Sıkıntılarım üzgünlüklerim ve ben

majestecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
307
72
Merhabalar hanımlar
sizlere bir sıkıntımı paylaşmak içimi biraz dökmek istiyorum ...
Egosu tavan yapmış kendilerini dünyanın merkezi sanan İnsanlıktan yoksun biyolojik olarak insanların içinde yaşıyorum .. Yaşamaya çalışıyorum .. Berbat bi sınıf düşünün ... herkes bana düşman ben derslerımde başarılı bi programcıyım yazılımla uğraşıyorum ama hala üniversitede olmalarına rağmen çocuk gibi davranan kişiler var . sınıfta herkes bana düşman . çoguda geçen seneden beni .. sebebi pek yok gibi tek sebebi belkide kıskanclıkları ... bakımlı hanım hanımcık bir kızım .. aslında sorun gecen sene başladı soyleki ben oda arkadaslarımla gecen sene fena değildim ama odadaki kızın biri ( 4 kişilik ) sürekli benım dediğim olacak havasındaydı .. katladım arkadas diye sineye cektım bıyere gideriz onun dedgı olur odaya oun dedıgı alınır dediği kadar alınır herseye of puf eder vb. ve çok pis bir bayan nasıl bu kadar pis olabılır ben anlayamıyorum ... oyle pis ki haftalar gecmesine ragmen zor yıkanır kıyafeleti fln kokuyordu resmen teızlık yapardık yardım etmezdi .. odaya yenı arkadasta geldı biri gitmişti gecen senekı biz iyice bu hal ve tvırlardan rahatsız olmaya baslamıştık ... neyse bi şekilde belli etmeye calıstık anlamadı .. en sonunda bız diretince tavırlarımızı odasıno degstırdı .. diğer odadakı ler temızdi .. bu gidince oda bı rahatladı ferahladı ...derken benım bı arkadasım vardı baya iyi anlasıyprduk ( yanı ben oyle sanmısım ) kapalıyım ayaklarına kendı yaptıgı yanlısları gormuyor ve hep beni ve mılleti elestiren bir tip .. neymıs benım sevgilimin yanına gitmem bile gunahmıs ( gunah oldugunu bildiğim halde gorusebilirim bunun hesabı Allah ile benım aramda ) ve bunu diyen kız kız arkadası olan erkeklere yalakalık yapıp sohbetler edıyor kız arkadasları yanında olunca onların yuzlerıne bakmıyor ezbercının tekı herseyı ezberlıyor yazılımda mantık onemlı kendını birşey sanıyor hocalar bı sey sordugunda oylece kalıyor .. benım gunahımı sorguluyor kendı ayak bıleklerı nerdeyse dize kadar açık etekler giyiyor altına sadece ten corap pasşı kapalı .. yanı kısaca kendıne bakmmıyor benı yagılıyo ben onun için herkesle konusmadım onun kustugu gittim onun ıcın nıcelerıyle tartıstım . neymıs 20 kişi teklif etmiş vb konusmaları hele ...
en çok koyanda şu ki sınıfta laf soylemediği kimse yoktu yok soyle yok boyle bizim yanımızda şimdi hepsiule canciğer kuzu sarma hatta kokuyo dedgı elıne çatal diye yemek yemediği onun .. o kızla ... tum sınıf suan bana tavır aldı .. bi tek bı arkadasım var kız aynı sınıfta bide erkek arkadasım onunda bıkac arkadası var zaten ... derste hocanın yuzune bakıyorum kafamı hocaya dondum dıye ne bakıyosun ayaklarındalar sureklı kavga etmeye calısıyolar benımle ... ve arkadasımla laf atıyolar gecerken fln .. oyle işte biraz içimi dokmek istedim bayanlar yorumlar sizin hepinizi opuyorum ..
dipnot : ben gercekten kendımce iyi biri oldugumu dusunuyorum kımseye zararım yok ıcım temız ama nıye boyle yapıyorlarsa anlayamıyorum ... tum gun hem yurtta hem okulda o kızlar benı yıyecek gibiler aynı ...

kızlar nerelerdesınız =????
Çok uzun olmuş canim anladigim kadariyla yapiyorum yorumu
Neden oda arkadaslarinizi değiştirmeyi düşünmüyorsunuz canim.Belki siz onlar farkli gordugunuz icin size boyle davraniyorlardir.tamam iyi insan olduğunuzu soyluyorsunuzda arkadaslariniz bunu gormuyorsa bi problem olmalı

