Silik çizgi çıkması normalmi

Önemli olan 2 günde bir artısı canım . Artış 2 günde en az yüzde 60 olursa sağlıklı anlamına gelir
Benim daha regilime 5 gün var dün kan testinde pozitif göründü birde silik çizgiler işte iki güne kan verin dediler 14 çıktı kanda gecikme olmadığı icinmi öyle çıkmıştır

Benim daha regilime 5 gün var dün kan testinde pozitif göründü birde silik çizgiler işte iki güne kan verin dediler 14 çıktı kanda gecikme olmadığı icinmi öyle çıkmıştır
Tabi erken öğrenmişsnz ondan olmuştur düşük değerde çıkması. takipte kalın giderek artacak mı değer bakın

İsterseniz doktorunuza danışın ne olur ne olmaz doktor neden vermedi acaba başka doktora gidin bence size bi zarar vermesin çok etkili bi hormon ilacı biliyorsunuz
Evet 3 defa içtim daha icmeyecegim cumartesi başka bir doktora progesteron baktiracagim kendi doktorum izinde bakılırken onada bakmasını rica edeceğim . Haftada 2 sefer içtim umarım düşmüştür .

Çok erken olduğu için olabilir beta gün geçtikçe artan bi şeymiş
Evet 3 defa içtim daha icmeyecegim cumartesi başka bir doktora progesteron baktiracagim kendi doktorum izinde bakılırken onada bakmasını rica edeceğim . Haftada 2 sefer içtim umarım düşmüştür .
ben bu ilacı 2 kez kullandım değerlerimiz aynı aslında ortalama 2 sindede verdi 2 farklo doktor bu ilacı haftada 2 kullandım acaba neden size vermedi onu anlamadım başka bi doktora daha sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…