Adetime 4 gün var canım. Belirli bir okuma süresi var ya 10 dakikayı geçtikten sonra bu şekilde oldu yanıltabilir mi acabaGebe gibi duruyor, adetin geçti mi cnm
Belirli bir okuma süresi var ya 10 dakikayı geçtikten sonra bu şekilde oldu yanıltabilir mi acaba o konuda kafam karıştı canımBence gebelik var ve yarın daha erken dakikalarda çizgi çıkar diye düşünüyorum..
Yarım saate kadar normal cnm. Ve pembe bir çizgi gördüm ben. Gözün aydın olsunAdetime 4 gün var canım. Belirli bir okuma süresi var ya 10 dakikayı geçtikten sonra bu şekilde oldu yanıltabilir mi acaba
Şimdi bende emin olamadığım için kendimi ümitlendirmek istemiyorum hemen 2 3 gün sonra tekrar yapsam daha net sonuç alabilir miyim kiYarım saate kadar normal cnm. Ve pembe bir çizgi gördüm ben. Gözün aydın olsun❤
2 3 gün sonra tekrar yapsam testi daha net sonuç alırım herhalde canımH E canım senin ilk yaptığın testte hemen çizgi belirlememisti dimi?
Bu arkadaşımızında bata 4 gün varmış,senin 6ydi tabi.
Ama bence var gebelik bundan emin olmamız için yarın çizginin daha erken belirmesi lazım:) ve olacaktir da inanıyorum.
Evet kuzuum benım bata 7 varken 5 6 saat sonra çıktı . Diğer günler hemen çıktı amaH E canım senin ilk yaptığın testte hemen çizgi belirlememisti dimi?
Bu arkadaşımızında bata 4 gün varmış,senin 6ydi tabi.
Ama bence var gebelik bundan emin olmamız için yarın çizginin daha erken belirmesi lazım:) ve olacaktir da inanıyorum.
Benimde aynısı çıktı kan testi yaptırdım 45.6 çıktı. Kan testi yaptırsana :)Merhaba arkadaşlar. Gebelik testi yaptım 20 dakika sonra falan 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Testlerde 10 dakikadan sonra sonuç okunmaz diye biliyorum ama emin olamadım ne anlama geliyor acaba beni aydınlatır mısınız kafam çok karıştı gebelik var mı yok mu acaba
Ayrıca şu an kahverengi lekeler geliyo adetim gecikeli 5. Gün lütfen yardımcı olun inşallah beşim tutmuşturMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza test yaptım 2. Çizgi t nin altında çıkmadı c bin altındaki çizginin yanında çıktı benim gibi yaşayan var mı
Kızlar cevap yazarmısınız sabırsızlandım şu anBenimde aynısı çıktı kan testi yaptırdım 45.6 çıktı. Kan testi yaptırsana :)
Sonucun ne çıktı canım ?2 3 gün sonra tekrar yapsam testi daha net sonuç alırım herhalde canım
İnşallah canım ama kafamı karıştıran t nin altında olmamasıBence var sabah ilk idrarla yap yada kan ver
Test bozuk demek oİnşallah canım ama kafamı karıştıran t nin altında olmaması
Siz yaşadınız mı peki böyle birşeyiTest bozuk demek o
Evet canım yaşadım aldığım eczaneye götürdüm test bozuk çıkmış dediler onu alıp yenisini verdiler banaSiz yaşadınız mı peki böyle birşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?