• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

Smdı bir yerde okudum bu testten biri daha yapmış kan test sonucu ne oldu dedım yok dedi çok üzgünüm su ab çıkmazsa çok yerle bir olurum yA 😔
Hem üzme kendini yumurtlamadan sonra 14.gün regl tarihi oluyoya senindaha bi kaç günün var bimkaç gün sonra yine yaparsın

Bende hıc görmedim kuzum yA ama bu pembe testler bozuk çıkıyor mus smdı bütün umutlarım bitti vall ya 2 hafta sonra evlılık yıl dönümünüz dü 2. Senemız :KK43:( sevınıyordum esıme mutlu haberi verecegım dıye...
Canım valla hep 5liralık testlerden aldım ben tabi önceden 3liraydı 😁 diğer testleri bilmiyorum gerçekten..

Canım benim testimde onun ki gibi bekleyip görelim inşallah vardır ikimizde de

Meraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr 🥺😯
Büyük ihtimalle hamilesin Allah hayırlısını versin İnşAllah hakkınızda😊

Büyük ihtimalle hamilesin Allah hayırlısını versin İnşAllah hakkınızda😊
Ay ısnallah canımm yaaa ılk defa böyle çizgi gördüm dger testlerıme de baktım 3 aylık testler var bende gebelık testlerı onlar hepsı bembeyaz yaniiiii bu sadece 2 saatte oldu silik 🙏🏻

Ay ısnallah canımm yaaa ılk defa böyle çizgi gördüm dger testlerıme de baktım 3 aylık testler var bende gebelık testlerı onlar hepsı bembeyaz yaniiiii bu sadece 2 saatte oldu silik 🙏🏻
Canım ben adet günüm geçmeden anladım inan insan hissediyor.Arkadaşlarım yok ilk te anlamazsın demesine rağmen günüm geçmeden anladım ve yanılmadım darısı size İnşAllah

Canım ben adet günüm geçmeden anladım inan insan hissediyor.Arkadaşlarım yok ilk te anlamazsın demesine rağmen günüm geçmeden anladım ve yanılmadım darısı size İnşAllah
Bende çok hıssedıyorum canım ya ınsa bende gebeyımdır 🤰🏼

Meraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr 🥺😯
Bu test pozitif değil üç adet çizgi çıkmış geçersiz oluyor bu durumda. Adet üç gün geçtiğinde direk çıkıyor Zaten ikinci çizgi beklemeden. Bu sebeple kan vermeden başka bir test daha yapsan iyi olur.

Bu test pozitif değil üç adet çizgi çıkmış geçersiz oluyor bu durumda. Adet üç gün geçtiğinde direk çıkıyor Zaten ikinci çizgi beklemeden. Bu sebeple kan vermeden başka bir test daha yapsan iyi olur.
3.cızgı yok orada idrar o cızgı degıl 🙏🏻 Kurumus idrar

Back