Bu durumda sizi tatmin edemediğini söylemenizden başka çare yok. Ağlamayana meme yok derler ya boşuna değil bence. Sonuçta evlilik çocuk bakmak, mutfak düzeltmek iş yapmak demek değil ki, cinsellik evliliğin temeli.
Bu durumda sizi tatmin edemediğini söylemenizden başka çare yok. Ağlamayana meme yok derler ya boşuna değil bence. Sonuçta evlilik çocuk bakmak, mutfak düzeltmek iş yapmak demek değil ki, cinsellik evliliğin temeli.
Bende ikisenedir evliyim tatmin olmadığımı her defasında dile getiriyordum Fakat ciddiye almıyordu ve hep ben aktif taraftım İnternetten Vakumlu vibrator aldım valla bi koyuyorum dk 3 de boşalıyorm bence onlardan haraket bekleyerek yaşlanırısn kendi kendini mutlu et artık onun bana yaklaşmasınl beklemiyorum canım ne zaman isterse çıkarıyorum klitoris için titreşimli aleti aktif ediyorum sesini duyunca hemen donuyor birde izlemesinden keyif alıyor artık kendisi bana yapıyor benim yardımcım diyor valla dhakjx ilişkimize renk kattı yani pekde pahalı degil deger bence ilişki sırasında da kullanabiliyorum
Evet ve zaten olmasi gerektigi gibi bir cinsel hayati olan bu forumlara da girmiyor zaten hepimiz oyle yada boyle evliligin en onemli hatta buyuk bir bolumunu olusturan cinsellik konusunda dertliyiz.Ne yapalim illa aldatalim mi diyecegim ama onu yapabilecek karakterde degiliz.Sahsen ben bir daha ne yuzune bakabilirim ne de ayni evi paylasabilirim.Benim icin tek care bosanmak..