Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay o korkunç bir insan ya adını unuttum şimdi yabancı uyruklu sözde tıpçı bir kadın.hatta geçen bir konu vardı burda face grubunda görmüş bir üye, çocuğunun hiperaktivitesi geçsin diye o kadının tavsiyesine uymuş 3 yaşındaki çocuğa günlerdir yemek su vermiyormuş.neymiş alternatif tıp.bir akıllı da demiyor ki yemek yemeyen su içmeyen çocuk herhalde yorgunluk bitap düşer diye.konu sahibi, böbrek taşının böyle hurafelerle geçiceğine inanmayın , iyi bir tıp doktoru arayın alternatif tıpçı değil.Ya arkadasim doktora basvurun bilmediginiz kisilere güvenmeyin. Gecen kadinin biri twetter de anlatmis,annem kanserdi altarnetif tipci birine guvendik annemin olumune sebep oldu diye. Ilac kullandirmiyolar kafalarina gorw kürler veriyolar, sagliklimi sagliksizmi belli değil. Kardeşim 4 gündür tas dusurmeye calisiyor. Bol su ic ve yuru dedi doktoru. Sizde bol su icip bol hareket halinde olun
15 yıldır doktorYa arkadasim doktora basvurun bilmediginiz kisilere güvenmeyin. Gecen kadinin biri twetter de anlatmis,annem kanserdi altarnetif tipci birine guvendik annemin olumune sebep oldu diye. Ilac kullandirmiyolar kafalarina gorw kürler veriyolar, sagliklimi sagliksizmi belli değil. Kardeşim 4 gündür tas dusurmeye calisiyor. Bol su ic ve yuru dedi doktoru. Sizde bol su icip bol hareket halinde olun
15 yıldır doktorlar tarafından uygulanmayan tedavi kalmadı..hangi birini sayayım.. bir ço şehirde bir çok tedavi....ama hepsi sonuçsuz..Slm arkadaşlar..
Silifke'de çok ünlü bir alternatif tıpcı diyelim..böbrek taşı eritip döktüren birini duyduk ama ne bir telefon adres isim yok bilen varsa bilgi verebilir mi..
15 yıldır böbrek taşı mı dökmeye çalışıyor yani bu kişi? İnandırıcı gelmedi bana. Kendi imkanıyla dökemiyorsa cerrahi olarak alsın doktorlar?Slm arkadaşlar..
Silifke'de çok ünlü bir alternatif tıpcı diyelim..böbrek taşı eritip döktüren birini duyduk ama ne bir telefon adres isim yok bilen varsa bilgi verebilir mi..
Canım neden inandırıcı gelmedi niye yalan söyleyeyim..üzüyorsunuz ama.. isterseniz özelden rapor atayım. Raica ederim15 yıldır böbrek taşı mı dökmeye çalışıyor yani bu kişi? İnandırıcı gelmedi bana. Kendi imkanıyla dökemiyorsa cerrahi olarak alsın doktorlar?
Allah kimsenin evladına vermesin ama başınıza gelmeyince böyle düşünüyorsunuz.Canım neden inandırıcı gelmedi niye yalan söyleyeyim..üzüyorsunuz ama.. isterseniz özelden rapor atayım. Raica ederim
Ya arkadasim doktora basvurun bilmediginiz kisilere güvenmeyin. Gecen kadinin biri twetter de anlatmis,annem kanserdi altarnetif tipci birine guvendik annemin olumune sebep oldu diye. Ilac kullandirmiyolar kafalarina gorw kürler veriyolar, sagliklimi sagliksizmi belli değil. Kardeşim 4 gündür tas dusurmeye calisiyor. Bol su ic ve yuru dedi doktoru. Sizde bol su icip bol hareket halinde olun
Benim oğlumda bir adet 18 mm iki adet 5 mm taş vardı. Çok zor bir durumdu adana da murat alkan isimli doktor bizi kurtardı. Size de tavsiye ederim. Ameliyat görüntüsü linkini veriyorum. İzleyince ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Slm arkadaşlar..