herkesle samimi olmak zorunda deilsin..ona göre davran sende..bir samimi bir soğuk deilde..orta halli ol olsada olur olmasada olur havalarında yani...
iş dışında gerekmedikçe konuşmayın bence, illa samimi olucak ya da güzel konuşucak değilsiniz, işle ilgili konuşun işteyken
benim için aslında sıkıntı yok konuşsa bende konuşurum hem hanfendi kendi çapında bana laf sokuyo hemde kendisi konuşmuyo.. dedim ya yanyana oturuyoruz o yüzden takıyorum en çokta...
işle alakalıda farklı iş yaptıgımız için hiç muhabbetimiz olmaz normalde..
hayır yani ne bu çelişkii.. herkese normal bana cins cins tavırlar. bişey yapsam gam yemicem ama yok herkese neysem onada oyum niye ben yani ne alıp veremediğin var benle
çekemiyor olabilir sizi boşverin ona prim vermeyin, sallamadığınız zaman dersini alır, ama laf sokarsada güzel uslupla cevabını verin tabiki
çekilemeyecek bişeyim olsa bariyeni evli borç içinde birini kim çekemez allah aşkına bigün yemekteyiz 2 grup halinde gidiyoruz.. bizde hep onla denk geliyoruz o zaman konuşuyo tabi.. bi kızla değişmeli gidiyorum ben herkeste öyle kim açsa o gidiyo yanii.. bana dedi onla hiç denk gelmiyoruz hep sen geliyosun o gelsin birazda (1. grup olarak yemekteyiz) dedim o zaman sen 2.grupla gel niyeymiş o dedi ben 1.grupta geliyorum. rahatsız olan sensin ben degilim gelme o zaman benle dedim ağzını açamadı, şaşırdı karşılığını verince
güzel karşılık :)))
iş dışında gerekmedikçe muhatap olmayın.
canını sıkmaya değmez.
mutlu olduğun farkındalıkları düşünmeye çalış ne bileyim o niye böyle dedikçe kendini yıpratırsın.çok haklısınız bende böyleyim işte kafama takmasam olmaz o konuşmadığı için benimde içimden gelmiyor konuşmak yüzüne bile bakmıyorum neden diye düşünüyorum ama cevabı yok onlardan tek farkım evliyim ve eşimle mutluyum bu yani başka hiç bişey yok
mutlu olduğun farkındalıkları düşünmeye çalış ne bileyim o niye böyle dedikçe kendini yıpratırsın.