laboquick. Kaset testten iki tane yaptım ikisi de aynı
Varmış canım artış bu şekilde sence nasıl? Adet gecikmesinin 3. günü bugün biraz düşükBence var kan ver
Evet haklısınız pozitifmiş ama değerlerim günüme göre düşük çıkıyor. Sanırım o nedenle testlere geç yansıdıHiçbir antibiyotiğin yalancı pozitife neden olacağı sanmıyorum
Gayet iyi yükselmiş kaç olduğu önemli değil 2 kat arttığı önemli canım gayette iyi gorunuyoVarmış canım artış bu şekilde sence nasıl? Adet gecikmesinin 3. günü bugün biraz düşük
Bende dün verdim 137 çıktı bugün regl günümVarmış canım artış bu şekilde sence nasıl? Adet gecikmesinin 3. günü bugün biraz düşük
İnşallah öyledir canım çok sağol.. senin değerini gördüm çok sevindimGayet iyi yükselmiş kaç olduğu önemli değil 2 kat arttığı önemli canım gayette iyi gorunuyo
Amin hepimize inşallahİnşallah öyledir canım çok sağol.. senin değerini gördüm çok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim de adetim 7-8 gün gecikti ve testlerim bu şekilde silik çıkıyor, tekrar kan verdiniz mi beta yükselişi nasıl?Kızlar selam, monurol antibiyotik gebelik testi sonucunu etkiler mi? Adete 6 gün kala, yumurtlamadan 9, çatlamadan 8 gün sonra kan testi verdiğimde negatifti. Dün gece monurol kullandım ve bu gece yaptığım testlerde hemen çıkan silik çizgi var. İçeli neredeyse 24 saat oldu ama ilaç dolayısıyla yalancı pozitif çıkabilir mi? Erken olan awox, kaset test laboquick. Kaset testten iki tane yaptım ikisi de aynı
Merhaba evet pozitif çıktı sonucum ama kimyasal gebelikmişbenim de adetim 7-8 gün gecikti ve testlerim bu şekilde silik çıkıyor, tekrar kan verdiniz mi beta yükselişi nasıl?
Nasıl karar veriliyor kimyasal olup olmadığına?Merhaba evet pozitif çıktı sonucum ama kimyasal gebelikmiş
Beta hcg değeri düşmeye başlıyorsa kimyasal gebelik oluyorNasıl karar veriliyor kimyasal olup olmadığına?
Merhaba tüp bebek mi surecinizBeta hcg değeri düşmeye başlıyorsa kimyasal gebelik oluyor
Merhaba, hayır değildi. Tüp bebekte de olabiliyor mu kimyasal?Merhaba tüp bebek mi sureciniz
Hiç bilmiyorumMerhaba, hayır değildi. Tüp bebekte de olabiliyor mu kimyasal?
Geçmiş olsun canım. Regline kaç gün kala idrar testinde silik çizgi gördün ? Pcosun var mıHiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?