- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 30
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
rabbim yardımcın olsun bende geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 8 ay sonra oğluma hamile kaldim şimdi 5.5 aylık hamileyim heran bişey olacak korkusuyla yaşıyorum umarım hamilesindir mucizen seninledir sağsalim kucağına alırsın inşallah Allah'ın izniyleİnşallah kuzum daha 2 ay önce düşük yaşadım 2. Düştüğümdü gelmiştir umarım ama bu sefer bırakıp gitmesin annesini isteyen herkese versin Rabbim ❤
Amin tatlım inşallah sende bir avazda sağlıklı ,Salih ve nur topu gibi alırsın aslan parçanı kucağınarabbim yardımcın olsun bende geçen sene bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 8 ay sonra oğluma hamile kaldim şimdi 5.5 aylık hamileyim heran bişey olacak korkusuyla yaşıyorum umarım hamilesindir mucizen seninledir sağsalim kucağına alırsın inşallah Allah'ın izniyle
İnşallah canım benim yaAmin tatlım inşallah sende bir avazda sağlıklı ,Salih ve nur topu gibi alırsın aslan parçanı kucağına
Sağol bebeğim ❤❤❤Hadi hayırlısı kuzumm dualarım seninle
çok silik neden böyleKızlar 3 ünde adet olmam gerekiyordu hala olamadım ve testler silik çıkıyor ben mi öyle görüyorum bakın lütfen
Can'ım sen en iyisi bi kan testi yaptır belki geç döllenmedir ondan silik çıkıyordurçok silik neden böyle
ayyy canmya bide 7 gun gecikmen var testin siligide var cikmis belli insallh hamilesindir simdiden hayirli olsunKızlar 7 gün geçikmem var ve böyle çıktı var mı yok mu iki tane yaptım ikiside böyle çıktı
Kan testi yaptir canim :) sabah hemen saglik ocagina gitKızlar 7 gün geçikmem var ve böyle çıktı var mı yok mu iki tane yaptım ikiside böyle çıktı
İnşallah canım ya emin olamıyorum kan vermem gerekiyor ama şuan taşınıyorum çok yoğunumayyy canmya bide 7 gun gecikmen var testin siligide var cikmis belli insallh hamilesindir simdiden hayirli olsun
Gideceğim inşallah canım dua edin bizeKan testi yaptir canim :) sabah hemen saglik ocagina git
bnce 1 saatligine hastaneye git sonucta ev tasiyorsun ona gore dikkat et kendineİnşalkah canım ya emin olamıyorum kan vermem gerekiyor ama şuan taşınıyorum çok yoğunumgidemedim hastaneye
Haklısın canım yarın gitmeliyim artıkbnce 1 saatligine hastaneye git sonucta ev tasiyorsun ona gore dikkat et kendine
Rabbim.kalbindekini versin insallah :)Gideceğim inşallah canım dua edin bize
Amin cümlemize tatlım güzel dileklerin için teşekkür ederimRabbim.kalbindekini versin insallah :)
canm naptin kan testi yaptrdinmiAmin cümlemize tatlım güzel dileklerin için teşekkür ederim
Bugün yaptıracaktım ama geldi adet canım geçikmeymiş bu seferde kısmet değilmişcanm naptin kan testi yaptrdinmi
Testlerin silik çıkmasının sebebi gebelikten değil bazen hormonlar adete yakın baya yükseliyor o yüzden yanıltıcı oluyor. Adete yakın vücut gebeliğe hazırladığı için kendini salgıladığı hormonlar yüzünden silik çizgi çıkıyor aklında bulunsun. Bende senin gibi silik çıkınca acaba varmı diye kendimi yerdim arkasından pat hastalanırdım. Bıraktım artık silik çizgilerin peşinden koşmayı bana esas çizgi Laz'ım :)Bugün yaptıracaktım ama geldi adet canım geçikmeymiş bu seferde kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?