Şile'de İmam, Kız Çocuğunu +18 Fotoğraflarla Taciz Etti

Siz nerden.çıktınız ? Konu ne ve konuya neresinden dahil oldunuz ? Artı benim kim olduğumu neye tepki verip vermedigimi nerden biliyorsunuz da masumane gibi gözüken ama giydirme bulunan cümle kurma cabasindasiniz

Ne.kadar taniyorsun beni arkadaşım sen?

Benimle kaç kez muhatap oldun nete tepki verip vermedigimi nereden biliyorsun ?

Bilmedigin şeylere dahil olma

Anladın mı ?!

Konuya alakasız şekilde daldı girdi evvelini. Bİlmiyor etmiyor şaka gibi yaa.

Yazma bana kendi kafadaşlarinla yazış

bazı şeyleri anlamak için oturup muhatap olmak lazım değil kendi kendini belli ediyorsun sözlerinle.
burası bir forum isteyen istediğini yazar.
aaa imamlar masum islam çok cici yazsam hiç böyle şeyler demeyecektin ama değil mi?
yazık sizin gibi zihniyete..

bazı şeyleri anlamak için oturup muhatap olmak lazım değil kendi kendini belli ediyorsun sözlerinle.
burası bir forum isteyen istediğini yazar.
aaa imamlar masum islam çok cici yazsam hiç böyle şeyler demeyecektin ama değil mi?
yazık sizin gibi zihniyete..

İslam.çok cici yazsam mi

Himm bir dinsiz daha

İslam.a nasıl laf edersin sen kimsin ya

Her toplulukta yanlışlar çıkar şimdi bütün İslam mi kötü oldu bu nasıl.aymaz bir söz

Ben dinsizlerle bu tur polemiğe gitmiyirum maalesef çünkü sen benim dinimi kabul.etmiyorsun en başta neyi tartisacaksin ki benimle ?

Solcu olursun , Atatürkçü olursun , o olursun bu olursun ama bu tur bir yanlışı ıslama baglayamazsin !

Allah akıl fikir versin

İslam.çok cici yazsam mi

Himm bir dinsiz daha

İslam.a nasıl laf edersin sen kimsin ya

Her toplulukta yanlışlar çıkar şimdi bütün İslam mi kötü oldu bu nasıl.aymaz bir söz

Ben dinsizlerle bu tur polemiğe gitmiyirum maalesef çünkü sen benim dinimi kabul.etmiyorsun en başta neyi tartisacaksin ki benimle ?

Solcu olursun , Atatürkçü olursun , o olursun bu olursun ama bu tur bir yanlışı ıslama baglayamazsin !

Allah akıl fikir versin

bak kendi dediğini kendin yaptın direkt bana dinsiz dedin halbuki ben dinsiz değilim.
o kadar dar bakıyorsun ki senin gibi düşünmeyen hemen dinsiz oluyor gözünde bak nasıl çıktı ortaya o kadar dindarsan ulu orta herkese dinsiz demenin de günah olduğunu bilirsin.

her toplumda yanlış çıkar ve gereği yapılır bizde çok fazla çıkıyor ve neden bizde bu kadar çok çıkıyor diye düşünmüyoruz. üstelik sapıkları hırsızları koruyoruz din adına.

asıl sen kimsin de bana dinsiz diyebiliyorsun. haddini bil.

bak kendi dediğini kendin yaptın direkt bana dinsiz dedin halbuki ben dinsiz değilim.
o kadar dar bakıyorsun ki senin gibi düşünmeyen hemen dinsiz oluyor gözünde bak nasıl çıktı ortaya o kadar dindarsan ulu orta herkese dinsiz demenin de günah olduğunu bilirsin.

her toplumda yanlış çıkar ve gereği yapılır bizde çok fazla çıkıyor ve neden bizde bu kadar çok çıkıyor diye düşünmüyoruz. üstelik sapıkları hırsızları koruyoruz din adına.

İslam.çok cici yazan sen değil misin ?
Bir musluman. Öyle yazar mı?

Burda bi ton insan var hem ataturk delisi hemde dinini deli gibi savunan

Sen o derneğe bisey demedin ki İslam cici yazsam dedin bu ne demek ? İslam la ne alakası var bunun ni doktor bi hastayı oldurse ameliyat ederken hata yapsa bütün doktorlar kötü der misin hepsine mâl edermisin ?

Bu ne saçmalıktır .Müslüman olup da bu yorumu kim yazar

Hala anlamam İslam cici yazsam ne demekkkkkkjkkkkkk madem.muslumansin bu nasıl bi genelleme Ensar vakfı mi İslami temsil ediyor bir imam bisey yapsa veya hica İslam mi kötü oluyor

Sen kaç yaşında.ne.mezunu nerelisin nasıl yetiştin ya ?

Ayrıca ben sana ilk mesajda dinsiz demedim farkindaysan!!!!! Sen İslam cici yazsam gibi cümleler kurunca normal bir insan senin dinsiz olduğunu dusunur ayrıca bu sözden sonra bence madem muslumansin tövbe et ben nasıl bir insanım ki tüm ıslama mâl ettim diye

İslam.çok cici yazan sen değil misin ?
Bir musluman. Öyle yazar mı?

Burda bi ton insan var hem ataturk delisi hemde dinini deli gibi savunan

Sen o derneğe bisey demedin ki İslam cici yazsam dedin bu ne demek ? İslam la ne alakası var bunun ni doktor bi hastayı oldurse ameliyat ederken hata yapsa bütün doktorlar kötü der misin hepsine mâl edermisin ?

