• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik

TlarlkAaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
27
6
1
23
Kalp çarpıntısı kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyor adet öncesi olabilecek şeyler diye düşündüm Adetim 2 gün gecikti ilk idrarla test yaptım bıraktım 5 dk içince bu şekilde buldum hanımlar hamilemiyim sizde silik çizgi oldumu

Eklentiler

• C47038D8-040B-4B45-9DF3-502B3902C2C1.webp
    C47038D8-040B-4B45-9DF3-502B3902C2C1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_1079.webp
    IMG_1079.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 145
Kalp çarpıntısı kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyor adet öncesi olabilecek şeyler diye düşündüm Adetim 2 gün gecikti ilk idrarla test yaptım bıraktım 5 dk içince bu şekilde buldum hanımlar hamilemiyim sizde silik çizgi oldumu
İkinci çizgi görünüyor inşallah gönlünüzce olsun.Benim de bugün gecikmemin 9. Günü days doctor testin markası o yüzden pek güvenemedim sizde yorumlar mısınız

Eklentiler

• 8C1B0676-E7E0-4638-A1F5-95090014BE83.webp
    8C1B0676-E7E0-4638-A1F5-95090014BE83.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 156
İkinci çizgi görünüyor inşallah gönlünüzce olsun.Benim de bugün gecikmemin 9. Günü days doctor testin markası o yüzden pek güvenemedim sizde yorumlar mısınız
Teşekkürler Evet sizdede 2 çizgi gözüküyor gibi rabbim nasip etsin kan testi yaptırın bende randevu aldım kan testi vericem insallah adet gelmezse hamişizdir inşaAllah 😍

İnşallah yarın tekrar test yapacağım cuma gününe randevu aldım bende gelişmelerden birbirimizi haberdar edelimmm

Eklentiler

• 1F6482E3-B243-46A7-B7F3-9D2722CE3573.webp
    1F6482E3-B243-46A7-B7F3-9D2722CE3573.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 151
sizlere de hayırlı kandiller 🌸 yine var çizgi herhangi bir belirtiniz var mi
3 senedir bebek istiyoruz psikolojik midir bilmiyorum ama eşim test almaya gittiğinde yani geçen hafta cuma günü karnıma regl ağrısı gibi bi ağrı girdi hatta bu ay da olmadı dedim bi kaç dk sürdü geçti hatta test yaptım testte ikinci çizgi çıkmadı
Gögüs uçların sadece dokununca ağrıması ve biraz dolgunluk hissi var
Arada hafif kasık ağrısı hissediyorum bi kaç saniyelik
Belim de bazen hafif yoğun şekilde ağrıyor

3 senedir bebek istiyoruz psikolojik midir bilmiyorum ama eşim test almaya gittiğinde yani geçen hafta cuma günü karnıma regl ağrısı gibi bi ağrı girdi hatta bu ay da olmadı dedim bi kaç dk sürdü geçti hatta test yaptım testte ikinci çizgi çıkmadı
Gögüs uçların sadece dokununca ağrıması ve biraz dolgunluk hissi var
Arada hafif kasık ağrısı hissediyorum bi kaç saniyelik
Belim de bazen hafif yoğun şekilde ağrıyor
Allahım nasip etsin 😍 bendede hepsi var kalp çarpıntısı olıyor kardiyoljiye bile gittim eko kalbin iyi dedi gönderdi

Allahım nasip etsin 😍 bendede hepsi var kalp çarpıntısı olıyor kardiyoljiye bile gittim eko kalbin iyi dedi gönderdi
Aaa kalp çarpıntısı da var bende yani bazen o kadar hızlı oluyor ki yatak sallanıyor gibi hissediyorum bi de yüzümü sivilce bastı ya yanak altlarım özellikle

Olmuş olmuş🤩

Herkese hayırlı kandiller testim kuruma çizgisi mi ?kan testini adetim geçmesini bekliyorum düzensiz aslında. Göğüs sizintim çok fazla dokunamiyorum. Sadece geçen ay 1 gün kanamam oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek aylarda🙏🏼

Herkese hayırlı kandiller testim kuruma çizgisi mi ?kan testini adetim geçmesini bekliyorum düzensiz aslında. Göğüs sizintim çok fazla dokunamiyorum. Sadece geçen ay 1 gün kanamam oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek aylarda🙏🏼
İlk 5-10dk içinde okumanız gerekiyor testi çizgi var ama sonradan çıktıysa geçersiz oluyor maalesef inşallah Allah gönlünüze göre versin

Back
X