M majestecik Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2013 307 72 30 Mart 2015 Konu Sahibi majestecik #21 lavantakokulusandik .!.: takmiyor musun? Genişletmek için tıkla... elımden geldıgınce artık :) okulda hıc bakmıyorm yıne laf atıyolar hıc umursamıyorum :)
lavantakokulusandik .!.: takmiyor musun? Genişletmek için tıkla... elımden geldıgınce artık :) okulda hıc bakmıyorm yıne laf atıyolar hıc umursamıyorum :)
_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.586 30 Mart 2015 Konu Sahibi majestecik #22 sanki sen onların senle arkadaşlık etmemelerini sorun ediyormussun gibi geldi bana..
M majestecik Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2013 307 72 9 Nisan 2015 Konu Sahibi majestecik #23 _cisem_ .!.: sanki sen onların senle arkadaşlık etmemelerini sorun ediyormussun gibi geldi bana.. Genişletmek için tıkla... canım bıraz oyle ama artık gercekten okulumun bıtmesıne 2 ay kaldı sabredıyorum hayırlısıyla bitecek
_cisem_ .!.: sanki sen onların senle arkadaşlık etmemelerini sorun ediyormussun gibi geldi bana.. Genişletmek için tıkla... canım bıraz oyle ama artık gercekten okulumun bıtmesıne 2 ay kaldı sabredıyorum hayırlısıyla bitecek