Son düzenleme:
Kendi kişiliği olacak önce insanın.
Bir özgüveni, kararlılığı, bağımsızlığı olacak ki diğer insanlar da saygı duysun.
Arkadaşını bu kadar eleştirdiğin halde herhalde yalnız kalma korkusundan ya da her neyse gidip nice insanla tartışmışsın.
Bu olacak iş mi? Sen de kendini gör bakalım önce.
Sınıfındaki insanlara çocuk derken kendi hareketlerine dönüp bak.
Resmen o kıza bağımlı gibi yaşamışsın.
Başkaları ile olan ilişkilerinin düzeyine sen karar ver. Bir kişiye bağlı kalma.
İkiyüzlülük yapan arkadaşın seni hiçe saymış. Diğerleri hakkında sana laf taşıyan ya da onları kötüleyen biri, senin de arkandan konuşur.
Yanlış insana arkadaşım demişsin. Bir birey gibi hareket edememişsin.
Etrafına değil, kendine yönel. Bir değil iki değil, tüm sınıfta bir tavır varsa sorun sendedir fakat muhakeme yeteneğini geliştirmediğin sürece bunları algılayamazsın. Çok da safça hareket etmişsin bu arada. Garip. İnsanları da boyuna eleştiriyorsun herhalde. Bırak da bir dersi nasıl öğreneceğine herkes kendi karar versin. Benlik algın inanılmaz dengesiz geldi bana. Allah yardımcın olsun.

insanları eleştirme değil ki sınıfa geldığım gunden beri hepsi ters ters davranıyorlar ama bana

ilk gun arkamdan demısler kı sessız cocugu bastan cıkaran kız arkamdan .. ben erkek arkadasımla toplum ıcınde elele bile zor tutusuyorum halbukı

yazdıklarında cok haklısın canım ... artık zaten daha dıkkatlı olacagım dgs ıle yenı gececegım okulda ınsallah kısılıgımı oturtacagım

yınede yukarıda yasadıgım herseyı tabıkı tam anlatamadım .. ama ıste toparladıgım kadarı bu .. ana fıkrı su ben onu kendıme cok yakın gordum o da benı .. ama arkamdan konusması ve benı elestırırken cogu seyı de fazlasıyla kendı yapması acıkcası zoruma gidiyor .. arkasından konustugu insanlarla sımdı cok yakın ve onların hepsı de bana tavırlı zamanında da sınıfın cogunlugu buna tavırlıydı aslında neden olarak bıcogu var ama anlamtması uzun surer ınsanların ona felan neden tepkılı oldugu vb.

Bende yurtta kalıyorum ama bölüm arkadaşlarımla hiç bir odaya çıkmayı düşünmedim.
Büyük hatan bu bence

insanları eleştirme değil ki sınıfa geldığım gunden beri hepsi ters ters davranıyorlar ama bana

