• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çıktı testim

52duygu44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
36
24
38
35
Merhabalar ben test yaptırdım hamilemiyim acaba
Screenshot_2019-09-08-21-20-17-676_com.whatsapp.jpg

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla şüpheli gebelik oluyor bence iki gün bekle tekrar test yap artışına bak emin olursun zaten iki gün sonra 100lere çıkmış olur yanlış bilmiyorsam

Hamile görünüyorsun canım. Insallah ta değer duzenli artar. Hos bende hic 2 gune gel değerlere bakalim demediler. Bartin da doktor bakti hamile degilsin dedi. BHCg değerine. Hatts tiroit değerin fazla imkansiz hamile kalman dedi. Dünyamj basima yıktı. 2 gun sonra evime döndüm Ankara ya. Gulhane ye gittim tedavi gorcem diye. 12 haftalij hamileymişim. Yani tsh degeri Bhcg degerini baskiliyor mus ondan oyle cikmis olabilir dediler. Bu isler nasip iste. Insallah hayirlisiyla gonlunden ne geciryorsa olur. Bebis varsa da sag salim insallah. Evde test yapmis mıydın?

Hamile görünüyorsun canım. Insallah ta değer duzenli artar. Hos bende hic 2 gune gel değerlere bakalim demediler. Bartin da doktor bakti hamile degilsin dedi. BHCg değerine. Hatts tiroit değerin fazla imkansiz hamile kalman dedi. Dünyamj basima yıktı. 2 gun sonra evime döndüm Ankara ya. Gulhane ye gittim tedavi gorcem diye. 12 haftalij hamileymişim. Yani tsh degeri Bhcg degerini baskiliyor mus ondan oyle cikmis olabilir dediler. Bu isler nasip iste. Insallah hayirlisiyla gonlunden ne geciryorsa olur. Bebis varsa da sag salim insallah. Evde test yapmis mıydın?
Dr. Değilmiş o zaman bartındaki nasıl bir şey diyor snaa öyle ya iyi kide ankaraya gelmişsin allah işte nerden ne olcağı belli değil allah analı babalı büyütsün. Evet evde test taptım sürekli tek çizgi çıkıyordu saatlerce beklerdim başın da ama malesef 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyordu yumurtalıklarım temmeldi çatlamıyordu dr bana catlama inesi verdi onu yaptım 36 sonra ilişki yapılcak dedi tabi yapıldı. Onun üstünden 7 gün geçti eşimle biz çok heycanlıyız tabi hemen test aldık ve yaptım tek çizgi ama çıktı dk ilerledikce 2 çi çizgi silik bir şekilde çıktı 10 dk sonrasında biraz daha belirgin oldu ben hayattım da hep bunu bekledim eşime dedim hemen kan testi yaptıralım hemen gittik ve kan testi yapıldı dr. Gösterdim ordam tebrik ederim hamilesin dedi 10 gün sonra gel utrasondan bakalım dedi ama çok yeni daha belki yanılma olla bilir dedi ben çok korkuyorun kan alan kız değerin 5 in üstü olursa hamilesin dedi benim 19.2 çıktı yani hamileyim sanıyorsam yarın gitcem dr.

Dr. Değilmiş o zaman bartındaki nasıl bir şey diyor snaa öyle ya iyi kide ankaraya gelmişsin allah işte nerden ne olcağı belli değil allah analı babalı büyütsün. Evet evde test taptım sürekli tek çizgi çıkıyordu saatlerce beklerdim başın da ama malesef 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyordu yumurtalıklarım temmeldi çatlamıyordu dr bana catlama inesi verdi onu yaptım 36 sonra ilişki yapılcak dedi tabi yapıldı. Onun üstünden 7 gün geçti eşimle biz çok heycanlıyız tabi hemen test aldık ve yaptım tek çizgi ama çıktı dk ilerledikce 2 çi çizgi silik bir şekilde çıktı 10 dk sonrasında biraz daha belirgin oldu ben hayattım da hep bunu bekledim eşime dedim hemen kan testi yaptıralım hemen gittik ve kan testi yapıldı dr. Gösterdim ordam tebrik ederim hamilesin dedi 10 gün sonra gel utrasondan bakalım dedi ama çok yeni daha belki yanılma olla bilir dedi ben çok korkuyorun kan alan kız değerin 5 in üstü olursa hamilesin dedi benim 19.2 çıktı yani hamileyim sanıyorsam yarın gitcem dr.
Cok sevindim adina gercekten. Iste her doktor doktor olmuyor. Ezbere konusuyor ama karşısındaki ne halde umrunda değil. Ben çocuk için oyle uğraşmadım. Eşim benim hamile olduğumdan şüphe edip götürdü ama ben hic inanmadım. Çünkü sadece 1 kez korunmasız birliktelik yaşadık. Ve 3 gün sonra hasta oldum. Ama her zaman ki gibi değildi . Ona rağmen oyle dedi. Ankara da dahiliye uzmanina gittim tsh yüksekliği gebeliği kessinlikle etkilemez dedi. Düşük olsa etkilermis. Gulhanedeki doktor hic kan ver demedi adetimin gectiginj söyleyince direk ultrasn da bakti ve 12 haftalikti bebeğim. O gun bana goruntu verilince şok yasadim. Cunku inanmıştım hamile kalamayacagima. Esimle sevinemedik bile. Evde ayni anda 2 test yaptim ve hemen 2 cizgi oldu ya sasirdik. Doktor yok dedi bu ne diye. Oyle gittim dokyora. Allah yasatmasin kimseye. Ben ankara da doktora gitmeyip Bartin dakine inansaydım eşim doğumumda yanimda olamayacakti. Göreve gidecekti. Ammaann içerledim iyice😖😁 Bu gunumuze cok dukur canım. Allah in izniyle alirsin inşallah bebisi kucağına. Dr a gidince haber ver merak ettim

Back