Silik çizgi gebelik

Aynısını bende yaşadım hemşire kuzenim kıpkırmızı olmalı deyip bunlar negatif dedi bana da benim de bir oğlum var 4 yaşında bende kaset test yaptım ve anında çıkmıştı

Aynısını bende yaşadım hemşire kuzenim kıpkırmızı olmalı deyip bunlar negatif dedi bana da benim de bir oğlum var 4 yaşında bende kaset test yaptım ve anında çıkmıştı
Surekli test yapasım geliyor ama bekleyeceğiz mecbur

Seni üzmek istemem bende almıştım iki ay önce benimde aynısı oldu üç gün sonra adet oldum bu marka test almıştım ama iki farklı test yapmışsın sağlık ocağına git kan ver için rahat etsin ona göre tedbirini alırsın ben öyle yaptım bu ay hamileyim çok şükür rabbim kucağınızi boş bırakmasın bence hamilesiniz içimden öyle geçti

Ay hadi inşallah çok teşekkür ederim siz de sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza bekleyip göreceğiz sonuçları yazarım buraya da

Bugün bende daha doctor yaptım ve aynen böyle çıktı yanıltıyor diyorlar

Kan verecek misin peki sonucunu haber et yarın sabah ben de tekrarlayacağım

Kızlar merhaba, demiştim bugün test yapacağım diye galiba bende kandırıldım ve hayal kırıklığına uğradım. İlk ikisinde çıkmıştı, ilk idrarla bugün de denedim çıkmadı ne yazık ki

Eklentiler

• 292F5F89-4AE0-4BCC-8A0F-55E8F04BB277.jpeg
    154,1 KB · Görüntüleme: 19
Üzülme canım rabbim insallah nasip eder.. bende yaptım şimdi bekliyorum ama sanırım yok bu testler güvensiz bence onu anladım

Üzülme canım rabbim insallah nasip eder.. bende yaptım şimdi bekliyorum ama sanırım yok bu testler güvensiz bence onu anladım
Hadi artı med yanılttı ilk gün, peki doctor markası neden yanılttı. Yani kafam o kadar karıştı ki bu testlerden dolayı, ya ikisi bozuk ya bugünkü bozuk hangisine inanacağımı şaşırdım gerçekten çok üzüldüm yani

Prodoctor yaptim bat günü cikti ertesi günü bebe time yaptim siz var dediniz ama belirgin bisey yoktu şimdi yine Prodoctor yaptim gecikmemim 2. Günü bugün fotoyu ekliyorum 10 dk geçtikten sonra belli belirsiz bisey

Eklentiler

• Screenshot_20250221_111054_Gallery.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 16
10 dakika geçtikten sonra mı çıktı? Eğer öyleyse çok geçerli değil diye biliyorum ama tabiki yine bilemeyiz üç dakika da çıkıyorsa çıkıyormuş galiba, ama bu sitede öyle şeyler yaşayanlar var ki 4-5 saat sonra ikinci çizgi çıkıp da hamile olanı gördüm. Bilmiyorum şuan ikimizin de durumu meçhul benden az önce kırmızı çok az akıntı geldi ve kasıklarım ağrıyor. Ya adet olacağım ya da yerleşme kanaması dedikleri. Şuanlık bıraktım ne olacaksa olsun varsa da Rabbimden yoksa da Rabbimden. Çok kafaya takınca da olmuyor gibi hissediyorum.

Yerimi alayım bende surda..
dun beklenen adet günümdü öylesine bi test yaptım ikinci çizgi cikti bu sabah bebetime die bi markanın testini yaptim bisey cikmadi kafalar karışık
Evet bu arada ben hala çizgi görüyorum..

Evet süresi gecti o yüzden geçerli değil diye biliyorum...benim bu ay hiç adet belirtim olmadi ben o yüzden suphelenmistim gece kasiklarim agridi falan bende regl gelmesini bekleyeceğim artik. Bencede takmamak lazım bi evladımız var cok şükür rabbim onlara uzun ömür sağlık sıhhat versin

Aminn amin çok amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, gecikiyorsa güzelleşiyordur

Aminn amin çok amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, gecikiyorsa güzelleşiyordur
Hayırlısı olsun canım üzülme ben de bu sabah yaptım bende de çıkmadı bu silikler bizi çok yanıltıyor sanırım. Rabbim en yakın zamanda versin inşallah ikimize debu arada ne zamandır evlisin

Hayırlısı olsun canım üzülme ben de bu sabah yaptım bende de çıkmadı bu silikler bizi çok yanıltıyor sanırım. Rabbim en yakın zamanda versin inşallah ikimize debu arada ne zamandır evlisin
25 yaşındayım 6 senedir evliyim 4 yaşında da oğlum var, uzun süredir ikinci çocuğu istiyoruz siz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…