- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
O zaman hamilesin tebriklerrrr :)2 dk falan çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hamilesin tebriklerrrr :)2 dk falan çıktı
benimde aynı seninkisi gibi silik ikinci çizgim belirdi. çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bu ay nasip eder de sağlıklı yavrumun ilk haberini alırım. Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun..
Kızlar ben çok ümitlendim sizce pozitif olabilir mi ?Eki Görüntüle 1840150
Canim gözün aydin tabiiki positif
Ayy bende böyle bi testi görsem ne isterim daha..neler yaptin canim anlatirmisin lütfen ovu testi kullandinmi?hangi günleri degerlendirdin?
Canım gözün aydın Tebrikler :) iğnenin kaçıncı günü test yaptın ben de igne oldum da :)Canım inşallah yaa. Varya şuan heycandan ölücem inşallah hamileyimdir. Her ay aynı heyecan. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım (bebe aspirini + Folik asit). sonrasında da çatlatma iğnesi. iğneden bi gün önce ilişki ve ondan sonra gün aşırı ilişki.
Canım gözün aydın Tebrikler :) iğnenin kaçıncı günü test yaptın ben de igne oldum da :)
Kullandım canım benim daha yeni igne. 27 sinde oldum :)Ayın 15 Mayıs inde iğne oldum. Bugün (31 Mayıs) test yaptım. Bakalım inşallah bu sefer olmuştur hayırlısıyla..Sen nne zaman iğne oldun? Klomen kullandın mı?
Kullandım canım benim daha yeni igne. 27 sinde oldum :)
Amin inşallah canım. Sen sağlıcakla yavruna kavuşursun Inşallah canım :)insan heycan yapıo iğneyi vurunduğu günden itibaren :/ İnşşallah Allah gönlüne göre verir.
Amin inşallah canım. Sen sağlıcakla yavruna kavuşursun Inşallah canım :)
Inşallah canım hayırlıysa pozitifi görürüm inşallah ben de :)Amiiiiiin canım. İnşallh sonuç pozitiftir ve herşey yolunda gider..
Inşallah canım hayırlıysa pozitifi görürüm inşallah ben de :)
Canım inşallah yaa. Varya şuan heycandan ölücem inşallah hamileyimdir. Her ay aynı heyecan. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım (bebe aspirini + Folik asit). sonrasında da çatlatma iğnesi. iğneden bi gün önce ilişki ve ondan sonra gün aşırı ilişki.
Heycanini tahmin bile edemiyom canim ama bence hamilesin hemde yüzde yüz cünkü cizgi baya net.. Benimde bugün 18.günüm bakalim dün ovu testim baya koyuysu bugünde öyle daha catlamadi yumum ama ben 3 gündür arka arkaya degerlendiriyorum.neolur dua et bizlerede rabbim o güzel heycani bizede yasatsin hemen insaallah
Ederim Tabi canım, Allah hepimize hayırlı anne olmayı nasp etsin. İnşallah bol bol çift çizgi görürüz.:))
Yok daha yapmadım . Bi kaç gün geçsin öyle yapıcam.
Canim gözün aydin tabiiki positif
Ayy bende böyle bi testi görsem ne isterim daha..neler yaptin canim anlatirmisin lütfen ovu testi kullandinmi?hangi günleri degerlendirdin?