- 15 Aralık 2024
- 4
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi gokveyildizlar
Ama tabi sen yine de kanka teyitleEki Görüntüle 3521487 Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hamile miyim sizce
Miratech diye bir marka erken gebelik testi için almıştım eczanedenÇok net var. Markası ney
Acile gidip mi kan tahlilBenimde böyle çıkmıştı aynı marka hamileyim ama sabah bir kaset testi yap ilk idrarla hatta kan tahlili ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
şimdi acile gidip kan versem belli olur mu sizceBenimde böyle çıkmıştı aynı marka hamileyim ama sabah bir kaset testi yap ilk idrarla hatta kan tahlili ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
4 gün vardı regle ama göğüsüm şiş kasıklarım ağrıyorne zaman regl olacaktiniz? Suan resmen var gibi gebelik
Testte net çizgi var idrarda çıkan kanda her türlü çıkarAcile gidip mi kan tahlil
şimdi acile gidip kan versem belli olur mu sizce
Evet tabi ki git ver 2 saate çıkıyor sonuçlar ben dün özelde verdim 50 dakka sonra çıktı 170 tl idiAcile gidip mi kan tahlil
şimdi acile gidip kan versem belli olur mu sizce
baya ucuzmuş ben geçen ay 1100 tl ye yaptırdım özeldeEvet tabi ki git ver 2 saate çıkıyor sonuçlar ben dün özelde verdim 50 dakka sonra çıktı 170 tl idi
Nasıl yani ben dün akşam yaptırdım 170 tl idi oda hafta sonu olduğu için normal hafta içi 80 tl sadece beta için diyorum ama öyle belirtiyorum orayabaya ucuzmuş ben geçen ay 1100 tl ye yaptırdım özelde
bende sade beta baktırmıştım. özel hastanede yaptırdım. laboratuvarlar daha ucuza bakıyor. siz hangi şehirdesiniz? ona göre de farkediyor. Bursa da her şey pahalı maalesef..Nasıl yani ben dün akşam yaptırdım 170 tl idi oda hafta sonu olduğu için normal hafta içi 80 tl sadece beta için diyorum ama öyle belirtiyorum oraya
Sakarya da yaşıyorum ama 1100 le de 80 bin arasında çok fark var yani bu kadar fark olması çüş dedirtiyorbende sade beta baktırmıştım. özel hastanede yaptırdım. laboratuvarlar daha ucuza bakıyor. siz hangi şehirdesiniz? ona göre de farkediyor. Bursa da her şey pahalı maalesef..
öyle canım özel hastaneler çok pahalı ben 2022 şubatta kızıma hamileyken baktırdığımda 400 lira almışlardıSakarya da yaşıyorum ama 1100 le de 80 bin arasında çok fark var yani bu kadar fark olması çüş dedirtiyor
Bizim buradaki en özel en pahalı hastane bide bu kadar ucuzöyle canım özel hastaneler çok pahalı ben 2022 şubatta kızıma hamileyken baktırdığımda 400 lira almışlardı