sıkıntılarım hiç bitmiyor.....

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
merhaba kızlar,

sorun eşim,daha dogrusu ikimiz..hiç anlaşamıyoruz o kadar zıttızki..16 yasımdayken basladık ve suan 25 yasındayım 3 senedır evliyiz.eşim çok gamsız bir insan,kazandıgı parayı asla bilmem evini ihmal etmez maddı anlamda ama asla maasının sorulmasına dahi tahammülü yok,iyi kazandıgını biliyorum buna ragmen ne bir birikim ne kenara birşey koymak yok.bende çalışıyorum ve aldıgım maas kendıme anca yetiiyor az.hiçbişeyini paylaşmıyor benımle tam bi sır küpü,en ufak şeye kavga edıyoruz ve çok ağır konusuyoruz bırbırımıze,buda sanırım bendekı sevıgıyı azaltıyor artık.son olayı anlatıyorum,dün babamlara gıttım sonra eve dönecegımı söyledim.babamda eşimi aramış aksam gel hepberaber olalım falan.oda bana yazıyor sen benı hiç anlamıyorsun aksam orda kalmam bunu bil vs.aksam geldı ve saat geç olmuştu hadı kalk gıdelım dedım kendısı kalkmadı ve orda kaldık.kendısı geliyor kendısı kalmak ıstıyor sonra bana laf söylüyor.herşeye söyleniyor dırdır basımın etını yiyor.bugun geldık ablamların evı çok yakın bıze,yıkamacıdan halılar oraya gelmişti evde olmadıgımız ıcın bir dünya söylendı yıne erken gelseydn işten alsaydın halıları bılmem ne.neyse yemek falan yedık orada eskilerden konu acıldı.eski aşklarını anlatıyordu arkadasının nısanındayken ıkı gun bır kızla konustugunu söyledi.ve biz o dönemlerde beraberdık !! delirdim nası yaparsın şimdimi söylüyorsun bunu görürsün bak falan dedım oda bana kızdı bagrıstık sonra kalktım eve geldım ben yarım saat sonrada o geldi.konuşmuyoruz.konuşmak istemiyorumda,sıkıldım artık bıktırdı benı bazı şeylerden..ne yapmalıyım bilmiyorum oğlak burcu burnundan kıl aldırmıyor ki bende öyle bi insanım ve çok üzgünüm

Herşeyi geçtim de eski aşklardan konu neden,nasıl açılıyor hiç anlamam...

Konularını hatırlıyorum.
Eşler arasında maaşın sırrı mı olur anlam veremedim?
Birikim yapmıyor musunuz ortak?
Evin harcamaları nasıl oluyor kim ne veriyor?
Bu ne böyle ev arkadaşı falan mısınız?

Çok sordum biliyorum ama çok yadırgadım kusura bakma.
Evlenmeden evvel kaç yıl çıkmışsınız çok afedersin donunun rengine kadar biliyorum artık derler.
Maaşı bilmemek ne demek..
Yok o zamanlar da söylemezdi maaşını diyorsan zaten o zamandan siz olamamışsınız daha..

Kendi kalmam deyip kalıyor madem hemen orada hayır kalmıycaz ne istediğin belli değil
belli bir duruşun olsun insanı sinir etme deyip basacaksın kavgayı.

Gerekli zamanda gereken kavga diyorum.
Çünkü gereksiz zamanda ortaya çıkıyor o edilmemiş kavgalar..

inan bende anlam veremıyorum en basından berı böyle..birikim falan yapmıyoruz.ben uc kurusluk maasımdan ne artırabılırsem bırıktırıyorum ama ondan al sunuda kenara koy dıye bir söz duyamıyorum hiç.evin harcamaları faturalar vs hepsı esımde gerektıdınde banada harclık verıyor ama maasını söylemiyor.biraz geri kafalı erkeklere maası sorulmaz gibi düşünüyor heralde.bende çok yadırgıyorum haklısın ve sinir oluyorum ona mesela suan ağlattı benı yıne laf söyledı ve umrunda değil devirdi kıçını yatıyor.

