Okudumtatlicincap (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 bildirim saati her akşam saat (21.00)
Listedeki herkese okudum canımtatlicincap (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 bildirim saati her akşam saat (21.00)
tatlicincap için okudum
Okudum
Listedeki herkese okudum canım
Kendim için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.tatlicincap (NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 bildirim saati her akşam saat (21.00)
tatlicincap için okudum. Banlı olduğum için ancak bildirim yapıyorum.
Umut_2019 ve mavikelebek34 için de okudum.
Bir sonraki turda dahil olamayacağım M Morlale8
Allah hepinizin duasını kabul etsin.
TM kuzum diline sağlıktatlicincap için okudum. Banlı olduğum için ancak bildirim yapıyorum.
Umut_2019 ve mavikelebek34 için de okudum.
Bir sonraki turda dahil olamayacağım M Morlale8
Allah hepinizin duasını kabul etsin.
Okudum 1 sonraki listede olmayacagimUmut_2019 mavikelebek34 NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . G gunces M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 kızlar 2 kişi kaldı listede yarın fazla müsait olamayacam o yüzden paylaştım 2 arkadaşa okuyacaz canlar son listemiz pazartesi saat (21.00) okumuş olalım inşallah rabbim kabul etsin inşallah niyetlerinizi
Umut_2019 mavikelebek34 NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . G gunces M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 kızlar 2 kişi kaldı listede yarın fazla müsait olamayacam o yüzden paylaştım 2 arkadaşa okuyacaz canlar son listemiz pazartesi saat (21.00) okumuş olalım inşallah rabbim kabul etsin inşallah niyetlerinizi
Sıradaki arkadaşlar için okudum rabbim kabul etsin inşallahUmut_2019 mavikelebek34 NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . G gunces M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 kızlar 2 kişi kaldı listede yarın fazla müsait olamayacam o yüzden paylaştım 2 arkadaşa okuyacaz canlar son listemiz pazartesi saat (21.00) okumuş olalım inşallah rabbim kabul etsin inşallah niyetlerinizi
yazmayı unutmuşumUmut_2019 mavikelebek34 NİYETİNE) (edrikni salâvat) ” Allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dakat hıyleti edrikni yâ Resülallah.” kişi başı 91 dua sahibi 90 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun . G gunces M Morlale8 Aktif Lora Morrmeneksee Cookiie ohbb @Harlofia SoLeiL12 tatlicincap Umut_2019 mavikelebek34 kızlar 2 kişi kaldı listede yarın fazla müsait olamayacam o yüzden paylaştım 2 arkadaşa okuyacaz canlar son listemiz pazartesi saat (21.00) okumuş olalım inşallah rabbim kabul etsin inşallah niyetlerinizi