Silik çizgi gebelik

Benimde böyle çıkmıştı aynı marka hamileyim ama sabah bir kaset testi yap ilk idrarla hatta kan tahlili ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Acile gidip mi kan tahlil
Benimde böyle çıkmıştı aynı marka hamileyim ama sabah bir kaset testi yap ilk idrarla hatta kan tahlili ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
şimdi acile gidip kan versem belli olur mu sizce

Bende 3 gün kala ogrenmistim adetime. Evet ben acile gidip kan tahlili vermiştim. Ben çatlatma iğnesi vurulmustum suphede olduğum için kan tahlili vermiştim. Tabiki bu testlerin yanılma payı fazla oluyor kan testleri daha net sonuç verir. Umarım çift çizgiyi her isteyen görür ve müjdeli haberi en yakın zamanda alır

Nasıl yani ben dün akşam yaptırdım 170 tl idi oda hafta sonu olduğu için normal hafta içi 80 tl sadece beta için diyorum ama öyle belirtiyorum oraya
bende sade beta baktırmıştım. özel hastanede yaptırdım. laboratuvarlar daha ucuza bakıyor. siz hangi şehirdesiniz? ona göre de farkediyor. Bursa da her şey pahalı maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…