sıkıldım artık...

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
selam kızlar.. benim derdim iş yerindeki bi kızla..
kafasına estiği zaman samimi esmediği zamanlar konuşmaz susar..
ona karşı hiç bi ters bi hareketim yoktur lafım yoktur hatta kimseye yoktur iş yerinde herkesle iyiyizdir sağolsunlar 7 kızız herkes normal ama bu kız bana karşı bi değişik..
anlamıyorum.. bi örnek veriyim saçma sapan laf sokuşları vardır.. cumartesi akşam (whatsapta kızlarla grubumuz var) bi pasta yaptım resmini attım nasıl olmuş kızlar dedim. beğenmediysen hiç bişey yapma tarzım değil de geç dimi.. yok ben olsam şöyle yapardım yok ben olsam böyle yapardım .. ben safta normalde hep alttan alırım yaptığım en büyük hata bu zaten bu tür insanlara karşı.. ama yazdıklarının sonuna bi ifade koysa niyetini anlarsın demi ama hiç bişey yok.. bende dedim ben zaten sana nasıl yaparsın diye sormadım nasıl olmuş diye sordum dedim güldümm.. sonra bişiler söledi yine bende hevesimi kırdın sağol dedim oda ne hoş karşılıklı duygularımız yazmış bende o zaman sorun yok dedim. dayanamıyorum ya sinir oluyorum şu an benimle konuşmuyo mesela kendi kafasına göre takılıyo. hayır yani bide yan yana oturuyoruz öyle olmasa benim içinde problem yok konuşmasın.. ben nasıl davranacağımı bilemiyorum aynı ortamda küs kalmakta istemiyorum ama artık sinir oluyorum..

Son düzenleme:
herkesle samimi olmak zorunda deilsin..ona göre davran sende..bir samimi bir soğuk deilde..orta halli ol olsada olur olmasada olur havalarında yani...

iş dışında gerekmedikçe konuşmayın bence, illa samimi olucak ya da güzel konuşucak değilsiniz, işle ilgili konuşun işteyken

herkesle samimi olmak zorunda deilsin..ona göre davran sende..bir samimi bir soğuk deilde..orta halli ol olsada olur olmasada olur havalarında yani...
iş dışında gerekmedikçe konuşmayın bence, illa samimi olucak ya da güzel konuşucak değilsiniz, işle ilgili konuşun işteyken

benim için aslında sıkıntı yok konuşsa bende konuşurum hem hanfendi kendi çapında bana laf sokuyo hemde kendisi konuşmuyo.. dedim ya yanyana oturuyoruz o yüzden takıyorum en çokta...
işle alakalıda farklı iş yaptıgımız için hiç muhabbetimiz olmaz normalde..
hayır yani ne bu çelişkii.. herkese normal bana cins cins tavırlar. bişey yapsam gam yemicem ama yok herkese neysem onada oyum niye ben yani ne alıp veremediğin var benle

çekemiyor olabilir sizi boşverin ona prim vermeyin, sallamadığınız zaman dersini alır, ama laf sokarsada güzel uslupla cevabını verin tabiki

çekemiyor olabilir sizi boşverin ona prim vermeyin, sallamadığınız zaman dersini alır, ama laf sokarsada güzel uslupla cevabını verin tabiki

çekilemeyecek bişeyim olsa bari yeni evli borç içinde birini kim çekemez allah aşkına bigün yemekteyiz 2 grup halinde gidiyoruz.. bizde hep onla denk geliyoruz o zaman konuşuyo tabi.. bi kızla değişmeli gidiyorum ben herkeste öyle kim açsa o gidiyo yanii.. bana dedi onla hiç denk gelmiyoruz hep sen geliyosun o gelsin birazda (1. grup olarak yemekteyiz) dedim o zaman sen 2.grupla gel niyeymiş o dedi ben 1.grupta geliyorum. rahatsız olan sensin ben degilim gelme o zaman benle dedim ağzını açamadı, şaşırdı karşılığını verince

güzel karşılık :)))

iş dışında gerekmedikçe muhatap olmayın.
canını sıkmaya değmez.

iş dışında gerekmedikçe muhatap olmayın.
canını sıkmaya değmez.

çok haklısınız bende böyleyim işte kafama takmasam olmaz o konuşmadığı için benimde içimden gelmiyor konuşmak yüzüne bile bakmıyorum neden diye düşünüyorum ama cevabı yok onlardan tek farkım evliyim ve eşimle mutluyum bu yani başka hiç bişey yok

mutlu olduğun farkındalıkları düşünmeye çalış ne bileyim o niye böyle dedikçe kendini yıpratırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…