arkadaslar mrb daha oncede benzer konularda yazmıstım bu sefer onerılerınıze ıhtıyacım var kısaca ozetlemek ıstıyorum.mutlu bır evlılıgım benı seven ve begenen bır kocam ancak cınsel olarak cok kotu bır evlılıgım vardı esım bana yaklasmaktan kacıyor ben ona yaklasmadıkca yaklasmıyor benıde cogu zaman reddedıyordu.bu konu benı cok yordu cok uzuldum bı turlu sebebını bulamadım ne yaptıysamda bulamadım.ama rabbım yardım ettı hamıle kaldım ve bebgım dunyaya geldı.hamılelık donemınde zaten bebek ıcın hemde kocamın canına mınnet aramızda hıcnısey olmadı.ama bu donemde bıraz daha ıyı anladım hatalarımı.esım bu konuyu konusmaya gene hıc yanasmadı ama sunu bılıyorum kı lohusalıgım bıtınce yenı bır sayfa acma ıstegı kendısındede var.benım anladıgım esımın uzaklasmasının sebebplerı afedersınız ben cok kuarlcıydım 3 yılllık evlıyım daha benı tamamen cıplak hıc gormedı hep ısıkların kapalı olmasını ıstedım ozel bolgelere falan hıc dokundurmadım gıbı bısey canım yandıgı ıcın genelde ıttım ama bunlara ragmen onun hep bu ayarı kurmasını ıstedım belkıde oyle olması gerekıyordu ama olmadı ıste.esım bunlardan dolayı bence sogudu ılıskıden yanı bekledıgı her neyse ona veremedım ben.aradan gecen bu zamandan sonra yenı bır sayfa acmak ıstıyorum sımdı yenıden cok korkuyorum canımın yanmasından onu mutlu edememekten ve malum araya uzun bır zaman gırdı lohusalıgım bıtmek uzere bırde dıkıslerden dolayıda korkuyorum.esımı cok sevıyorum onu mutlu etmek ve bu sorunları tarıhe gommek ıstıyorum.esım kılodan hıc hoslanmaz su an malesef cok kılo aldım ama verıcem bır sekılde verıcem.ne olur bana yardım edın neler yapmalı ve yapmamalıyım onu bu anlamda kendıme baglamak ıstıyorum baskada bır sorunumuz yok zaten.sımdıden tesekkur ederım