Cok sevindim adina gercekten. Iste her doktor doktor olmuyor. Ezbere konusuyor ama karşısındaki ne halde umrunda değil. Ben çocuk için oyle uğraşmadım. Eşim benim hamile olduğumdan şüphe edip götürdü ama ben hic inanmadım. Çünkü sadece 1 kez korunmasız birliktelik yaşadık. Ve 3 gün sonra hasta oldum. Ama her zaman ki gibi değildi . Ona rağmen oyle dedi. Ankara da dahiliye uzmanina gittim tsh yüksekliği gebeliği kessinlikle etkilemez dedi. Düşük olsa etkilermis. Gulhanedeki doktor hic kan ver demedi adetimin gectiginj söyleyince direk ultrasn da bakti ve 12 haftalikti bebeğim. O gun bana goruntu verilince şok yasadim. Cunku inanmıştım hamile kalamayacagima. Esimle sevinemedik bile. Evde ayni anda 2 test yaptim ve hemen 2 cizgi oldu ya sasirdik. Doktor yok dedi bu ne diye. Oyle gittim dokyora. Allah yasatmasin kimseye. Ben ankara da doktora gitmeyip Bartin dakine inansaydım eşim doğumumda yanimda olamayacakti. Göreve gidecekti. Ammaann içerledim iyice
Bu gunumuze cok dukur canım. Allah in izniyle alirsin inşallah bebisi kucağına. Dr a gidince haber ver merak ettim