• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik

Çoğu kişide yalancı pozitif çıkarmış. Ama bende hiç yalancı pozitif çıkmadı iki markada da inşallah seninde pozitiftir canım.
Ya şuan o kadar mutlu oldum ki, gerçekten şu yaşıma kadar milyonlarca test yaptım aynı markadan da yapmışımdır illa hiç silik çizgi çıkmadı şimdi ilk defa çıktı diye çok ümitlendim ana buradaki yorumlar çok korkuttu, eşim eczacıya sormuş illa yaşayanlar olmuştur ama iki markada da sorun yaşayacağını sanmam ilk idrarla yapsın sabah demiş bir tane daha yapacağım yarın test 🙏 bir de siz bakın isterseniz birini dün birini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_9025.jpeg
    IMG_9025.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 39
  • 3F62E544-498A-42F0-AE67-7C88B9B34213.jpeg
    3F62E544-498A-42F0-AE67-7C88B9B34213.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 34
Ya şuan o kadar mutlu oldum ki, gerçekten şu yaşıma kadar milyonlarca test yaptım aynı markadan da yapmışımdır illa hiç silik çizgi çıkmadı şimdi ilk defa çıktı diye çok ümitlendim ana buradaki yorumlar çok korkuttu, eşim eczacıya sormuş illa yaşayanlar olmuştur ama iki markada da sorun yaşayacağını sanmam ilk idrarla yapsın sabah demiş bir tane daha yapacağım yarın test 🙏 bir de siz bakın isterseniz birini dün birini bugün yaptım
Canım testlerimiz aynı ve silik çizgisi bile aynı bak atıyorum 😂 böyle öğrendim bebeğimi ve 9 haftalik olduk bugün

Eklentiler

• 1000082188.jpg
    1000082188.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 35
Canım testlerimiz aynı ve silik çizgisi bile aynı bak atıyorum 😂 böyle öğrendim bebeğimi ve 9 haftalik olduk bugün
Çok umutlanmak istemiyorum ama gerçekten çok aşırı duygulandım ve heyecanlandım şuan çok teşekkür ederim, sizin bebeğinizi de Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, varsa benim de 🥺🙏💕

Çok umutlanmak istemiyorum ama gerçekten çok aşırı duygulandım ve heyecanlandım şuan çok teşekkür ederim, sizin bebeğinizi de Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, varsa benim de 🥺🙏💕
Amin canim inşallah bu mutluluğun heyecanın daha da katlanır güzel haberle gelirsin🥰 kaset test yapsana o kesin sonuç verir.

Amin canim inşallah bu mutluluğun heyecanın daha da katlanır güzel haberle gelirsin🥰 kaset test yapsana o kesin sonuç verir.
Daha çok erkense diye onu denemek istemedim erken gebelik testi denedim hep biraz zaman geçince de onu yapmak istiyorum

Merhaba dün artı med markasından aldığım testte silik çizgi çıkmıştı adetim geciktiği için bir de belirtileri taşıdığım için inanmıştım, fakat artı med doğru sonuç vermiyormuş, bugün sabah tekrardan days doctor markasından aldığım testi yaptım ve ikinci çok silik çizgi yine çıktı sizce gebelik var mı lütfen yardımcı olun
IMG_5774.jpeg

Canım bugün bende Doctors test yaptım böyle çıktı şuan modum düştü var mı yok mu anlayamadım ben çok sıvı tükettim öyle yaptım ilk idrarim değil

Yerimi alayım bende surda..
dun beklenen adet günümdü öylesine bi test yaptım ikinci çizgi cikti bu sabah bebetime die bi markanın testini yaptim bisey cikmadi kafalar karışık

Eklentiler

• Screenshot_20250220_192038_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250220_192038_WhatsApp.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20250220_191805_Gallery.jpg
    Screenshot_20250220_191805_Gallery.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 27
Gercekten mi 🫣 bugun bi kişiye gösterdim belirgin olan çizgili olana bile yok dedi iki çizgi de kıpkırmızı olmalı dedi 😬
Benim bi oglum var onda hic böyle yanilgilar yaşamamıştım kaset testlerden yapmstm anında 2 çizgi cikmisti bu testler cikti kafalar karışt
Ben ikisinde de çizgi görüyorum 😳

ı

Back