- 9 Temmuz 2024
- 46
- 7
- 1
- 33
Beklemiş hali daha koyulaşmış mı baksana canm
Kan versene canım baya koyu bu testEvet sanırım biraz daha koyu
Doktorlar kan vermek için reglin geçmesini bekleyin diyorlar o yüzden bekliyorum amaKan versene canım baya koyu bu test
Yani geçmesinden kastım regliniz 7 gün gecikince diyorlar benim 3 gün geciktiKan versene canım baya koyu bu test
Siz bilirsiniz ama adetim gecikti testte çıktı derseniz yaparlar diye düşünüyorumYani geçmesinden kastım regliniz 7 gün gecikince diyorlar benim 3 gün gecikti
Özel bi yere gidip vereceğim kanı belki yarın giderim dayanamayıp ama orada test yapacaklar yorumlarlar mı yoksa kan değerlerinden kendim mi yorumlamalıyım onu bilmiyorım.Siz bilirsiniz ama adetim gecikti testte çıktı derseniz yaparlar diye düşünüyorum
Önemli olan 2 günde bir artısı canım . Artış 2 günde en az yüzde 60 olursa sağlıklı anlamına gelirÖzel bi yere gidip vereceğim kanı belki yarın giderim dayanamayıp ama orada test yapacaklar yorumlarlar mı yoksa kan değerlerinden kendim mi yorumlamalıyım onu bilmiyorım.
Çok teşekkür ederim yarın gidersem sonuçları atarım. İnanamıyorum hep amh 0.25 hem prolaktinim yüksekti doktor tüp bebek bile çok zor demişti çok şaşkınımÖnemli olan 2 günde bir artısı canım . Artış 2 günde en az yüzde 60 olursa sağlıklı anlamına gelir
Benim 55 çıktı doktorum vermedi 21. Gün progesteron bakalım dedi ben kendim alıp kullaniyorum o yüzden tereddüt etmiştimEvet gebelik planlarken kullanıyorum 46 çıktı benim doktor düşürmek için verdi ve deneyebilirsiniz dedi
İsterseniz doktorunuza danışın ne olur ne olmaz doktor neden vermedi acaba başka doktora gidin bence size bi zarar vermesin çok etkili bi hormon ilacı biliyorsunuzBenim 55 çıktı doktorum vermedi 21. Gün progesteron bakalım dedi ben kendim alıp kullaniyorum o yüzden tereddüt etmiştim
Benim daha regilime 5 gün var dün kan testinde pozitif göründü birde silik çizgiler işte iki güne kan verin dediler 14 çıktı kanda gecikme olmadığı icinmi öyle çıkmıştırÖnemli olan 2 günde bir artısı canım . Artış 2 günde en az yüzde 60 olursa sağlıklı anlamına gelir
Benim daha regilime 5 gün var dün kan testinde pozitif göründü birde silik çizgiler işte iki güne kan verin dediler 14 çıktı kanda gecikme olmadığı icinmi öyle çıkmıştır
Her şey Rabbım in elinde canım çok sevindim adına kucağına almak da nasip olur inşallah sağlıklaÇok teşekkür ederim yarın gidersem sonuçları atarım. İnanamıyorum hep amh 0.25 hem prolaktinim yüksekti doktor tüp bebek bile çok zor demişti çok şaşkınım
Tabi erken öğrenmişsnz ondan olmuştur düşük değerde çıkması. takipte kalın giderek artacak mı değer bakınBenim daha regilime 5 gün var dün kan testinde pozitif göründü birde silik çizgiler işte iki güne kan verin dediler 14 çıktı kanda gecikme olmadığı icinmi öyle çıkmıştır
Evet 3 defa içtim daha icmeyecegim cumartesi başka bir doktora progesteron baktiracagim kendi doktorum izinde bakılırken onada bakmasını rica edeceğim . Haftada 2 sefer içtim umarım düşmüştür .İsterseniz doktorunuza danışın ne olur ne olmaz doktor neden vermedi acaba başka doktora gidin bence size bi zarar vermesin çok etkili bi hormon ilacı biliyorsunuz
Hayırlı olsun bu arada kucağınıza almak nasip olsun inşallahTabi erken öğrenmişsnz ondan olmuştur düşük değerde çıkması. takipte kalın giderek artacak mı değer bakın
ben bu ilacı 2 kez kullandım değerlerimiz aynı aslında ortalama 2 sindede verdi 2 farklo doktor bu ilacı haftada 2 kullandım acaba neden size vermedi onu anlamadım başka bi doktora daha sorun benceEvet 3 defa içtim daha icmeyecegim cumartesi başka bir doktora progesteron baktiracagim kendi doktorum izinde bakılırken onada bakmasını rica edeceğim . Haftada 2 sefer içtim umarım düşmüştür .
Teşekkür ederim ama sancım var birde pedin yarısı kadar kahverengi kanamaHayırlı olsun bu arada kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Progesteron değerine baktırmak mantıklı bir şey olabilir . Değeriniz 10 üzerinde olursa düşük ihtimali olmadığı kesinleşirTeşekkür ederim ama sancım var birde pedin yarısı kadar kahverengi kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?