- 6 Ocak 2023
- 3.624
- 8.245
- 40
Niyet belirleyelim mi .yoksa niyetsizmi olucak“La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin” Duası
Türkçe Okunuşu: “…Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne)
Güncel listemiz
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
canlar akşama kadar bekliyelim gelen olursa diye akşam nasıl okuyacağımızı kaç sayı okuyacağımızı belirteceğim fazla sayılı olmayacak yani önemli olan birbirimize dua okuyalım hep birlikte kurtulalım sıkıntılarımızdan inşaallah
Niyetimiz zaten sıkıntı için canım ama farklı niyetiniz varsa bildirin dua listesine ekleriz tabikiNiyet belirleyelim mi .yoksa niyetsizmi olucak
Tamamdır ekliyorum sizideBen de katılmak isterim
Çok geçmiş olsun rabbim ya şafi hürmetine şifa versin inşallah duyarsınAlah Razi olsun. Okudum suan hastanedeyim. Insallah bebegimin kalp atisini duyarim.
Yok canim .allah niyetimizi biliyor zatenNiyetimiz zaten sıkıntı için canım ama farklı niyetiniz varsa bildirin dua listesine ekleriz tabiki
Allah sifa versinAlah Razi olsun. Okudum suan hastanedeyim. Insallah bebegimin kalp atisini duyarim.
Rabbim bütün sıkıntılarımıza şifa versin inşallahTamam canim hayirli olsun .allah kabul etsin şimdiden .böyle güzel dualara fesile oldugun icin de allah razı olsun
Amin canimm aminnnRabbim bütün sıkıntılarımıza şifa versin inşallah
Zamanla listemiz cogalir inşallahGüncel listemiz
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
E Engelsiz anne
(Okunacak dua)
“LÂ İLÂHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNÎ KUNTU MİNEZZÂLİMÎN”
(Niyetimiz) bulunan bütün sıkıntılarımız için
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.000 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
zeyno genc (niyetine)
evet başlatıyorum canlar yarın akşam 20.30 bitiş saati o saate kadar bildirim yapalım canlar
Bende katılmak isterim
Sıradaki arkadaşa oku canım yarın ekliyecem listeyi düzenliyecem kişi başı 200 okunacak yarın 20.30 bildirim saatiGüncel listemiz
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
E Engelsiz anne
(Okunacak dua)
günlük toplam bir kişiye okunacak sayı 1.000 günlük kişi başı okunacak sayı 200 canlar sayımız az olsun sayının hiç önemi yok önemli olan hep birlikte dua edebilmek
zeyno genc (niyetine)
evet başlatıyorum canlar yarın akşam 20.30 bitiş saati o saate kadar bildirim yapalım canlar
Tamamdır teşekkür ederimSıradaki arkadaşa oku canım yarın ekliyecem listeyi düzenliyecem kişi başı 200 okunacak yarın 20.30 bildirim saati
İnşallah daha güzel dualar da okuruz hep birlikteZamanla listemiz cogalir inşallah
Zamanla listemiz cogalir inGüncel listemiz
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
E Engelsiz anne
(Okunacak dua)
zeyno genc (niyetine)
Okucaz tabikide allah nasip ettigi sürece. Ve birlik oldugu sürece okucazİnşallah daha güzel dualar da okuruz hep birlikte
Kendim niyetime okudum allah kabul etsinGüncel listemiz
zeyno genc
M Morlale8
Aktif Lora
R rainyy
E Engelsiz anne
(Okunacak dua)
zeyno genc (niyetine)