Bu iki markaya maalesef güven olmuyor başka marka dene inşallah vardırMerhaba dün artı med markasından aldığım testte silik çizgi çıkmıştı adetim geciktiği için bir de belirtileri taşıdığım için inanmıştım, fakat artı med doğru sonuç vermiyormuş, bugün sabah tekrardan days doctor markasından aldığım testi yaptım ve ikinci çok silik çizgi yine çıktı sizce gebelik var mı lütfen yardımcı olun
Tamam çok teşekkür ederim ama bu markalar neden böyle saçma şeyler üretiyorlar o zaman ve milyonlarca test yapmışımdır şimdiye kadar bir tane de oğlum var ama hiç daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım, gerçekten yazık bunu üreten insanlaraBu iki markaya maalesef güven olmuyor başka marka dene inşallah vardır
Öyle maalesef :/Tamam çok teşekkür ederim ama bu markalar neden böyle saçma şeyler üretiyorlar o zaman ve milyonlarca test yapmışımdır şimdiye kadar bir tane de oğlum var ama hiç daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım, gerçekten yazık bunu üreten insanlara
Çizgi baya belli oluyorkızlar geçen gün artımed erken gebelik testi çok çok silikti bugün başka markanın kaset testini aldım ve böyle çıktı şüpheli ilişkiden sonra 14 gün geçti. Sizce çizgi var mı? Yoksa gölge gibi bir şey mi?Eki Görüntüle 3547476
İki farklı marka da pozitif gösteriyorsa vardır bence en iyisi kan verinMerhaba dün artı med markasından aldığım testte silik çizgi çıkmıştı adetim geciktiği için bir de belirtileri taşıdığım için inanmıştım, fakat artı med doğru sonuç vermiyormuş, bugün sabah tekrardan days doctor markasından aldığım testi yaptım ve ikinci çok silik çizgi yine çıktı sizce gebelik var mı lütfen yardımcı olun
Ya gerçekten yoruldum sahte çizgilerden söylemeye bile çekiniyorumÇizgi baya belli oluyor
Bence var gibi gözüküyor,belirtileriniz var mıydıYa gerçekten yoruldum sahte çizgilerden söylemeye bile çekiniyorum
Ama baya görünüyor çizgi çok silik de değil kuruma çizgisi de değil sevinmemiz gereken yerde şüphe etmek çok üzücü kan vermek en iyisiYa gerçekten yoruldum sahte çizgilerden söylemeye bile çekiniyorum
Hayır belirtim yok aksine aşırı gribim öksürük vs zor nefes alıyorum hafif bir göğüs hassasiyeti var ama regl dönemi oluyordu zaten hepBence var gibi gözüküyor,belirtileriniz var mıydı
Hayal kırıklığına çok uğradım. Birkaç güne testi tekrarlarım koyulaşırsa kan veririm o kadar silik ki eşime bile gösteremiyorumAma baya görünüyor çizgi çok silik de değil kuruma çizgisi de değil sevinmemiz gereken yerde şüphe etmek çok üzücü kan vermek en iyisi
Sen daha iyi bilirsin tabi ki ama bence şimdi de kan versen çıkar zatenHayal kırıklığına çok uğradım. Birkaç güne testi tekrarlarım koyulaşırsa kan veririm o kadar silik ki eşime bile gösteremiyorum
Sabah ilk idrarla yapmıştım ikisini de ama az önce bi tane daha yaptım silik bir çizgi bile çıkmadı sizce normal midir buİki farklı marka da pozitif gösteriyorsa vardır bence en iyisi kan verin
3 test yapmışsınız ikisi pozitif çok sıvı tükettiniz de ondan mı 3.de çıkmadı dicem ama bilemiyorum kan verme imkanınız yok muSabah ilk idrarla yapmıştım ikisini de ama az önce bi tane daha yaptım silik bir çizgi bile çıkmadı sizce normal midir bu
Çok sıvı tükettim evet3 test yapmışsınız ikisi pozitif çok sıvı tükettiniz de ondan mı 3.de çıkmadı dicem ama bilemiyorum kan verme imkanınız yok mu
Sabah ilk idrarla yapın sıvı tüketmeden inşallah çıkarÇok sıvı tükettim evet
Daha pazartesiye kadar beklemem gerekiyor ve ben o kadar sabırlı bir insan değilimyarın sabah tekrar bir test daha yapacağım
İnşallah çok teşekkür ediyorumSabah ilk idrarla yapın sıvı tüketmeden inşallah çıkar
Rica ederim ne demekİnşallah çok teşekkür ediyorum
Çoğu kişide yalancı pozitif çıkarmış. Ama bende hiç yalancı pozitif çıkmadı iki markada da inşallah seninde pozitiftir canım.Tamam çok teşekkür ederim ama bu markalar neden böyle saçma şeyler üretiyorlar o zaman ve milyonlarca test yapmışımdır şimdiye kadar bir tane de oğlum var ama hiç daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım, gerçekten yazık bunu üreten insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?