- 6 Ocak 2022
- 117
- 32
- 25
- Konu Sahibi Alpaslannn2602
Hayır geçmedi henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bende göremedim yaSizce çizgi varmı kızlar
evet 11 günAdet gününüz geçmişmiydi
merhaba canımm, sonucun ne oldu ?Hayır geçmedi henüz
Büyük ihtimalle hamileyim:) kan verdim beta 106 çıktı testlerim artık daha belirgin olmaya başladı ve bugün adet günüm ama olmadım. Çarşamba günü doktora randevu aldım direk ona gidicemmerhaba canımm, sonucun ne oldu ?
Hayırlısı sağlıkla inşallah idrar testi koyu kırmızı mıydıBüyük ihtimalle hamileyim:) kan verdim beta 106 çıktı testlerim artık daha belirgin olmaya başladı ve bugün adet günüm ama olmadım. Çarşamba günü doktora randevu aldım direk ona gidicem
Komple kırmızı çıkmadı daha ama beş dk içinde çıkıyor artık gözle görülüyor
Rİca etsem testi paylaşırmısınız karşılaştırmak anacıylaKomple kırmızı çıkmadı daha ama beş dk içinde çıkıyor artık gözle görülüyor
Adetiniz geldiğinde kan testi yaptırın benceMerhabalar birkaç gündür hamilelik belirtisi yaşıyorum. Adetime 5 gün kala test yaptım. Test çıkmadı diye çöpe attım sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Onu görünce bir daha yaptım ve onda da silik de olsa çizgi çıktı. Sonra erken gebelik testi yaptım birde onda da aynı şekilde başında bekledim ve silikte olsa zor da görülse çıktı. Sizce bir şeyler var mıdır?
Hayırlı olsun çok sevindim yaBüyük ihtimalle hamileyim:) kan verdim beta 106 çıktı testlerim artık daha belirgin olmaya başladı ve bugün adet günüm ama olmadım. Çarşamba günü doktora randevu aldım direk ona gidicem
Ayyy eski testlerim var şimdi onları paylaşım eve gidince o koyulaşanı paylaşırım ama benim daha da yeni çünkü adetiminRİca etsem testi paylaşırmısınız karşılaştırmak anacıyla
Birinci günü daha geçtikçe koyulaşır benceAyyy eski testlerim var şimdi onları paylaşım eve gidince o koyulaşanı paylaşırım ama benim daha da yeni çünkü adetimin
İşine yarayacaksa bunlarda benim testlerim;Kızlar test yaptım yine
Var gibi bişiler ama ilk beş dk da mı çıkıyor buKızlar test yaptım yine
5 dakikada silik sonra durdukça koyulaştıVar gibi bişiler ama ilk beş dk da mı çıkıyor bu
Teşekkür ederimmHayırlı olsun çok sevindim ya