Herkese merhaba. Biraz sikintilarimdan bahsedip rahatlamaya ihtiyacım var. Elbet kimsenin elinden pek birsey gelmeyecek ama patlayacak gibiyim anlatmazsam. Babam bundan 2 ay önce hızlı kilo kaybıyla doktora gitti geçmişte tiroit olduğu için olduğu için o olabileceğini düşündük kanser 4. Evre çıktı bu surecte benim olduğum sehirdeydi hastane süreci falan kendi oturdugu ilçeye gitmek istedi. Yanına yardımcı bir kadın bulduk kendi olduğu ilçeye yakın kardeşim de oturuyor ama ben çok uzaktayım. Kemoterapiye başladı inanılmaz sinirli oldu bu 4.Yardımcı kadın. Kadınlara kötü davranıyor gönderiyor annem yıllar önce vefat etti kardeşim de ben de çalışıyoruz kardeşim hafta içi bir gun hafta sonu yanında. Ben bu 3 haftalık süreçte gidemedim hem işlerim vardı hem bu hafta eşim başka bir konudan ameliyat olacak. Dün kadini gönderdi yarın yeni yabancı bir kadın bulduk o gidiyor ama bugün yalnız. Şimdi de arıyorum açmıyor allahim sıkıntıdan öleceğim. Kardeşimin de benim de okula giden çocuklarımız var ikimizin de eşi çok yardımcı hastaneye götürüp getirdiler hala götürüyor kardeşimin eşi. Elimden hiçbir şey gelmiyor.