- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Verebilir isen verAy ınsalaıh canım ya bugun kan testi versem miii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verebilir isen verAy ınsalaıh canım ya bugun kan testi versem miii
Canım aynı testle dün bende yapmıştım bi kaç saat sonra benimkide silik çıktı hatta seninkinden biraz dah silikti benim adetime daha var bekliyorum o yüzden gebelik çıkarsa sonucu yazarmısın canım aynı testten olduğu için merak ettimMeraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr![]()
Inanır mısın erken gebelık testı gittim aldım hatta baya pahalıydı onda çıkmadı bir gram hatta çok üzüldüm sonda dıger 5 tl gebelık test yaptım onda çıktı aynı seyi yaşamışızErken gebelik testi yaptim 99.8 dogruluk falan yalan kaset testte ogrendim 5tl lik 1 dakika icinde silik cizgi cikti seninde hemen ciktiysa eger kan ver ben oyle yaptim 2 tane yaptim ikiside oyle cikinca acile gittim ozele hamismisimtestleri atiyorum bakarsin
Hadi bakalim insallah Allahım gonlune gore verirInanır mısın erken gebelık testı gittim aldım hatta baya pahalıydı onda çıkmadı bir gram hatta çok üzüldüm sonda dıger 5 tl gebelık test yaptım onda çıktı aynı seyi yaşamışız ☹ Insallh bugun test yapcam haber verırım size yA edin
Var gibi duruyor ben adetten 3 gün önce yapmıştım bundan çok silikti emin olmak için bir kere daha yap senMeraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr![]()
Bugun yada yarın kan testı verıcem canım ınsalkah hamıleyımdırVar gibi duruyor ben adetten 3 gün önce yapmıştım bundan çok silikti emin olmak için bir kere daha yap sen
Tabi kuzum yazarım yarın yaptıracam tahliliCanım aynı testle dün bende yapmıştım bi kaç saat sonra benimkide silik çıktı hatta seninkinden biraz dah silikti benim adetime daha var bekliyorum o yüzden gebelik çıkarsa sonucu yazarmısın canım aynı testten olduğu için merak ettim
Ay ınsallah canım yaTamam canım inşallah bebişin vardır![]()
Ay ınsallah canım ikimizde de vardır ınsalalh sende mi pembe testlerden yapmıştın??Tamam canım inşallah bebişin vardır![]()
Evet canım aynısıydı bi kaç saat sonra çıkınca pek aldırış etmemiştim yumurtlama takibi yapmışmıydın senAy ınsallah canım ikimizde de vardır ınsalalh sende mi pembe testlerden yapmıştın??
Evet canım yumurtlamadan 11. Güb sonda yaptım ben bu testi belırtıler çok var bende o nedenle yaptımEvet canım aynısıydı bi kaç saat sonra çıkınca pek aldırış etmemiştim yumurtlama takibi yapmışmıydın sen
Evet canım aynısıydı bi kaç saat sonra çıkınca pek aldırış etmemiştim yumurtlama takibi yapmışmıydın sen
Aynen bendede belirtiler çok var ama ben yumurtlamadan sonra dayanamadım 9. Gün yaptım ama çok erken yaptım ben ya 11. 12 . bidaha yapmayı düşünüyorumSen peki ??
Smdı bir yerde okudum bu testten biri daha yapmış kan test sonucu ne oldu dedım yok dedi çok üzgünüm su ab çıkmazsa çok yerle bir olurum yAAynen bendede belirtiler çok var ama ben yumurtlamadan sonra dayanamadım 9. Gün yaptım ama çok erken yaptım ben ya 11. 12 . bidaha yapmayı düşünüyorum
Canım ben gebeliğimi evliliğimin 25nci ayı bittiğinde öğrendim yani ilk 2 sene olmadı. Ve hamile olduğum zamana kadar hiç çift çizgi görmedim.. Bence hamilesin :) haber ver yaz buraya
Onunkindedemi silik çizgi çıkmış canımSmdı bir yerde okudum bu testten biri daha yapmış kan test sonucu ne oldu dedım yok dedi çok üzgünüm su ab çıkmazsa çok yerle bir olurum yA![]()