Cnm seni anliyorum bu konuda neden diye sorarsan benim eski esimde (tipik anne kuzusu tabikide) kesinlikle maasiyla ilgili bana hic bir bilgi vermezdi nereye harcar nasil harcar bir birikimimi var onu bile bilmezdim hepsini gizlerdi annesiyle konusurdu surekli bu konulari canimdan bezdirdiler beni hatta ben calisirdim o maasimi yerdi bununla kalmayip kredi kartlarima bile el koymustu bankaya gider benden habersiz maasimi cekerdi iki gun sonra gelirdi senin bankaya gittim para cektim derdi borclarim var derdi ne borcu dedigimde ise borc iste bosver derdi ustune ustluk benim maasimla yaptiklari alisverisin bir kisminida evli olan kiz kardesine gonderirlerdi resmen maddi siddette maruz kalmistim !!!! ayrica her iki uc gunde bir bana 5 tl verirdi bende markete giderdim canimin istedigini alirdim bu kezde ben sana harcaman icin vermiyorum o paralari kenara koy hemen car cur etme derdi bildigin psikopat !!!! ben 16 yasindam bu zamana kdr ekonomik ozgurlugume kavusmustum ama evlendim evlenmez olaydim keske resmen tepemde yonetici vardi benim dusunsene bende calisiyorum ama maasim elime gecmeden esim yiyip bitiriyordu en sonunca edemedim gittim bankaya dekontlari aldim birde ne goreyim banka 0tl !!!! boyle evlilikmi olur dedim kendi kendime !!!! dayanamadim en sonunda bastim bosanma davasini ayrilma nedenlerimden bir taneside buydu beni aptal yerine koydular kullandilar beni !!!
Evlilik her konuda paylasim demektir bence ama yok iste bazi erkekler geri zekalimi aptalmi anlamis degilim egerki bazi evliliklerde birseyler gizleniyorsa bence burada sorun var !!!!