- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar internetten araştırdım bulamadım 20 gün sonra yurtdışına tatile gidicez yalnız benim şöle bi sorunum var yurtdışın da herşey kokuyormuş gibi geliyor midem bulanıyor ve tatilim mahvoluyor yurtdışıma çıkarken valizime kahvaltılık hafif bişeyler koysam beni idare edecek kadar ya da konserve yapraksarması olur mu alırlar mı gerçekten çok rahatsız oluyorum midem bulanıyo
ülke neresi ? hindistana gidiyorsan yanına bir valizdxe yiyecek al derim de... arap ülkeleri de keza öyle.Kızlar internetten araştırdım bulamadım 20 gün sonra yurtdışına tatile gidicez yalnız benim şöle bi sorunum var yurtdışın da herşey kokuyormuş gibi geliyor midem bulanıyor ve tatilim mahvoluyor yurtdışıma çıkarken valizime kahvaltılık hafif bişeyler koysam beni idare edecek kadar ya da konserve yapraksarması olur mu alırlar mı gerçekten çok rahatsız oluyorum midem bulanıyo
Yok Paris'e gidiyorum ama güzel kahvaltı yapmazsam psikolojim bozuluyor resmenülke neresi ? hindistana gidiyorsan yanına bir valizdxe yiyecek al derim de... arap ülkeleri de keza öyle.
ama dubai iyidir. umman fena degil. lübnan iyidir.
Hangi ülke canımben bolca ceviz kayısı fındık ve bunun yanında dediğin gibi konserve almıştım sorun yaşamamıştım
Yolluk ta yapıcam zaten-:) yolluk da yap.
Şaka bi yana, olabilir neden olmasın.
Almanya, fransa, italya, hollanda belçika :)Hangi ülke canım
Rahatsız oluyorum psikolojik olarak yapıyorum elimde değilbende sandım taylanda falan gidicek
Arkadaşım zaten bu ülkelerde yemek sıkıntısı çekmezsin niye kendini bu kadar sıkıntıya soktun ki italyan yemekleri çok lezzetli zaten ayrıca almanyada bir sürü türk restaurantıvar hollanda fransa bu ülkelerinde yemekleri güzel her ülkede bir türk mutfağı bulabiliyorsun zaten türkiyeden miden bulanmıyor en iyi ülkelerdenmi miden bulanıyor enteresan
oha yazmak istiyorum ve oha yazıyorum...Yok Paris'e gidiyorum ama güzel kahvaltı yapmazsam psikolojim bozuluyor resmen
o guzelim yemeklerin lezetlerin tadına bakamayacaksın ve konserven ile sokaklarda mı dolaşacaksın. vallahi inanmıyorum.Rahatsız oluyorum psikolojik olarak yapıyorum elimde değil
Korkum yok vejeteryanım çünküo guzelim yemeklerin lezetlerin tadına bakamayacaksın ve konserven ile sokaklarda mı dolaşacaksın. vallahi inanmıyorum.
senin korkun koku degil bence domuz eti.
ben sana oınu da cok güzel acıklarım istersen tabi.
Hayır en son İspanya ya gitmiştim orda çok midem bulandı o yüzden ole olmasın yine istiyordumBen gittiğimde hiç yeme içme sorunu çekmedim, çok peynir zeytin yeme derdindeyseniz oradaki büyük marketlerde bulabilirsiniz, neredeyse her yerde satılıyor. "Avrupalılar taharetlenmiyormuş yavvv" tarzı hasetlenen tiplerden çok etkilenmişsiniz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?