Bu ne saçmalıktır .Müslüman olup da bu yorumu kim yazar

Hala anlamam İslam cici yazsam ne demekkkkkkjkkkkkk madem.muslumansin bu nasıl bi genelleme Ensar vakfı mi İslami temsil ediyor bir imam bisey yapsa veya hica İslam mi kötü oluyor

Sen kaç yaşında.ne.mezunu nerelisin nasıl yetiştin ya ?

başka bir dine inandığım neden aklınıza gelmedi?
zihniyetin dar derken boşuna söylemiyorum değil mi?

müslüman olmak demek her pisliği islam adına savunmak demek değildir hanımefendi bugün bu yapılanlara tepkimizi koymazsak yarın daha büyükleri çıkacak ve evet şu an islam 'cici' değil benim için ve böyle pislikleri koruyanlarla aynı dine mensup olmaktan utanıyorum.

ve hala konuyu anlamamakta direniyorsun.
mesela ensar değil onları koruyanlar.
üzmez gibi sapıkları koruyanlar.

islamın böyle anılmasının sebebi budur işte.

neden korunuyor bu sapıklar açıklasana?
neden mecliste komisyon açtırmadılar?
bu yasa dışı yurtlara kim neden izin verdi?
neden denetlenmedi?

orada senin de çocuğun olabilirdi.

bunları soruyoruz ve neden hep islam bu sapıklarla bir anılıyor bir düşün. halen yok bunlar islamı temsil etmez diye yırtınıyorsun ben sana imamların din mensuplarının bulaştığı 500 tane sapıklık vakası sunarım arşivler duruyor. 1 değil mesele 1000...

başka bir dine inandığım neden aklınıza gelmedi?
zihniyetin dar derken boşuna söylemiyorum değil mi?

müslüman olmak demek her pisliği islam adına savunmak demek değildir hanımefendi bugün bu yapılanlara tepkimizi koymazsak yarın daha büyükleri çıkacak ve evet şu an islam 'cici' değil benim için ve böyle pislikleri koruyanlarla aynı dine mensup olmaktan utanıyorum.

ve hala konuyu anlamamakta direniyorsun.
mesela ensar değil onları koruyanlar.
üzmez gibi sapıkları koruyanlar.

islamın böyle anılmasının sebebi budur işte.

neden korunuyor bu sapıklar açıklasana?
neden mecliste komisyon açtırmadılar?
bu yasa dışı yurtlara kim neden izin verdi?
neden denetlenmedi?

orada senin de çocuğun olabilirdi.

bunları soruyoruz ve neden hep islam bu sapıklarla bir anılıyor bir düşün. halen yok bunlar islamı temsil etmez diye yırtınıyorsun ben sana imamların din mensuplarının bulaştığı 500 tane sapıklık vakası sunarım arşivler duruyor. 1 değil mesele 1000...

Sen normal misin ? Her pisliği evet demek değil diyorsun ben zaten yorumumda ne yazdım yanlışa zaten yanlis dedim neyi uzatıyorsun ben onu anlamıyorum

İslami cici gostermek dersen lafini bilmezsen alacağın cevap odur

Gorusun gercekte n dar vana diyorsun da kişi kendindeki meziyeti söyler derler cidden öyle . sarışın çünkü ıslama mâl ettin

Daha da uzatma boş konuşuyorsun

Sen normal misin ? Her pisliği evet demek değil diyorsun ben zaten yorumumda ne yazdım yanlışa zaten yanlis dedim neyi uzatıyorsun ben onu anlamıyorum

İslami cici gostermek dersen lafini bilmezsen alacağın cevap odur

Gorusun gercekte n dar vana diyorsun da kişi kendindeki meziyeti söyler derler cidden öyle . sarışın çünkü ıslama mâl ettin

Daha da uzatma boş konuşuyorsun

işine gelmeyince boş konuşuyor oluyorum değil mi?

bak sorularımın hiçbirisine cevap veremedin.

islama mal ederim çünkü bizzat islami kesimin içinden çıkıyor bu pislikler ve korunuyor bu yüzden.
lafa gelince kendilerinden olmayan herkes ayyaş tinerci terörist ahlaksız oluyor ama değil mi?
hani dindar olmayan tinerci olurdu ya.

bak ne oldu?

çydd yıllardır çocuklara burs veriyor hiç duydun mu böyle bir şey?
hani çydd laik ahlaksız ya birilerine göre bale male yaptırıyor ya çocuklara..

dindar nesil yetiştireceğim diye yola çıkanlar çocuk tecavüzlerini korur oldular.
islam buysa bunu kabul etmiyoruz. etmemeliyiz.

işine gelmeyince boş konuşuyor oluyorum değil mi?

bak sorularımın hiçbirisine cevap veremedin.

islama mal ederim çünkü bizzat islami kesimin içinden çıkıyor bu pislikler ve korunuyor bu yüzden.
lafa gelince kendilerinden olmayan herkes ayyaş tinerci terörist ahlaksız oluyor ama değil mi?
hani dindar olmayan tinerci olurdu ya.

bak ne oldu?

çydd yıllardır çocuklara burs veriyor hiç duydun mu böyle bir şey?
hani çydd laik ahlaksız ya birilerine göre bale male yaptırıyor ya çocuklara..

dindar nesil yetiştireceğim diye yola çıkanlar çocuk tecavüzlerini korur oldular.
islam buysa bunu kabul etmiyoruz. etmemeliyiz.

İslam buysa bunu kabul etmiyoruz yazmissin zaten sen dinden çıktın bağyan

İslam neden bu olsun ya sen nasıl bu kadar algilamiyorsun yapan kişiler yüzünden nasıl İslam a laf söylersin Allah sana hidayet versin

Zaten üzgün duruma gecmissin ama İslam a laf edemezsin

X