Silik çizgi gebelik

glory13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
52
11
3
24
Merhaba dün artı med markasından aldığım testte silik çizgi çıkmıştı adetim geciktiği için bir de belirtileri taşıdığım için inanmıştım, fakat artı med doğru sonuç vermiyormuş, bugün sabah tekrardan days doctor markasından aldığım testi yaptım ve ikinci çok silik çizgi yine çıktı sizce gebelik var mı lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_9017.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 83
Bu iki markaya maalesef güven olmuyor başka marka dene inşallah vardır

Bu iki markaya maalesef güven olmuyor başka marka dene inşallah vardır
Tamam çok teşekkür ederim ama bu markalar neden böyle saçma şeyler üretiyorlar o zaman ve milyonlarca test yapmışımdır şimdiye kadar bir tane de oğlum var ama hiç daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım, gerçekten yazık bunu üreten insanlara

Öyle maalesef :/

kızlar geçen gün artımed erken gebelik testi çok çok silikti bugün başka markanın kaset testini aldım ve böyle çıktı şüpheli ilişkiden sonra 14 gün geçti. Sizce çizgi var mı? Yoksa gölge gibi bir şey mi?

İki farklı marka da pozitif gösteriyorsa vardır bence en iyisi kan verin

Ama baya görünüyor çizgi çok silik de değil kuruma çizgisi de değil sevinmemiz gereken yerde şüphe etmek çok üzücü kan vermek en iyisi
Hayal kırıklığına çok uğradım. Birkaç güne testi tekrarlarım koyulaşırsa kan veririm o kadar silik ki eşime bile gösteremiyorum

Sabah ilk idrarla yapmıştım ikisini de ama az önce bi tane daha yaptım silik bir çizgi bile çıkmadı sizce normal midir bu
3 test yapmışsınız ikisi pozitif çok sıvı tükettiniz de ondan mı 3.de çıkmadı dicem ama bilemiyorum kan verme imkanınız yok mu

3 test yapmışsınız ikisi pozitif çok sıvı tükettiniz de ondan mı 3.de çıkmadı dicem ama bilemiyorum kan verme imkanınız yok mu
Çok sıvı tükettim evet
Daha pazartesiye kadar beklemem gerekiyor ve ben o kadar sabırlı bir insan değilim yarın sabah tekrar bir test daha yapacağım

Çoğu kişide yalancı pozitif çıkarmış. Ama bende hiç yalancı pozitif çıkmadı iki markada da inşallah seninde pozitiftir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…