- 17 Kasım 2024
- 218
- 50
- 13
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Hayırlı olsun kullandığınız test markasını bilmiyorum ama silik değil gayet iyi görünüyor testi sabah ilk idrarla denemenizi öneririm ve kan testi mutlaka verin umarım gönlünüzce olurAkşam idrarıyla yaptım az önce. Reglime 5 gün var yumurtlamadan sonrada 10. Günümdeyim. Doğum kontrol hapını bu aralık ayında bırakıp hasta olmuştum ilk denememiz 26 yaşındayım adetim düzenli olur yumurtlamamda tahmin ettiğim tarihte gerçekleşti beyaz akıntımdanda belli oluyordu 29 u pik günü değerlendirmiştim aşırı heyecanlandım
Umarım çok çok teşekkür ederim deneyip burayada atacağımHayırlı olsun kullandığınız test markasını bilmiyorum ama silik değil gayet iyi görünüyor testi sabah ilk idrarla denemenizi öneririm ve kan testi mutlaka verin umarım gönlünüzce olur
Sabah tekrarla bence var gibi inşallah sonra da kan ver netleştirUmarım çok çok teşekkür ederim deneyip burayada atacağım
Tamamdır tekrarlayıp buraya atacağım sabah mutlaka inşallahhhSabah tekrarla bence var gibi inşallah sonra da kan ver netleştir
Çok teşekkür ederim inşallahhVar bence hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim sabah ilk idrarla tekrar yapıcam eğee aynı olursa işe gitmeden sağlıkocağında test yaptıracağımHayırlı olsun bence var gibi yarın yap sonra kan vermeye kos
Peki anında mı çıkmıştı bundanda korkuyorum ya yanlışsa yalancı pozitifse diye daha önce hiç çift çizgi görmedim anında belirenini giç görmedim sizinki nasıldıYanlış anlamayın ama nimo ben de yalancı pozitif vermişti inşallah sizinkisi gerçektir. Kaset testle ya da başka marka test ile tekrarlayın
Gebelik görünüyor ama biraz daha bekle bence adet gününde 2 3 gün geçsin direk kan verAkşam idrarıyla yaptım az önce. Reglime 5 gün var yumurtlamadan sonrada 10. Günümdeyim. Doğum kontrol hapını bu aralık ayında bırakıp hasta olmuştum ilk denememiz 26 yaşındayım adetim düzenli olur yumurtlamamda tahmin ettiğim tarihte gerçekleşti beyaz akıntımdanda belli oluyordu 29 u pik günü değerlendirmiştim aşırı heyecanlandım
İnşallahYarın da başka Bi marka ile deneyin derim inşallah istediğiniz gibi olur
1-2 dk içinde çıkmıştı ben de umutlanmıştım. Ama sizinki kadar koyu değildi daha silikti. Evde test yok mu başka ? Ya da nöbetçi eczaneden alabilirsin sabahı bekleyemem diyorsan. İnşallah gönlüne göre olsunPeki anında mı çıkmıştı bundanda korkuyorum ya yanlışsa yalancı pozitifse diye daha önce hiç çift çizgi görmedim anında belirenini giç görmedim sizinki nasıldıyok estf niye yanlış anlayayım
Bence var ya bende yaptım nimo marka benim yarım saat sonra belirdi cizgi kuruma çizgisiydi ama hamile falan değildim1-2 dk içinde çıkmıştı ben de umutlanmıştım. Ama sizinki kadar koyu değildi daha silikti. Evde test yok mu başka ? Ya da nöbetçi eczaneden alabilirsin sabahı bekleyemem diyorsan. İnşallah gönlüne göre olsun
Aynı şekilde bana da açtığım konularda görebilirsinix ama umarım vardırYanlış anlamayın ama nimo ben de yalancı pozitif vermişti inşallah sizinkisi gerçektir. Kaset testle ya da başka marka test ile tekrarlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?