Silik çizgi gebelik mi yardımcı olur musunuz!!?

Kocmelek839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
74
18
26
IMG_20220316_021227_1.jpg

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bata 7 gün varken aşırı kasik ve bel ağrısı çekmeye başladım 4 ay önce düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra deneyebilirsin dedi ilk başta adet ağrısı sandım fakat günden güne daha çok ağrıdı 5 gün kala test yapmaya başladım normal kaset testlerde çok silik çizgi olarak çıktı günde güne takip etmeye başladım bugün de erken gebelik testi aldım ilk 5 dakika da hemen bu şekilde belirdi adetim 31 günde bir oluyor şu anda tam 4 gün var sizce kan versem erken mi yoksa çıkar mı tekrar düşükle gerçekleşmesinden korkuyorum 😔
IMG_20220316_022805.jpg
IMG_20220316_095037.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3026944
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bata 7 gün varken aşırı kasik ve bel ağrısı çekmeye başladım 4 ay önce düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra deneyebilirsin dedi ilk başta adet ağrısı sandım fakat günden güne daha çok ağrıdı 5 gün kala test yapmaya başladım normal kaset testlerde çok silik çizgi olarak çıktı günde güne takip etmeye başladım bugün de erken gebelik testi aldım ilk 5 dakika da hemen bu şekilde belirdi adetim 31 günde bir oluyor şu anda tam 4 gün var sizce kan versem erken mi yoksa çıkar mı tekrar düşükle gerçekleşmesinden korkuyorum 😔
Canım hamıle gorunuosun tebrık ederım.Kanda cıkar dıye bılıorım.Bende düşük yaptım temmuz ayında ve cok bebiş istıyorum olmuyor🙁bende cok korkuorum aynı seylerı yasarmıyım dıe .senı cok ıyı anlıyorum.Ins bebişini sağlıkla kucagına alırsın

Canım hamıle gorunuosun tebrık ederım.Kanda cıkar dıye bılıorım.Bende düşük yaptım temmuz ayında ve cok bebiş istıyorum olmuyor🙁bende cok korkuorum aynı seylerı yasarmıyım dıe .senı cok ıyı anlıyorum.Ins bebişini sağlıkla kucagına alırsın
Ben düşükten sonra 4.ayda bu çizgileri gördüm canım inşallah rabbim en kısa sürede sana da yaşatır tekrardan varsada kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim 😔❣️

Eki Görüntüle 3026944
Normalde testte çıkan kandada çıkar.. istersen biraz bekle bat günü tekrar test yap.. İnshaAllah vardır bebiş test pozitif görünüyor 🥰

Evet canım bizimde İlk 2 aylıkken düşük yaptım işte sonra tekrardan inşallah vardır bu korkuyu nasıl yeneceğim onu da bilmiyorum 😟
Bence olumlu dusuncez ki olumlu olsun.Benim bebeğin 9 haftada kalbı durmustu yıne yasarmıyım korkusu anne olacakmıyım korkusu var.ama bır taraftanda hersey guzel olacak buna ınanmak ıstıyorum😇

Eki Görüntüle 3026944
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bata 7 gün varken aşırı kasik ve bel ağrısı çekmeye başladım 4 ay önce düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra deneyebilirsin dedi ilk başta adet ağrısı sandım fakat günden güne daha çok ağrıdı 5 gün kala test yapmaya başladım normal kaset testlerde çok silik çizgi olarak çıktı günde güne takip etmeye başladım bugün de erken gebelik testi aldım ilk 5 dakika da hemen bu şekilde belirdi adetim 31 günde bir oluyor şu anda tam 4 gün var sizce kan versem erken mi yoksa çıkar mı tekrar düşükle gerçekleşmesinden korkuyorum 😔Eki Görüntüle 3026949
Bence hamilesinkorkma yarın kan ver stresinden kurtul ona göre önüne bakarsın hemen folikasite felan bakarsın canım benimde adete 4 gün kala bundan daha silikti 22. Haftadayız şükürler olsun prensesimizi bekliyoruz 💜🌸dualarınızı eksik etmeyin kızlar bizim için benimde kayıpların var........kan ver canım yarın sabah sağlık ocağında hadi bakalımm

Canım bende aynı durumdayım 8 gün var daha silik çıktı aralıklarla tekrarladım testi 2 testte de negatifti ilki niye silik çıktı düşünmekten kafayı sıyıracağım :) sen tekrarladın mı testi acaba ?

İnşallah canım çok teşekkür ederim 🥰

Canım bende aynı durumdayım 8 gün var daha silik çıktı aralıklarla tekrarladım testi 2 testte de negatifti ilki niye silik çıktı düşünmekten kafayı sıyıracağım :) sen tekrarladın mı testi acaba ?
Evet tekrarladım ilk yaptigimda baya bir silik di gözle bile zor görünüyordu ama üst üste 3 defa test yapıp takip ettim çizgiyi koyulastigini gordum

Bence hamilesinkorkma yarın kan ver stresinden kurtul ona göre önüne bakarsın hemen folikasite felan bakarsın canım benimde adete 4 gün kala bundan daha silikti 22. Haftadayız şükürler olsun prensesimizi bekliyoruz 💜🌸dualarınızı eksik etmeyin kızlar bizim için benimde kayıpların var........kan ver canım yarın sabah sağlık ocağında hadi bak

Bence hamilesinkorkma yarın kan ver stresinden kurtul ona göre önüne bakarsın hemen folikasite felan bakarsın canım benimde adete 4 gün kala bundan daha silikti 22. Haftadayız şükürler olsun prensesimizi bekliyoruz 💜🌸dualarınızı eksik etmeyin kızlar bizim için benimde kayıpların var........kan ver canım yarın sabah sağlık ocağında hadi bakalımm
İnşallah sağ Salim kucağına alırsın canım çok güzel bir his 🥰

Kan verdim canım hamileyim daha günüm geçmediği için 12 çıktı beta sonucu 1 hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah hayırla sonuçlanir sağlıkla kucağıma alırım 🥰
Yaaaa🌸🌸 bak hadi inşallah çok sevindim hayırlı olsun canım kaç gün var adetine

Arkadaşlar merhaba hamileligimi öğrendim fakat covid olduğumu da öğrendim bugün 2.gundeyim ağır geçiriyorum biraz ilaç da kullanamiyorum ultrasonla kontrol ettiler ama herhangi bir sıkıntı yok dediler düşük olmasından korkuyorum covid bebeğe bir zarar verir mi nasıl bir yol izlemeliyim neler tüketmeliyiz😔

X