Silik çıktı testim

Catlatma ignesinin uzerine kan verdiyseniz beta hch yuksek cikabilir 12. Gunden sonra ignenin etkisi geciyormus doktorunuz uyarmadi mi?

DAha 7 gün geçtiyse iğnenin etkisidir o 14. Güne belli olur hamile olup olmadığınız

Veririm tabi canın yarın olsun biran önce çok heyecanlıyım allah razı olsun canım

Canım sıkma canını üzme kendini. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah. Ben de beklemedeyim senin gibi

Canım sıkma canını üzme kendini. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaAllah. Ben de beklemedeyim senin gibi
Dr. Dedi bekle bakalım şu 2 hafta belki olur dedi o dedi ineden dolayı yükselme yapmıştır dedi şimdiyi bekle dedi belki tutar dedi inş tutar

Dr. Dedi bekle bakalım şu 2 hafta belki olur dedi o dedi ineden dolayı yükselme yapmıştır dedi şimdiyi bekle dedi belki tutar dedi inş tutar

Amin canım hayırlısı olsun inşaAllah sen olsa da olmasa da moralini yüksek tutmaya bak. Heveslenip olmayınca üzülüyor insan beklentiye girince özellikle. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah <3

İnş bebeğim inş kurban olduğum rabbim nasip eder biran önce inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…