- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Dr. Değilmiş o zaman bartındaki nasıl bir şey diyor snaa öyle ya iyi kide ankaraya gelmişsin allah işte nerden ne olcağı belli değil allah analı babalı büyütsün. Evet evde test taptım sürekli tek çizgi çıkıyordu saatlerce beklerdim başın da ama malesef 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyordu yumurtalıklarım temmeldi çatlamıyordu dr bana catlama inesi verdi onu yaptım 36 sonra ilişki yapılcak dedi tabi yapıldı. Onun üstünden 7 gün geçti eşimle biz çok heycanlıyız tabi hemen test aldık ve yaptım tek çizgi ama çıktı dk ilerledikce 2 çi çizgi silik bir şekilde çıktı 10 dk sonrasında biraz daha belirgin oldu ben hayattım da hep bunu bekledim eşime dedim hemen kan testi yaptıralım hemen gittik ve kan testi yapıldı dr. Gösterdim ordam tebrik ederim hamilesin dedi 10 gün sonra gel utrasondan bakalım dedi ama çok yeni daha belki yanılma olla bilir dedi ben çok korkuyorun kan alan kız değerin 5 in üstü olursa hamilesin dedi benim 19.2 çıktı yani hamileyim sanıyorsam yarın gitcem dr.
Catlatma ignesinin uzerine kan verdiyseniz beta hch yuksek cikabilir 12. Gunden sonra ignenin etkisi geciyormus doktorunuz uyarmadi mi?