• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silifke böbrek taşı

Antalya44

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
7
0
6
50
Slm arkadaşlar..
Silifke'de çok ünlü bir alternatif tıpcı diyelim..böbrek taşı eritip döktüren birini duyduk ama ne bir telefon adres isim yok bilen varsa bilgi verebilir mi..

Ya arkadasim doktora basvurun bilmediginiz kisilere güvenmeyin. Gecen kadinin biri twetter de anlatmis,annem kanserdi altarnetif tipci birine guvendik annemin olumune sebep oldu diye. Ilac kullandirmiyolar kafalarina gorw kürler veriyolar, sagliklimi sagliksizmi belli değil. Kardeşim 4 gündür tas dusurmeye calisiyor. Bol su ic ve yuru dedi doktoru. Sizde bol su icip bol hareket halinde olun

Ya arkadasim doktora basvurun bilmediginiz kisilere güvenmeyin. Gecen kadinin biri twetter de anlatmis,annem kanserdi altarnetif tipci birine guvendik annemin olumune sebep oldu diye. Ilac kullandirmiyolar kafalarina gorw kürler veriyolar, sagliklimi sagliksizmi belli değil. Kardeşim 4 gündür tas dusurmeye calisiyor. Bol su ic ve yuru dedi doktoru. Sizde bol su icip bol hareket halinde olun
ay o korkunç bir insan ya adını unuttum şimdi yabancı uyruklu sözde tıpçı bir kadın.hatta geçen bir konu vardı burda face grubunda görmüş bir üye, çocuğunun hiperaktivitesi geçsin diye o kadının tavsiyesine uymuş 3 yaşındaki çocuğa günlerdir yemek su vermiyormuş.neymiş alternatif tıp.bir akıllı da demiyor ki yemek yemeyen su içmeyen çocuk herhalde yorgunluk bitap düşer diye.konu sahibi, böbrek taşının böyle hurafelerle geçiceğine inanmayın , iyi bir tıp doktoru arayın alternatif tıpçı değil.

15 yıldır doktor
Slm arkadaşlar..
Silifke'de çok ünlü bir alternatif tıpcı diyelim..böbrek taşı eritip döktüren birini duyduk ama ne bir telefon adres isim yok bilen varsa bilgi verebilir mi..
15 yıldır doktorlar tarafından uygulanmayan tedavi kalmadı..hangi birini sayayım.. bir ço şehirde bir çok tedavi....ama hepsi sonuçsuz..
Silifke'de ki şahıs da öyle ot ile çöp ile tedavi değil.. gümüş su ile tedavi diye biliyorum ..
Önce ön görüşme yapar kafa uymaz ise uygulamam..

Slm arkadaşlar..
15 yıldır böbrek taşı mı dökmeye çalışıyor yani bu kişi? İnandırıcı gelmedi bana. Kendi imkanıyla dökemiyorsa cerrahi olarak alsın doktorlar?

15 yıldır böbrek taşı mı dökmeye çalışıyor yani bu kişi? İnandırıcı gelmedi bana. Kendi imkanıyla dökemiyorsa cerrahi olarak alsın doktorlar?
Canım neden inandırıcı gelmedi niye yalan söyleyeyim..üzüyorsunuz ama.. isterseniz özelden rapor atayım. Raica ederim

15 yıldır düşmeyen taş böbreği çürütür.
Alternatif tıbbı severim ve kullanırım. Ama böbreğimde taş gibi bir sorunum varsa gidilecek tek yer modern tıbdır.

Detayını tam bilmiyorum o yüzden aynı yerden mi bahsediyorsunuz emin değilim.
Ama bir tanıdığım gitmişti, şifalı su vs dediler. Taşları eritiyormuş.
Sonuç olarak ameliyat oldu.
Boşuna zaman kaybetmeyin bence.

yıllardır taş dökerim hayatımın kabusu diyebilirim. Öyle hocayla hacıyla uğraşmayın, mesanedeki taş 15 sene kalmaz çoktan öldürürdü doktorlar müdahale edebilir ses dalgasıyla kırarlar. Benim vücudum kalsiyum taşı üretiyor buna bir çözüm yok vücut üretiyor, siz de çözüm bulamazsınız kalıcı. Ancak gilaburu suyunu alternatif tıp olarak önerebilirim. Ondan ilerisi için ilaçlar elbette ancak ilaç ismi yazmak istemiyorum, doktorunuz yönlendirir...

Slm arkadaşlar..
Benim oğlumda bir adet 18 mm iki adet 5 mm taş vardı. Çok zor bir durumdu adana da murat alkan isimli doktor bizi kurtardı. Size de tavsiye ederim. Ameliyat görüntüsü linkini veriyorum. İzleyince ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Back
X