Acilde yaparlarmikiProgesteron değerine baktırmak mantıklı bir şey olabilir . Değeriniz 10 üzerinde olursa düşük ihtimali olmadığı kesinleşir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi çıkması normalmi
- Konu Sahibi duam35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- silik ikinci çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilmiyorum yani gebelik durumum var kanamam da derseniz yaparlar mı acaba. Progesteron hormonuna bakmak istiyorum desenAcilde yaparlarmiki
Deneyim bı şansımı çok teşekkür ederim bilgilendirdiniz içinBilmiyorum yani gebelik durumum var kanamam da derseniz yaparlar mı acaba. Progesteron hormonuna bakmak istiyorum desen
Rica ederim. Bende Nisan ayında düşük yaşadım elimden bir şey gelmedi kurtaramadım. Ama umarım bebeğin seninle kalır canım dualarım seninleDeneyim bı şansımı çok teşekkür ederim bilgilendirdiniz için
Benimde iki düşüğüm var o hissi biliyorum rabbim tez zamanda kucağınızi doldursunRica ederim. Bende Nisan ayında düşük yaşadım elimden bir şey gelmedi kurtaramadım. Ama umarım bebeğin seninle kalır canım dualarım seninle
Amin canım hepimizinBenimde iki düşüğüm var o hissi biliyorum rabbim tez zamanda kucağınızi doldursun
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Ben dostinex kullandığım ay sonra hamile kalmıştım yada diğer ay tam hatırlamıyorum , hadi inşAllahTeşekkür ederim reglim 2 gün gecikti ama prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullanıyorum o nedenle de gecikme olabilir artık kan testi ile öğreneceğim sanırım yumurtlama bu ayın 11 iydi regl 22/23 günde bir döngüm ama bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum tuhaf bir süreç
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Hadi inşallah bebiş vardırBenimde reglime 8 gün var . Belirti yaşıyor gibiyim 2 gündür midem bulanıyor ve karnımın içi ağrıyor
Evet cumartesi soracağım geçen hafta 2 kez bu hafta 1 kez içtim. Adet günü çıkmıştı aslında yüksek bilseydim ilacı hemen başlar yumurtlama zamanıma kadar biraz olsun düşerdi ben yumurtlamadan önce 2 kez içmiş oldum o hafta faydası olurmu bilemedim gebelik için . Kaç tablette ne kadar düştü değerinizÇok erken olduğu için olabilir beta gün geçtikçe artan bi şeymiş
ben bu ilacı 2 kez kullandım değerlerimiz aynı aslında ortalama 2 sindede verdi 2 farklo doktor bu ilacı haftada 2 kullandım acaba neden size vermedi onu anlamadım başka bi doktora daha sorun bence
- 28 Temmuz 2023
- 321
- 194
- 23
- 26
- 28 Temmuz 2023
- 321
- 194
- 23
- 26
Benimde öyle oldu malesef hakkımızda hayirlisi olsun korkma öğren ki dikkat edersin en azındanArkadaşlar hamiş olanlar kanamaları hafife almayın bence ben doktora gittim kanamam var diye doktor bana bişi yok dedi eve yolladı akşamına düşük yaptım ambulansla hastaneye gittim çok kötüydü şimdide çok korkuyorum test bile yapamadm
- 28 Temmuz 2023
- 321
- 194
- 23
- 26
Aslında doğru aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor insan hakkımızda hayırlısı tabiki rabbim kucağımızı boş koymasınBenimde öyle oldu malesef hakkımızda hayirlisi olsun korkma öğren ki dikkat edersin en azından
AminnAslında doğru aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor insan hakkımızda hayırlısı tabiki rabbim kucağımızı boş koymasın
Merhaba regli tarihine 5 gün var test yapmak istedim silik çizgi var gibi geldi bana sizce olabilir miBeklemiş hali daha koyulaşmış mı baksana canm
Eklentiler
Ben göremedim çizgiyi için rahat etmesi için kan testi yaptır canım birde aynı durumu bende yaşadım erkenden öğrenip kaybettimMerhaba regli tarihine 5 gün var test yapmak istedim silik çizgi var gibi geldi bana sizce olabilir mi
Aa başın sağolsun çok üzüldüm test bugün daha belirgin gibi sizceBen göremedim çizgiyi için rahat etmesi için kan testi yaptır canım birde aynı durumu bende yaşadım erkenden öğrenip kaybettim
Eklentiler
- 25 Temmuz 2024
- 158
- 26
- 13
- 24
Kan verdinizmiDoktorlar kan vermek için reglin geçmesini bekleyin diyorlar o yüzden bekliyorum ama
- 9 Temmuz 2024
- 46
- 7
- 1
- 33
Merhaba evet hamileyim beta 900 çıktı umarım sağlıklıdır pazar keseyi görmek için çağırdıKan verdinizmi