Sıkıntı olur mu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar internetten araştırdım bulamadım 20 gün sonra yurtdışına tatile gidicez yalnız benim şöle bi sorunum var yurtdışın da herşey kokuyormuş gibi geliyor midem bulanıyor ve tatilim mahvoluyor yurtdışıma çıkarken valizime kahvaltılık hafif bişeyler koysam beni idare edecek kadar ya da konserve yapraksarması olur mu alırlar mı gerçekten çok rahatsız oluyorum midem bulanıyo

ben bolca ceviz kayısı fındık ve bunun yanında dediğin gibi konserve almıştım sorun yaşamamıştım

ülke neresi ? hindistana gidiyorsan yanına bir valizdxe yiyecek al derim de... arap ülkeleri de keza öyle.
ama dubai iyidir. umman fena degil. lübnan iyidir.

Ben her tür yemeği yerim o açıdan sıkıntılı biri değişim yani. Ama İtalya'da kaldığım pansiyonun kahvaltısı çok kısıtlıydı sadece kruvasan ve marmelat çeşitleri. Ben de tuzlu yemeden doymuyorum bi marketten peynir zeytin filan alıp onları yemiştim. Odada mini buzdolabı vardı siz de gittiğiniz ülkenin marketinden alıp yiyebilirsiniz ta buradan taşımayın. Küresel dünya zaten Migros'ta ne varsa Avrupadaki marketlerde de hemen hemen aynı markalar aynı yiyecekler var

bende sandım taylanda falan gidicek
Arkadaşım zaten bu ülkelerde yemek sıkıntısı çekmezsin niye kendini bu kadar sıkıntıya soktun ki italyan yemekleri çok lezzetli zaten ayrıca almanyada bir sürü türk restaurantıvar hollanda fransa bu ülkelerinde yemekleri güzel her ülkede bir türk mutfağı bulabiliyorsun zaten türkiyeden miden bulanmıyor en iyi ülkelerdenmi miden bulanıyor enteresan

Rahatsız oluyorum psikolojik olarak yapıyorum elimde değil

Yok Paris'e gidiyorum ama güzel kahvaltı yapmazsam psikolojim bozuluyor resmen
oha yazmak istiyorum ve oha yazıyorum...
paris de birşey kokamaz. sen orada konserve yaprak sarması mı yieceksin ? incir yapragı gibi ...
orada ne peynirler var. ne yiyecekler etler soslar, kahvaltısda kuravasan yerler ama sadece bu var ye demezler.
aşk olsun. bildigin fransaya hakaret oldmuş yazdıgın...
sen bir çine hindistana git pakistana ? o zaman anlarsın kimin yemekleri etrafı kokuyo...

Rahatsız oluyorum psikolojik olarak yapıyorum elimde değil
o guzelim yemeklerin lezetlerin tadına bakamayacaksın ve konserven ile sokaklarda mı dolaşacaksın. vallahi inanmıyorum.
senin korkun koku degil bence domuz eti.
ben sana oınu da cok güzel acıklarım istersen tabi.

Fazla kasilma kuzu. Avrupa ve helede Paris vingir vingir türk restoranti ve bakkali kayniyor.
Unutmadan: belirli markalar turkiyede 3 sinif mal satarken avrupaya 1ci sinif mal export yapiyor. Senin burnuna gelen koku kalite galiba

Ben gittiğimde hiç yeme içme sorunu çekmedim, çok peynir zeytin yeme derdindeyseniz oradaki büyük marketlerde bulabilirsiniz, neredeyse her yerde satılıyor. "Avrupalılar taharetlenmiyormuş yavvv" tarzı hasetlenen tiplerden çok etkilenmişsiniz sanırım.

Daha önce gitmedi iseniz koktuğunu Nasıl biliyorsunuz gitti iseniz de ne var markette vs bilirsiniz.

Görümcem tur ile tatile giderken çeşit çeşit konserve hatta su bile götürmüştü

Pahalı olur orada diye

Hatta elektrikli cezve ve sallama çay da

Hayır en son İspanya ya gitmiştim orda çok midem bulandı o yüzden ole olmasın yine istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…