Allah dilegini kabul etsin. Allah yardimcin olsun.Merhaba araya girmiş olacağım için özür dilerim. Günüme daha var ama bugün ve yarın benim dileğim için çok önemli günler o yüzden günüm gelene kadar en azından sözel olarak bana dua edebilirseniz çok mutlu olurum
Ederiz canım ama tam olarak ne için edecez eğer özel değilseMerhaba araya girmiş olacağım için özür dilerim. Günüme daha var ama bugün ve yarın benim dileğim için çok önemli günler o yüzden günüm gelene kadar en azından sözel olarak bana dua edebilirseniz çok mutlu olurum
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
E Engelsiz anne
YagmurSendeanlarsn
O olacakinan
Okunacak dua)
“LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNÎ KUNTU MİNEZZÂLİMÎN”
(Niyetimiz) bulunan bütün sıkıntılarımız için
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.400 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
Aktif Lora niyetine
Bildirim saati yarın 20.30
Dilegin ne ise allah kabul etsin hayirlisi ne ise onu versin sana .hayirli kapilar acsin arkadasimMerhaba araya girmiş olacağım için özür dilerim. Günüme daha var ama bugün ve yarın benim dileğim için çok önemli günler o yüzden günüm gelene kadar en azından sözel olarak bana dua edebilirseniz çok mutlu olurum
Aktif Lora adına okudum Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın, dileklerinizi kabul etsin.
Hepinizden Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Amin canim cümlemizinHepinizden Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
M Morlale8 için okudum Rabbim sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin inşaallahM Morlale8 için bildirim yapmayanlar
YagmurSendeanlarsn
E Engelsiz anne
zeyno genc için bildirim yapmayanlar
E Engelsiz anne
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
E Engelsiz anne
YagmurSendeanlarsn
O olacakinan
Okunacak dua)
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.400 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
M Morlale8 niyetine
Ağzına sağlık canım
R rainyy Arkadaşimin niyetine okudum .ne sıkıntısı varsa allah alsin onu feraha cikarsinzeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
O olacakinan
Okunacak dua)
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.200 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
R rainyy niyetine