• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıkıyor ama gebelik yok

Birilerivarmis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
3
0
1
27
Aralık ta 5 buçuk haftalıkken düşük yaptım bı sure ara verdik rahim kendine gelsin diye. Şimdi 2 aydır adetime yakın test yapıyorum ilk cikmiyo aradan 1 2 saat geçiyor silik çizgi çıkıyor test bozuktur diye tam 6 defa yaptım testi hepsinde bı süre sonra silik çizgi çıkıyor belirtilerde oluyo ama gebelik olmuyo nedense. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ??

Aralık ta 5 buçuk haftalıkken düşük yaptım bı sure ara verdik rahim kendine gelsin diye. Şimdi 2 aydır adetime yakın test yapıyorum ilk cikmiyo aradan 1 2 saat geçiyor silik çizgi çıkıyor test bozuktur diye tam 6 defa yaptım testi hepsinde bı süre sonra silik çizgi çıkıyor belirtilerde oluyo ama gebelik olmuyo nedense. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ??
Maalesef bazi testlerde kuruma cizgisi cikabiliyor ama daha beyaz olur eger gebelik varsa silik cizgi pembeye yakin gorunuyor. Bende yasiyorum bu durumu

Şuan aynı durumdayız elimde 5 tane test var 1i negatif 4ü sonradan çıkan silik çizgi çok dikkatli bakınca gozukuyor sonucunuz ne oldu

Back
X