Sıkıntı olur mu

Arkadaşım ne alakası var sorduğum soruyla bişey götürülebiliyor mu diye sordum sadece

Hayır en son İspanya ya gitmiştim orda çok midem bulandı o yüzden ole olmasın yine istiyordum

İspanya'nın neresine gittiniz ki öyle mideniz bulandı. Paella falan mı sevmediniz mesela? Yani öyle tadını hoş bulmadığınız geleneksel yemekler yememeye çalışın siz de, ben damak zevkime uygun bir çok yer buldum Paris'te. Sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.

Evet paella yiyemedim sokaklarda ağır bi koku geldi bırnuma Barcelona Madrid'e falan gittim herkesin gittiği normal yerler işte

Ay kimse soruya cevap vermemiş, ben verim bari. Valizinizi bagaja vereceksen istediğin herşeyi götürürsün. Sadece el bagajı alacaksan, sıvı kısıtlamalarına tabi olarak katı şeyleri götürebilirsin. Kimse sana çantanda yemek var diye birsey demez. Gönül rahatlığıyla vejeteryan yemeklerini hazırlayıp, keyifli keyifli yersin. Gölünü ferah tut

Ben krem peynir, zeytin, galeta, patetesli börek falan götürdüm. Valizde götürdüm tabi. Şimdiye kadar sorun olmadı.

Yok Paris'e gidiyorum ama güzel kahvaltı yapmazsam psikolojim bozuluyor resmen

Kahvaltı olayı sıkıntı cidden, hele sadece beyaz peynir yiyen ve yumurta ile arası olmayan benim gibi biriysen. Ama yumurta seviyorsan rahat ediyorsun. Kesin bir haşlanmış yumurta ya da omlet oluyor otellerde.

Ay arkadasım Allah razı olsun yaprak sarması küçük kutularda krem peynir götürecektim onun için sordum zaten inşallah sorun olmaz

Evet paella yiyemedim sokaklarda ağır bi koku geldi bırnuma Barcelona Madrid'e falan gittim herkesin gittiği normal yerler işte

Anladım. Götürebilirsiniz küçük saklama kaplarında sevdiğiniz yiyecekleri, sorun olmaz. Ama Paris'te de pek çok büyük markette istediğiniz, damak tadınıza uygun gıdalar bulabilirsiniz. Vejetaryen ürünler de bulursunuz, restoranlarda da vejetaryen/veganlar için özel menüler oluyor artık.

Ay arkadasım Allah razı olsun yaprak sarması küçük kutularda krem peynir götürecektim onun için sordum zaten inşallah sorun olmaz

Yani ben yurtdışına (hem avrupaya hem amerikaya) sadece yemekte oluşan valiz çıkardığımı biliyorum. Kimse de bana demedi ki bunun içinde ne var. gerçekten dert etmeyin. Paris te de çok güzel vegan restoranlar var. Onları da bir deneyin. keyif alacaksınızdır.

Evet aynen oleyim peynir zeytin götürmek istiyorum inşallah olur

Avrupayı hiç denemedim ama 4 uzakdoğu ülkesine soktum. Hatta en son abarttım fındık fıstık vakumlattırıp götürdüm. Kendi balayında aç kalınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Öğlen akşam sıkıntı değil ama sıkı bir kahvaltı yapamayınca kötü oluyor. Eşim her sabah farklı bir çeşit omlet yerken ben meyve ve reçellerle idare etmeye çalışıyordum ama bu da benim peynir falan seçmemden kaynaklı bir durum malesef.

Merhaba !Ben 3 aydır Belçikadayım ve gerçekten benimde midem bulanıyor.Aldi,Lidl gibi marketlerden aldığım kapalı ürünlerden bile tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…