• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıkması normalmi

Rica ederim. Bende Nisan ayında düşük yaşadım elimden bir şey gelmedi kurtaramadım. Ama umarım bebeğin seninle kalır canım dualarım seninle
Benimde iki düşüğüm var o hissi biliyorum rabbim tez zamanda kucağınızi doldursun 🩷

Teşekkür ederim reglim 2 gün gecikti ama prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullanıyorum o nedenle de gecikme olabilir artık kan testi ile öğreneceğim sanırım yumurtlama bu ayın 11 iydi regl 22/23 günde bir döngüm ama bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum tuhaf bir süreç
Ben dostinex kullandığım ay sonra hamile kalmıştım yada diğer ay tam hatırlamıyorum , hadi inşAllah 😇

Benimde reglime 8 gün var . Belirti yaşıyor gibiyim 2 gündür midem bulanıyor ve karnımın içi ağrıyor 😣

Çok erken olduğu için olabilir beta gün geçtikçe artan bi şeymiş

ben bu ilacı 2 kez kullandım değerlerimiz aynı aslında ortalama 2 sindede verdi 2 farklo doktor bu ilacı haftada 2 kullandım acaba neden size vermedi onu anlamadım başka bi doktora daha sorun bence
Evet cumartesi soracağım geçen hafta 2 kez bu hafta 1 kez içtim. Adet günü çıkmıştı aslında yüksek bilseydim ilacı hemen başlar yumurtlama zamanıma kadar biraz olsun düşerdi ben yumurtlamadan önce 2 kez içmiş oldum o hafta faydası olurmu bilemedim gebelik için . Kaç tablette ne kadar düştü değeriniz

Arkadaşlar hamiş olanlar kanamaları hafife almayın bence ben doktora gittim kanamam var diye doktor bana bişi yok dedi eve yolladı akşamına düşük yaptım ambulansla hastaneye gittim çok kötüydü şimdide çok korkuyorum test bile yapamadm

Arkadaşlar hamiş olanlar kanamaları hafife almayın bence ben doktora gittim kanamam var diye doktor bana bişi yok dedi eve yolladı akşamına düşük yaptım ambulansla hastaneye gittim çok kötüydü şimdide çok korkuyorum test bile yapamadm
Benimde öyle oldu malesef hakkımızda hayirlisi olsun korkma öğren ki dikkat edersin en azından

Eklentiler

• 1000050821.jpg
    1000050821.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000050820.jpg
    1000050820.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba regli tarihine 5 gün var test yapmak istedim silik çizgi var gibi geldi bana sizce olabilir mi
Ben göremedim çizgiyi için rahat etmesi için kan testi yaptır canım birde aynı durumu bende yaşadım erkenden öğrenip kaybettim 🥺

Ben göremedim çizgiyi için rahat etmesi için kan testi yaptır canım birde aynı durumu bende yaşadım erkenden öğrenip kaybettim 🥺
Aa başın sağolsun çok üzüldüm 🥺 test bugün daha belirgin gibi sizce

Eklentiler

• 1000051091.jpg
    1000051091.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000051090.jpg
    1000051090.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 28
Back