• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıstım kaldim

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Merhaba hanimlar. Anlaticaklarima ne kadar yardimci olursunuz bilemiyorum ama icimi dokmek istedim. 21 yasinda on lisans menzunuyum. Okulum biter bitmez salak gibi hemen bir ise girdim bu is yerinde 3 ayim gecti ve hala alisamadim. Sevgilim ise okuyor universite son sinifta benden 1yas buyuk 4yillik unide. Sevgilim ben ise girdigimden beri degisti. Sen maddi ozgurlugunu eline aldin artik muhabbetleri yapmaya basladi. Onceden disariya cikip gonlumuzce eglendigimiz zamanlarda maddi acidan ikimizde birbirimize yardimci olurduk yemekleri o aliyorsa tatliyi ben alirdim bu konuda anlasmistik ve ogrenciyken hep boyleydi. Ben ne zaman ise basladim sevgilim degisti. Artik herseyi o odemek istiyor yapmak istiyor diceksiniz ee yapsin iste ne var ama oyle degil kendini benim yanimda kucuklmus goruyor ben buna dayanamiyorum is konusunda daha iyi bi departmana alindim ve o buna hic sevinmedi aksine bana gunleri dar etti ben onu bu konda hep rahatlatmaya calistim. Benim erken bitti okulum sende smdi lisans menzunusun eminimki calismaya basladgnda iyi paralar kazanacaksin vs hep yureklendirmeye calistim ama olmuyor. Onun yuzunden is hayatimada hic alisamadm her sabah ise giderken dua ede ede aglamakli gidiyorum benim butun gunum is yerinde geciyor ve ben cok mutsuzum erkek arkdasim ve is hayati arasinda sıkıstim kaldim. İstende cikmak istiyorum ama daha iyisini bulamamaktan korkuyorum cunku gercrkten iyi bir isim var calismak zorundada degilim ailemin maddi durumu iyi ama evde bos oturup babamin yorulmasinada uzuluyorum neden bos oturuyim diyorum en azindan fatura masrafini ben hallederim diyorum aileme yardm etmek istiyorm onlarin ihtiyaci olmasada cunku o kdr masrafla buyutup okuttular smdi sira bende diye dusunuyorum ama is hayatinada alisamadim. Aslinda is hayatina atilmakta hazir degildim keske yabanci dil kursuna gidip kendimi daha cok gelistirseydim diyorum o zaman erkek arkdsmlada ayni zamanda ise baslayabilirdik. Biz boyle kendimizi yipratiyoruz ne is hayatinda mutluyum nede ozel hayatimda napicagimi bilemiyorum isin icinden nasil cikicam daha ne kdr bu hisle yasicam hep boyle mutsuz mu olucam uzun oldu biraz ama icimi dokmek istedim smdiden hepinize teskkur ederim. Ayrica kendimle cok celisiyorum biliyorum cok karisik duygular yasiyorum burcumda ikizler bi anim bi animi tutmuyor belki ama inanin cok buyuk sikinti icinden yasamak zevk vermiyor

bence hiç dert etme kendine, erkek arkadaşında zamanla alışır,
kimse kolay bir şekilde başlamıyor iş hayatına, kimse memnun değil işinden, ama evde oturmakla birşey olmuyor,
madem bitirmişsin üniversiteyi kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmen gerek artık, düşe kalka..
erkek arkadaşın zamanla alışacaktır, erkekler böyle malesef, kadının para konusunda üstün olmasını kabullenemezler...

Sırf bir erkek için işinden vazgeçme bence,iş kolay bulunmuyor..
Seni seviyorsa bir süre sonra sorun yapmaz zaten.:16:

Erkek arkadaşında aşırı derecede aşağılık kompleksi oluşmuş
Bazı erkekler böyledir kadınların kendinden üstün olmasına dayanamaz
Elinde işin varken seni destekleyeceğine köstek olan bi erkekle devam etmen ne kadar doğru olur bilemiyorum

Sakın işten ayrılmayı düşünme erkek arkadaşın için...Diyelim sen işinden ayrıldın,erkek arkadaşınla da ayrıldınız..boşu boşuna işinden olmuş olursun.. al sana çifte sıkıntı.

erkek arkadaşını kıvama getirmeye çalış,"ileride geleceğimiz için para biriktiriyorum hayatım" vb. gibi cümlelerle yumuşatmayı deneyebilirsin

Erkek arkadasin cok cocuksu davraniyor. Sen gecis donemindesin, ogrencilikten calisan bir insan olmaya gecmek cok skintili oluyor, alismasi uzun suruyor. Onun sana destek olmasi gerekirken, aksine seni yildirmaya calisiyor. Erkek arkadas dedigin bugun var yarin yok. Bu is yerinde ne kadar kalmaya niyetlisin bilmiyorum ama durabildigin kadar dur derim. Is tecruben olsun..

Erkek arkadasinin tavrini cok gereksiz buldum. Yarin obur gun o da okulunu bitirip calismaya baslayacak. Sabirli olsun, sacmalamasin

işten çıktığında sana para gönderecek miymiş, faturaları ödeyecek miymiş, geleceğini garanti altına alabilecek miymiş sor bakalım

Back
X