Ben olsam onu o rahat haliyle bırakmam.
Rahatsız olacağı şeyler yaparım mutlaka.
Onu en iyi sen tanıyorsun.
Öyle şeyler yap ki bu halini mumla arasın.

Ben olsam onu o rahat haliyle bırakmam.
Rahatsız olacağı şeyler yaparım mutlaka.
Onu en iyi sen tanıyorsun.
Öyle şeyler yap ki bu halini mumla arasın.

ne yapmalıyım bılmıyorum o kadar kırılıyorumkı..ve hiç bişey değilmiyor o her zaman rahat ben aglasamda ölsemde umrunda değil.bır hafta kus kalıyoruz sonrasında bi şekilde barısıyoruz ve bı kaç gün sonra dön başa yıne aynı şeyler.boşanmayı bıle düşünüyorum ama cesaret edemiyorum işte.

Benim eşim de oğlak, inatçı ve at gözlüklü, ne kazandığını söylemez, ağzımı açsam sen kadınsın !!! Der, aynen senin gibi ayrılmayı çok düşünüyorum kavga döngümüz aynı sizinki gibi

demin aradı,bizim buralara çok dolu yagıyor ıstersen annenlere git dedi.gidicem.haksız oldugu halde özür dilemeyi geçtim habire üste çıkıyor.bıktım artık...

Cnm seni anliyorum bu konuda neden diye sorarsan benim eski esimde (tipik anne kuzusu tabikide) kesinlikle maasiyla ilgili bana hic bir bilgi vermezdi nereye harcar nasil harcar bir birikimimi var onu bile bilmezdim hepsini gizlerdi annesiyle konusurdu surekli bu konulari canimdan bezdirdiler beni hatta ben calisirdim o maasimi yerdi bununla kalmayip kredi kartlarima bile el koymustu bankaya gider benden habersiz maasimi cekerdi iki gun sonra gelirdi senin bankaya gittim para cektim derdi borclarim var derdi ne borcu dedigimde ise borc iste bosver derdi ustune ustluk benim maasimla yaptiklari alisverisin bir kisminida evli olan kiz kardesine gonderirlerdi resmen maddi siddette maruz kalmistim !!!! ayrica her iki uc gunde bir bana 5 tl verirdi bende markete giderdim canimin istedigini alirdim bu kezde ben sana harcaman icin vermiyorum o paralari kenara koy hemen car cur etme derdi bildigin psikopat !!!! ben 16 yasindam bu zamana kdr ekonomik ozgurlugume kavusmustum ama evlendim evlenmez olaydim keske resmen tepemde yonetici vardi benim dusunsene bende calisiyorum ama maasim elime gecmeden esim yiyip bitiriyordu en sonunca edemedim gittim bankaya dekontlari aldim birde ne goreyim banka 0tl !!!! boyle evlilikmi olur dedim kendi kendime !!!! dayanamadim en sonunda bastim bosanma davasini ayrilma nedenlerimden bir taneside buydu beni aptal yerine koydular kullandilar beni !!!

Evlilik her konuda paylasim demektir bence ama yok iste bazi erkekler geri zekalimi aptalmi anlamis degilim egerki bazi evliliklerde birseyler gizleniyorsa bence burada sorun var !!!!

Son düzenleme:
Ben bu tarz sikintilar oldgu zaman ilk cocuk varmi diye bakiyorum yoksada acele edilmemesi taraftariyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ben okurjen dahi sinir oldum zamane erkeğl kadın parasını yemeyi seviyor baştan alıştırmamak gerek bir de bazı erkekte bu konuda hiç gururlu değil

Ay ben okurjen dahi sinir oldum zamane erkeğl kadın parasını yemeyi seviyor baştan alıştırmamak gerek bir de bazı erkekte bu konuda hiç gururlu değil

kesınlıkle haklısın...arkadaş örnek vermiş ama allaha şükür o kadar da değil ya.okudukça yine de şükrettim.benım eşim asla maasımı almaz.bızım aramızdakı paylaşımsızlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…