• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıktı lütfen yardımmm

Canım benim erken teşhis eden testler de var en hassas onlar oluyor eczaneye sor Bi onlardan al ama durumun ve vaktin varsa en iyisi kan testi yaptırmak umarım hamilesindir 💜🥰

Erken gebelik testi yaptim 99.8 dogruluk falan yalan kaset testte ogrendim 5tl lik 1 dakika icinde silik cizgi cikti seninde hemen ciktiysa eger kan ver ben oyle yaptim 2 tane yaptim ikiside oyle cikinca acile gittim ozele hamismisim 🥰 testleri atiyorum bakarsin

Eklentiler

• 6D33C2E3-6FF0-43F4-B2A2-625D468D0F51.jpeg
    6D33C2E3-6FF0-43F4-B2A2-625D468D0F51.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 145
Meraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr 🥺😯
Canım aynı testle dün bende yapmıştım bi kaç saat sonra benimkide silik çıktı hatta seninkinden biraz dah silikti benim adetime daha var bekliyorum o yüzden gebelik çıkarsa sonucu yazarmısın canım aynı testten olduğu için merak ettim

Erken gebelik testi yaptim 99.8 dogruluk falan yalan kaset testte ogrendim 5tl lik 1 dakika icinde silik cizgi cikti seninde hemen ciktiysa eger kan ver ben oyle yaptim 2 tane yaptim ikiside oyle cikinca acile gittim ozele hamismisim 🥰 testleri atiyorum bakarsin
Inanır mısın erken gebelık testı gittim aldım hatta baya pahalıydı onda çıkmadı bir gram hatta çok üzüldüm sonda dıger 5 tl gebelık test yaptım onda çıktı aynı seyi yaşamışız ☹️ Insallh bugun test yapcam haber verırım size yA edin

Inanır mısın erken gebelık testı gittim aldım hatta baya pahalıydı onda çıkmadı bir gram hatta çok üzüldüm sonda dıger 5 tl gebelık test yaptım onda çıktı aynı seyi yaşamışız ☹ Insallh bugun test yapcam haber verırım size yA edin
Hadi bakalim insallah Allahım gonlune gore verir 🤲🏻

Meraba dün gebelık testı yaptım 10 dk bekledık çıkmayınca çöpe attım sonra ıcıme his dogdu belırtlerım çok var göğüs agrım karın agrım ve adetım 3 gün geçti. 2 saat sonra aldım baktım belırgın çizgi cıkmıs acaba varmı kızlar olur bakınnnn... 1 senedır çocuğum olmuyorrr 🥺😯
Var gibi duruyor ben adetten 3 gün önce yapmıştım bundan çok silikti emin olmak için bir kere daha yap sen

Canım aynı testle dün bende yapmıştım bi kaç saat sonra benimkide silik çıktı hatta seninkinden biraz dah silikti benim adetime daha var bekliyorum o yüzden gebelik çıkarsa sonucu yazarmısın canım aynı testten olduğu için merak ettim
Tabi kuzum yazarım yarın yaptıracam tahlili

Aynen bendede belirtiler çok var ama ben yumurtlamadan sonra dayanamadım 9. Gün yaptım ama çok erken yaptım ben ya 11. 12 . bidaha yapmayı düşünüyorum
Smdı bir yerde okudum bu testten biri daha yapmış kan test sonucu ne oldu dedım yok dedi çok üzgünüm su ab çıkmazsa çok yerle bir olurum yA 😔

Canım ben gebeliğimi evliliğimin 25nci ayı bittiğinde öğrendim yani ilk 2 sene olmadı. Ve hamile olduğum zamana kadar hiç çift çizgi görmedim.. Bence hamilesin :) haber ver yaz buraya

Canım ben gebeliğimi evliliğimin 25nci ayı bittiğinde öğrendim yani ilk 2 sene olmadı. Ve hamile olduğum zamana kadar hiç çift çizgi görmedim.. Bence hamilesin :) haber ver yaz buraya

Bende hıc görmedim kuzum yA ama bu pembe testler bozuk çıkıyor mus smdı bütün umutlarım bitti vall ya 2 hafta sonra evlılık yıl dönümünüz dü 2. Senemız :(( sevınıyordum esıme mutlu haberi verecegım dıye...

Back