- Konu Sahibi esraylmz03
-
Arkadaşım ne alakası var sorduğum soruyla bişey götürülebiliyor mu diye sordum sadeceFransa, italya buralar kalitenin, temizliğin harman olduğu yerler. O koku medeniyet kokusudur çek ciğerlerine doldur bize de getir. Türkiye'ye gidiyorum diyeceksiniz sanmıştım ben de. Bir psikologla görüşün bence siz önce.
Hayır en son İspanya ya gitmiştim orda çok midem bulandı o yüzden ole olmasın yine istiyordum
Evet bakamıcam çünkü kusmaya başlıyorum o yüzden maalesef bakamıyorumo guzelim yemeklerin lezetlerin tadına bakamayacaksın ve konserven ile sokaklarda mı dolaşacaksın. vallahi inanmıyorum.
senin korkun koku degil bence domuz eti.
ben sana oınu da cok güzel acıklarım istersen tabi.
Evet paella yiyemedim sokaklarda ağır bi koku geldi bırnuma Barcelona Madrid'e falan gittim herkesin gittiği normal yerler işteİspanya'nın neresine gittiniz ki öyle mideniz bulandı. Paella falan mı sevmediniz mesela? Yani öyle tadını hoş bulmadığınız geleneksel yemekler yememeye çalışın siz de, ben damak zevkime uygun bir çok yer buldum Paris'te. Sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.
Kızlar internetten araştırdım bulamadım 20 gün sonra yurtdışına tatile gidicez yalnız benim şöle bi sorunum var yurtdışın da herşey kokuyormuş gibi geliyor midem bulanıyor ve tatilim mahvoluyor yurtdışıma çıkarken valizime kahvaltılık hafif bişeyler koysam beni idare edecek kadar ya da konserve yapraksarması olur mu alırlar mı gerçekten çok rahatsız oluyorum midem bulanıyo
Yok Paris'e gidiyorum ama güzel kahvaltı yapmazsam psikolojim bozuluyor resmen
Ay arkadasım Allah razı olsun yaprak sarması küçük kutularda krem peynir götürecektim onun için sordum zaten inşallah sorun olmazAy kimse soruya cevap vermemiş, ben verim bari. Valizinizi bagaja vereceksen istediğin herşeyi götürürsün. Sadece el bagajı alacaksan, sıvı kısıtlamalarına tabi olarak katı şeyleri götürebilirsin. Kimse sana çantanda yemek var diye birsey demez. Gönül rahatlığıyla vejeteryan yemeklerini hazırlayıp, keyifli keyifli yersin. Gölünü ferah tut
Evet aynen oleyim peynir zeytin götürmek istiyorum inşallah olurKahvaltı olayı sıkıntı cidden, hele sadece beyaz peynir yiyen ve yumurta ile arası olmayan benim gibi biriysen. Ama yumurta seviyorsan rahat ediyorsun. Kesin bir haşlanmış yumurta ya da omlet oluyor otellerde.
Evet paella yiyemedim sokaklarda ağır bi koku geldi bırnuma Barcelona Madrid'e falan gittim herkesin gittiği normal yerler işte
Ay arkadasım Allah razı olsun yaprak sarması küçük kutularda krem peynir götürecektim onun için sordum zaten inşallah sorun olmaz
Evet aynen oleyim peynir zeytin götürmek istiyorum inşallah olur
ispanya mutfagı ile fransanın alakası yok. bence.Hayır en son İspanya ya gitmiştim orda çok midem bulandı o yüzden ole olmasın yine istiyordum
evet. ben şok.Neyse sorun bu değil zaten götürülüyor mu uçakta konserve falan
Merhaba !Ben 3 aydır Belçikadayım ve gerçekten benimde midem bulanıyor.Aldi,Lidl gibi marketlerden aldığım kapalı ürünlerden bile tırsıyorumKızlar internetten araştırdım bulamadım 20 gün sonra yurtdışına tatile gidicez yalnız benim şöle bi sorunum var yurtdışın da herşey kokuyormuş gibi geliyor midem bulanıyor ve tatilim mahvoluyor yurtdışıma çıkarken valizime kahvaltılık hafif bişeyler koysam beni idare edecek kadar ya da konserve yapraksarması olur mu alırlar mı gerçekten çok rahatsız oluyorum midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?