- 15 Aralık 2024
- 9
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi gokveyildizlar
Cok net pozitifEki Görüntüle 3521487 Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hamile miyim sizce
Maşallah çok net çıkmışMerhaba bugün 3.cü testm yorumlar mısınız çok heyecanlıyım
82.74 çıktı beta hcg sizce hamile miyim kesinBenimde böyle çıkmıştı aynı marka hamileyim ama sabah bir kaset testi yap ilk idrarla hatta kan tahlili ver. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
82.74 çıktı kan tahlili sonucum gebe miyimMerhaba bugün 3.cü testm yorumlar mısınız çok heyecanlıyım
Gebesin hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah82.74 çıktı kan tahlili sonucum gebe miyim
Hamilelik gözüküyor büyük ihtimalle var canım bana da dua edermisin lütfenBenimde testtime bakabilir misiniz kızlar
HamileyimmHamilelik gözüküyor büyük ihtimalle var canım bana da dua edermisin lütfen
Kanına baktır canım biBenimde testtime bakabilir misiniz kızlar
Ederim canım Allahım isteyen herkes e versin inşallahHamilelik gözüküyor büyük ihtimalle var canım bana da dua edermisin lütfen
Tekrar test yaptım negatifKanına baktır canım bi
Bende erken öğrenmiştim asıl stres şimdi başlıyor. Birkaç günde bir bthcg takibi sağlıkla kucağına al canım stres yapma ben kalp sesini duyana kadar aşırı stres ile geçirmiştim. Tadını çıkar bu dönemlerin maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuHamileyimmhenüz çok küçük erken öğrenmişim rabbim inşallah sana da hayırlı bir evlat nasip eder
Amin aminBende erken öğrenmiştim asıl stres şimdi başlıyor. Birkaç günde bir bthcg takibi sağlıkla kucağına al canım stres yapma ben kalp sesini duyana kadar aşırı stres ile geçirmiştim. Tadını çıkar bu dönemlerin maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Eki Görüntüle 3521487 Erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hamile miyim sizce