Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet heyecanlandım bende beklemedeyim bat cuma günü tekrar test yapıcam ama bi sormakta istedim belki aynı durumda olan hamilelik çıkan biri olmuşturVar gibi duruyor canım en iyisi bat gününde tekrar yap ya da direk kan ver
İnşallah vardır sağlıkla kucağına alırsın ☺Evet heyecanlandım bende beklemedeyim bat cuma günü tekrar test yapıcam ama bi sormakta istedim belki aynı durumda olan hamilelik çıkan biri olmuştur![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun var görünüyor.![]()
Artimed yada doctor days mi yalancı pozitif gösteriyor genellikle inşallah farklı testtirMerhabalar reglme 2 gün var ve ben erken gebelik ve normal kaset testi yaptım sizce varmıdır gebelik
kaset laboquick, erken predictorArtimed yada doctor days mi yalancı pozitif gösteriyor genellikle inşallah farklı testtir
LaboquickKaset testin markası nedir
Laboquick yanıltmaz genelde inşallah vardırLaboquick
İnşallahLaboquick yanıltmaz genelde inşallah vardır![]()
Var. Bende 4 gün kala yapmıştım aynı böyle olmuştu, 3 gün kala kan verdim beta 102 çıktıMerhabalar reglme 2 gün var ve ben erken gebelik ve normal kaset testi yaptım sizce varmıdır gebelik
Merhaba acaba sonuç ne oldu hamileliğiniz netleşti mi merak ettimMerhabalar reglme 2 gün var ve ben erken gebelik ve normal kaset testi yaptım sizce varmıdır gebelik
Evet canımmmm 5 haftalık hamileyimMerhaba acaba sonuç ne oldu hamileliğiniz netleşti mi merak ettim
Ah çok sevindim sizin adınıza darısı isteyen herkesin başına insallah bende adetime bugun 6 gün falan var ama denemek istedim ve böyle çıktıEvet canımmmm 5 haftalık hamileyim![]()
Ayyyyy sizdede varrrrr kesin tebrik ederimmmAh çok sevindim sizin adınıza darısı isteyen herkesin başına insallah bende adetime bugun 6 gün falan var ama denemek istedim ve böyle çıktı
Var gibi benimde boyle cikti 7 gun varAh çok sevindim sizin adınıza darısı isteyen herkesin başına insallah bende adetime bugun 6 gün falan var ama denemek istedim ve böyle çıktı
İnsallah güzel haber aliriz ozamanVar gibi benimde boyle cikti 7 gun var