- 9 Ağustos 2024
- 26
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi merve975834
İlk 5 dk içşnde çektiyseniz fotoyu pozitifHanımlar umutlana umutlana bi hal olduk her seferinde elimiz de yüreğimizde boş kaldı şimdi bir umut soruyorum acaba hamilelik var mıdır çok silik olduğu için emin olamıyorum daha önce hamilelik geçirmiş olanlar lütfen yorumlayabilir mi
Evet hatta ilk 2 dakika gibi bir süreİlk 5 dk içşnde çektiyseniz fotoyu pozitif
Bundan daha silikle öğrenmiştim hamileliğimi hayırlı olsun
Adetine kaç gün var canım silik bi 2. çizgi görünüyor inşallah vardırHanımlar umutlana umutlana bi hal olduk her seferinde elimiz de yüreğimizde boş kaldı şimdi bir umut soruyorum acaba hamilelik var mıdır çok silik olduğu için emin olamıyorum daha önce hamilelik geçirmiş olanlar lütfen yorumlayabilir mi
Sizde de kasık ağrısı oldu mu bende 2 gün boyunca kasık ağrısı oldu oturunca geçen ayağa kalkınca devam eden bir ağrı zaman zaman da iğne batması gibiBundan daha silikle öğrenmiştim hamileliğimi hayırlı olsun
Adetine kaç gün var canım silik bi 2. çizgi görünüyor inşallah vardır
4 gün var ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı da oldu 2 gün boyunca ve iğne batması şeklinde tuaf şeyler de hissettim hiç olmazdıAdetine kaç gün var canım silik bi 2. çizgi görünüyor inşallah vardır
O zaman hayırlı olsun diyeyim adetşnize kaç gün varEvet hatta ilk 2 dakika gibi bir süre
4 gün var olmamaO zaman hayırlı olsun diyeyim adetşnize kaç gün var
Dört gün kala bu şekilde gebesiniz isterseniz kan verin ya da regl gününü de bekleyebilirsinzş4 gün var ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı da oldu 2 gün boyunca ve iğne batması şeklinde tuaf şeyler de hissettim hiç olmazdı
Yaa ne güzel inşallah vardır4 gün var ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı da oldu 2 gün boyunca ve iğne batması şeklinde tuaf şeyler de hissettim hiç olmazdı
ben gördüm silik çizgiyi, regl günü veya geçince kan verebilirsiniz.Hanımlar umutlana umutlana bi hal olduk her seferinde elimiz de yüreğimizde boş kaldı şimdi bir umut soruyorum acaba hamilelik var mıdır çok silik olduğu için emin olamıyorum daha önce hamilelik geçirmiş olanlar lütfen yorumlayabilir mi
Teşekkür ederimben gördüm silik çizgiyi, regl günü veya geçince kan verebilirsiniz.
hayırlı olsun şimdiden.
Adetime 4 gün var 4 gün sonra testi tekrarlayıp yine çizgi görürsem hemen kan testi vericemErken gebelik testi alıp tekrarlayın ya da hemen kan veriinn bence gebelik var