Evet okudim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet okudim canim
Arkadaşlar selamünaleyküm
Hafta sonu köye gitmiştim ve benim telefonum köyde hiç çekmiyor bu yüzden siteye de bugün girebildim lütfen hakkınızı helal edin kim ne kadar okuyacak ben kime okuyacağım hiçbirini takip edemedim üç gün boyunca
Kimsenin hakkında yemiyim ben çekileyim en iyisi
Sıkıntı yok bizde öyle tahmin ettik bayadir girmemişsin sağlık olsun bi dahaki sefere okuruz hep birlikte inşallahArkadaşlar selamünaleyküm
Hafta sonu köye gitmiştim ve benim telefonum köyde hiç çekmiyor bu yüzden siteye de bugün girebildim lütfen hakkınızı helal edin kim ne kadar okuyacak ben kime okuyacağım hiçbirini takip edemedim üç gün boyunca
Kimsenin hakkında yemiyim ben çekileyim en iyisi
YagmurSendeanlarsn arkadaşimin niyetine okudum rabbim kabul etsinzeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
O olacakinan
Okunacak dua)
“LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNÎ KUNTU MİNEZZÂLİMÎN”
(Niyetimiz) bulunan bütün sıkıntılarımız için
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.200 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
YagmurSendeanlarsn (niyeti) rabbim yağmura hayırlı bir iş nasip et
Bildirim saati 20.30
Canim yazisini şimdi gördüm bildirim yaptiktan sonra gördümArkadaşlar benim niyetim için Rabbim yağmura hayırlı bir iş nasip et diye söylermisiniz
Amin inşaallah Allah razı olsunYagmurSendeanlarsn kuzum okudum rabbim kabul etsin hayırlı iş kapıları açsın inşallah sana
Allah razı olsunYagmurSendeanlarsn kuzum okudum rabbim kabul etsin hayırlı iş kapıları açsın inşallah sana
Okudum Rabbim sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin inşaallahzeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
O olacakinan
Okunacak dua)
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.200 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
O olacakinan niyetine
Bildirim saati 20.30
O olacakinan niyetine okudum allah kabul etsin .allah feraha cikarsinzeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
O olacakinan
Okunacak dua)
O olacakinan niyetine
Bildirim saati 20.30
Ihlas suresine devam ediyoruzListe bitti yeniden baslayalimmi başka bir duada olabilir