Sıkıldım artık

o düğün senin bu düğün benim gezeceğine iş bulsun bence..kusura bakma ama eşin dansözlüğü meslek haline getirmiş seni de kendine benzetmeye çalışşıyor..kimi eşinin oynamasına kızar seninki de bir garip zorla oynatmaya çalışıyor..ne meraklıymış karısını oynatıp izletmeye..töbe töbe..

Yanlisi mi anladim bilmiyorum, benim anladigim;
Esiniz, siz oynamaya kalmasaniz da zaten kalkip oynayan biri yani sorun yok siz oturuyorsunuz oda gidip oynuyor ve illede sende gel demiyor.
Sizin sorununuz, siz oynamazken, esinizin gidip baskalari ile oynamasi.
Akrabalarinizda size gelip esinizin oynadigini söyleyince " aaa öylemi haberim yok" diyorsunuz, buda demek oluyor ki esiniz baska bayanlarla oynuyor aksi takdirde ne akrabalar söylerdi nede siz kizardiniz.
Bu durumda sorun sizin oynamamaniz degil, siz oynamasanizda esinizin baskalari ile oynamasi.
Bu durumda nasil ki siz oynamayi sevmiyorsaniz, oda oynamayi seviyor, birakin oynasin, sizi yanliz birakmasina bozuluyorsunuz ama o konuda cok haklida olsaniz demek ki adamin kani kayniyor.
Bir is bulsa biraz enerji harcasa iyi olur gibi geliyor.

çok ilginç bir çevre..
hayatları çalgı çengiyle geçiyor gibi..
ne boş..

aklıma bir fikir geldi ama,
olur mu bilmem..
eşin nasılsa işsiz, düğün, nişan, kına gecesi, doğum günü gibi
özel günlere ait, bir eğlence organizasyon şirketi kursa olmaz mı?
çokda başarılı olacağını tahmin ediyorum..
insan ancak sevdiği, istediği bir işte başarılı olur..
bilmiyorum artık, olur mu olmaz mı..

Arkadaşlar eşim 4aydır calismiyor 4yıl değil
ayrıca oynamayı bilmiyorum demedim sevmiyorum özellikle düğünlerde oynamak hiç tarzım değil eşim bu durumu bildiği halde üstüme gitmesi beni sinir ediyor bırakıp oynamasina da kızmıyorum herkesin kendi keyfi eşimin dugune gitmesine de kızmıyorum kızılacak birşey değil bence düğün gitmesi konu başka tarafa kaydı

ben düğüne gitmedim o da herhangi bir zorlama yapmadı sanki akşam hicbirsey olmamış gibi davranıyor ben konuşmuyorum mecburiyet haricinde bakalım böyle ne kadar gidecek

canım evet sen yüzüne vurmuyosundur hiç bişey hissettirmiyosundur ama erkek psikolojisi, ben altta yatan sebeblerden birinin bu olduğunu düşündüm
bunda da senin bi suçun yok, bunu çözecek olan işi bulacak olan kendisi

Son düzenleme:
bizde de tam tersi dugunleri ben de sevmem ama club vs baska yerlerde oynarim inanin herkes oynarken sizin tek kalmaniz cok kotu bi duygu hatta bi keresinde bi terbiyesiz taciz etti beni sevgilim benden 20 metre otede oturdugu icin fark etmedi bile ben de tatsizlik cikmasin diye soylemedim bence sevmiyor olabilirsiniz ama dokturmeseniz bile bikac sarkida alkis yapip sonra oturabilirsiniz hem gonlu olur ben kiriliyoru. acikcasi sevgilim yalniz birakinca onu anlayabiliyorum. diger sorunlarinizi ise bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…