Öncelikle sabah ilk idrar olayı diye bişey yok günün her saati her ıdrarlar olur gece yaptığım testler iki öğrendim her zaman ikincisi prodoctor bu testi hamile olduğum zaman yaptım ısrarla bende tek çizgi çıkardı sizin 10 günlük gecikme var kan testi verin direkHanımlar merhaba döngümün 48. Günündeyim
35-38 günlük döngülerim olur hep . Yani benim döngüme göre 10 günlük bir gecikmem var
Çarşamba günü iki adet erken prodoctor test yaptım belirli belirsiz silik çizgi hemen belirdi
(Testleri atacağım)
Ancak bugün yaptığım testte silik çizgi bile göremedim
Ama o gün iftardan önce yapmıştım yani su alımım saatlerce durmuştu
Bugün bir nedenden ötürü oruç tutamadım sıvı alımım varken yaptım
Sizce gebe miyim testlerimi yorumlar mısınız ??? Benim gibi önce silik görüp sonra negatif görüp gebe olduğunu öğrenen var mı
Gebeliğin ilerleyen zamanlarında sabah akşam fark etmez ama erken zamanlarda sabah ilk idrarda hormon birikintisi olduğu için normale göre çıkarabilirÖncelikle sabah ilk idrar olayı diye bişey yok günün her saati her ıdrarlar olur gece yaptığım testler iki öğrendim her zaman ikincisi prodoctor bu testi hamile olduğum zaman yaptım ısrarla bende tek çizgi çıkardı sizin 10 günlük gecikme var kan testi verin direkvarsa kesinlikle çikacak inşallah vardır hayır'lısı olsun
Anlamadım prodoctor ile mi öğrendiniz yoksa göstermedi miÖncelikle sabah ilk idrar olayı diye bişey yok günün her saati her ıdrarlar olur gece yaptığım testler iki öğrendim her zaman ikincisi prodoctor bu testi hamile olduğum zaman yaptım ısrarla bende tek çizgi çıkardı sizin 10 günlük gecikme var kan testi verin direkvarsa kesinlikle çikacak inşallah vardır hayır'lısı olsun
Ben yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendimGebeliğin ilerleyen zamanlarında sabah akşam fark etmez ama erken zamanlarda sabah ilk idrarda hormon birikintisi olduğu için normale göre çıkarabilir
Benimkinde bunun aynısı sonucunuz ne peki öğrenebildinizmiHanımlar merhaba döngümün 48. Günündeyim
35-38 günlük döngülerim olur hep . Yani benim döngüme göre 10 günlük bir gecikmem var
Çarşamba günü iki adet erken prodoctor test yaptım belirli belirsiz silik çizgi hemen belirdi
(Testleri atacağım)
Sizce gebe miyim testlerimi yorumlar mısınız ??? Benim gibi önce silik görüp sonra negatif görüp gebe olduğunu öğrenen var mı
Hayır öğrenmedim daha da olmadım adet son adet tarihim 3 Şubat siz öğrendiniz mi yarın kan verin ?Benimkinde bunun aynısı sonucunuz ne peki öğrenebildinizmi
Hayır bende 1 haftadır test yapıyorum hep negatif rica etsem testime bakarmısınız sizde de mi böyle oldu adetime 1 gün var dahaHayır öğrenmedim daha da olmadım adet son adet tarihim 3 Şubat siz öğrendiniz mi yarın kan verin ?
Ben bariz görüyorum ya daha net çeker misiniz ekranı netleyin ve biraz parlaklık düşürün öyle bakalım bir kaç tane çekinHayır bende 1 haftadır test yapıyorum hep negatif rica etsem testime bakarmısınız sizde de mi böyle oldu adetime 1 gün var daha
Sonuç ne oldukizlar merhaba ustteEki Görüntüle 3564705 kini dün alttakini bugün yaptım bu ay klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi olmadım doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştık. Dün ilk üç dk da silik çizgi gördüm. Bugün sabah yine yaptım aynı şekilde silik çıktı görsellerin kalitesi düşüyor ama ikisinde de silik çizgi belirgin. Bat 3-4 var. Hamilelik olabilir mi acaba sizce
Adet günüme daha var aslında ama bugün kan verdim 2,31 çıktı yükselme ihtimali var mi bilmem ama şuan negatif görünüyor. 4 test yaptım dördünde de silik çizgi gördüm hepsi mi bozuktu anlamadımSonuç ne oldu
Anca bu kadar çıkıyor ya dünde kaset test yaptım aradan 1 gün geçtikten sonra daha belli çıkmış geçerlimidir bilmiyorum ama onu da atayımmı
[Yarın kan verme şansınız varsa kan verin erken verince öğleden sonra çıkıyorAnca bu kadar çıkıyor ya dünde kaset test yaptım aradan 1 gün geçtikten sonra daha belli çıkmış geçerlimidir bilmiyorum ama onu da atayımmı
Test bozuk gibi sanki dediğim gibi yarın erken kan verin öğleden sonra çıkıyorYok gibi duruyor değilmi bak kaset testi de atayım size
Naptınız acaba test verdinizmşHanımlar merhaba döngümün 48. Günündeyim
(Testleri atacağım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?