Silik çizgi gebelik

Ben görüyorummm

Acaba çizgisi mi gözükmüş, regl gecikmesini bekleyin siz belki vardır
Aslında reglim gecikti, üstünden 3. Gün geçti. Bu ay LH testi ile takip ettim, 3 gün geç çatlama oldu. Muhtemelen o yüzden reglimi de 3 gün ileri attı. Yarın gecikmemin 4. Günü, regl olmam lazım, ovulasyondan sayarsak tam yarına denk geliyor regl tarihim.

Geç döllenme olabilir mi acaba? Regli on gün gecikenlerde o ihtimal oluyormuş Başka konuda gördüm ovü testiniz pik vermiş nerdeyse

Geç döllenme olabilir mi acaba? Regli on gün gecikenlerde o ihtimal oluyormuş Başka konuda gördüm ovü testiniz pik vermiş nerdeyse
Evet askında beni de bugün kan testine gitmek için yönlendiren ovülasyon testi oldu. Sabah kaset yaptım çok silik bir çizgi belirdi. Sonra elimde başka test kalmadığı için ovülasyon testi yaptım 2 tane, 2 side neredeyse eşit kırmızılıkta oldu, bu sebeple kan vermeye gittim, 0.1 çıktı. Eve dönünce akşm tekrar ovü testi yaptım silikleşmişti, bende anlam veremedim bütün bu sürece

Çok ilginç ya neye güveneceğimizi şaşırdık, süreçten haberdar edin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…