Geçen yıl ben okula ek tercihle yerleştim.
Sınıfa girdim sınıftaki kızlar orta güzellikte normal kızlardan işte.
Bense o zamanlarda kendime çok dikkat ederdim.
Saçlar siyah ten beyaz kırmızıya yakın tonlarda rujlar giydiklerime dikkat ederdim.
Teşhir ürünü gibi değil ama her gün farklı giyinmeye çalışırdım.
Takılarlar falan kombinlerdim.
Birde kıyafette taktığım bi renk vardı.
Tüm myo'da beni tarif eden biri o renkle tarif ettiğinde anlaşılırdım.
Öyle diyeyim..
Tabii ben ek tercihle geldim ya.
Okul başladıktan 1 ay sonra. Ee sevgili muhabbetleri olmuş sınıfta az-çok artık.
Benimse sevgilim var sınıftan kimseye laf atmıyorum.
Bildiğim şeyleri söylüyorum falan.
Ama bunlar beni bellemişler ''Havalı'' diye..
Hatta arkamdan konuşmalar başlamış falan.
Sınıftan bi kaç çocukta
-Güzel kız gibi konuşunca kızlar bana caphe almış.
Ama ben sadece cephe aldıklarını biliyorum başka bişey bilmiyordum en başlarda.
Sonra biriyle aram iyi oldu çocukla muhabbet ediyoruz falan.
Erkek arkadaşım rahatsız oldu ondan onunla mesafe koydum arama..
Ama okula başladığımdan beri 2 kız vardı ki nasıl pis pis bakıyorlar.
Benimde kuyruk havada ama.
Sünepe atmosferi hiç yaratmadım.
Cümle kurarken falan ben kitap okuduğumdan farklı kelimeler kullanırım birde onlar dikkat çekmeye başladı.
Bi kaç kişi arayı sıkı tutmaya başladı falan ama 2 kı hala tavırlı.
Uzaktan uzağa sorgulayıcı bakıyorlar.
Bi tanesiyle kantindeyiz
-Seni hiç sevmiyorum dedi
- Olabilir bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle dedim.
Ama sınıfta sağlam hiç bi arkadaşım yok.
Ve o kız gözüme girdi çünkü napıcağı belli.
Sevmediğiyle ilgili arkamdan konuşur dedim.
En azından yüzüme gülüp iş çevirmez..
Sonra benim erkek arkadaşımla sıkıntılar oldu falan ayrılık yaşadık sonra barıştık.
Ben artık sınıftan başka 3-4 kişiyle takıldım.
Sonra aramız bozuldu.
Tabii bu arada o tip tip bakan 2kızdan 1inin sevgilisi vardı onlar ayrılmış.
Son zamanlarda düzelmeye başladılar bana karşı.
Bense bi yerden sonra en baştaki kaar kendime dikkat etmemeye başladım.
Dikkat çekmiyordum yani.
Sıfır makyaj bil gidiyordum okula.
Dikkat üstümden çekilmesiyle kızların cephe oluşturmasıda bitti.
Şimdiyse o sevgilisi olan kızın sevgilisiyle aramız çok iyi.
Herhangi bi bakışını yakalamıyorum.
Kimsede garip bakmıyor.
Sadece şunu farkettim.
Ne zaman kendime bakıp okula gitsem bakışlar tekrar değişiyor..
Bi kaç kiişi kıskanılıyorsun demişti geçen yıl ama bilemem tabii.
Bu yıl zaten kimseyi takmıyorum.
Çoğuyla meraba meraba durumu bile 2-3 haftada bir oluyor :)
Kafam rahat :)

isine gelmeyen herkesi yerden yere vurmussun.. bunlar gercek dusuncelerin mi, yoksa senle arkadaslik etmiyolar diye attigin camurlar mi? bir de bu yaftalarina ragmen senle samimi olsalar hicc problem etmeyecekmissin gibi geldi..

isine gelmeyen herkesi yerden yere vurmussun.. bunlar gercek dusuncelerin mi, yoksa senle arkadaslik etmiyolar diye attigin camurlar mi? bir de bu yaftalarina ragmen senle samimi olsalar hicc problem etmeyecekmissin gibi geldi..
canım bak sınıfa geldıgım ılk andan berı boyleler kendılerı de birbirlerinin arkasından konusup yuzlerıne guluyolar gruplasma cok sınıfta ... ama takmıyorum artık yaa zaten 2 ay kaldı okulun bıtmesıne

bende bakımlıyım canım senınkı gıbıyım ama fızıksel ozellıgımden mıdır nedır mınyonumm baya kucumusyorlar gıbı .. ben takmıyorum ama artık strese giriyorum prolaktınım tavan yapıyor sonra bugun baya basım felan dondu sınırden dıyorum ıkı ayım kaldı bosverr

ohoo.. bu neymiş yahu? amerikan liseleri gibi ucube de diyorlar mı size?

şaka bir yana, görmeyeceksiniz, duymayacaksınız, sallamayacaksınız. yoksa zaman geçmez.

Konnicchi va!
Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsin. Anlaştıklarınla konuş gerisini salla.

Bende minyon tipliyim.
Makyajla falan açığı kapatıyoum.
Geçen yıl bi kere ne olmuştu baka anlatayım.
Makyajsız okula gittim dedem vefat etmişti.
Bi kaç makyaj yapmaya üşenip sonrasında makyaj yapmamıştım.
Bi arkadaşım
-Makyaj yapmayınca aynen x hocaya benziyorsun makyajsız çok soğuk benizlisin gibi bişey demişti
-Evet ya biliyorum demiştim.
Saçımı bi gün üst taraftan topladım.
-O ne öyle çok yukarıda diyip gülmüşlerdi
indirdim aşağı.
Biraz ezme çabaları vardı yani.
Prolaktın ne oluyor bilmiyorum
Hiç umursama bak ben umursamıyorum bi kaç arkadaşım var onlarla yanyanayım yeri gelir onlarada laf sokarım

tamam canım prolaktın sut hormonu kadın hastalıgı ya cok yukselınce tumor yapıyo bide bebek dusuyo felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…