Silik çizgi mi görüyorum yardım edin

İnşallah kuzum daha 2 ay önce düşük yaşadım 2. Düştüğümdü gelmiştir umarım ama bu sefer bırakıp gitmesin annesini isteyen herkese versin Rabbim ❤
rabbim yardımcın olsun bende geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 8 ay sonra oğluma hamile kaldim şimdi 5.5 aylık hamileyim heran bişey olacak korkusuyla yaşıyorum umarım hamilesindir mucizen seninledir sağsalim kucağına alırsın inşallah Allah'ın izniyle

Amin tatlım inşallah sende bir avazda sağlıklı ,Salih ve nur topu gibi alırsın aslan parçanı kucağına

Eklentiler

• IMG_0335.JPG
    45,3 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar 7 gün geçikmem var ve böyle çıktı var mı yok mu iki tane yaptım ikiside böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_0371.JPG
    16,6 KB · Görüntüleme: 63
Bugün yaptıracaktım ama geldi adet canım geçikmeymiş bu seferde kısmet değilmiş
Testlerin silik çıkmasının sebebi gebelikten değil bazen hormonlar adete yakın baya yükseliyor o yüzden yanıltıcı oluyor. Adete yakın vücut gebeliğe hazırladığı için kendini salgıladığı hormonlar yüzünden silik çizgi çıkıyor aklında bulunsun. Bende senin gibi silik çıkınca acaba varmı diye kendimi yerdim arkasından pat hastalanırdım. Bıraktım artık silik çizgilerin peşinden koşmayı bana esas çizgi Laz'ım :)
Ben düşük yapalı tam 1 sene oldu şimdi klomen kullanıyorum 2. Tane yumurtam oluşmuş inşallah biri tutar.. doktor ümitli konuştu ikiz gebelik oluşabilir dedi. Allahım neyi hayırlı veriyorsa ona razıyım..
Sen kullandın mı klomen hiç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…