• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım artık

karakartal35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
238
0
26
Manisa
Merhaba bayanlar aslında konuya nerden başlıcam bilmiyorum. eşimle uzun süreli bir arkadaşlıktan sonra evlendik.
arkadaşlık zamanımızda süper bir ikiliydik. evlendik gene öyleydik ta ki ailesi ile sorunlar yaşayıncaya kadar bizim ayrı bir evimiz olduğunu kabul etmek istemediler beni sindirmeye çalıştılar ve eşim genelde bunlara şahit olmazdı herneyse bir süredir kv ile sadece özel günlerde ya da mecbur kaldıkça konuşuyorum. görümce ile hiç konuşmuyoruz konuşmayı da düşünmüyorum sorun şu ki eşm artık en ufak birşeyde salak salak tripler yapıyor bana . bu arada daha 14 aylık evliyiz

yapım gereği düğünleri ve düğünlerde oynamaları sevmeyen biriyim eşimse benim tam tersim düğünün başından sonuna kadar oynasa doymaz. arkadaşlık dönemimden bilir düğünleri haz etmediğimi nişanlılık dönemimde de hiç sorun etmedi ama şimdi her düğünü burnumda getiriyor.
bu yaz 4 kuzeninin düğünü oldu dörtünde de burnumda getirdi. bi beni düğün salonuna oturtur ben şimdi gelcem der bi gider gidiş o gidiş. kuzenlerini çok sevdiğim için oynmayı sevmesemde elimden geldiğince onlara eşlik etmeye çalıştım ama eşim tabi bunları hiç görmedi 2 dk benim yanımda durup başka kişilerle karşılıklı oynamaya giderdi. çok kez uyardım ama değişen birşey yok artık görmedim zannedip bana söyleyen akrabalarına aaa öyle mi görmedim ben deyip geçiştiriyorum yoruldum çok yoruldum gerçekten.

her düğünde çok kötü sarhoş olur bin defa söylerim bu kadar içme diye ama beni asla dinlemez birşey içmedim ki der ama dili dönmez sarhoşluktan.
akşamda bir arkadaşının kardeşinin düğünü vardı kaç gündür ağır bir grip geçirmeme ateşler içinde tir tir titrememe rağmen kalkıp hazırlandım ve düğüne indik. elimi tuttu düğüne gidiyorken yolda birden elimi ittirdi. sonra gittik bi köşeye ayakta izliyoruz oynucan mı dedi bende hayır dedim. daha sonra bu benim elimi tekrardan bıraktı benden biraz öne doğru gitti hiçbirşey demedim sonra birşey söylemek için olduğu yöne doğru kafamı bi çevirdim eşim yok arkama döndüm baktım benden 10/15 adım uzağa gitmiş ordan bakıyor benim arkamda başka insanlar adamlar var nasıl bozuldum gelsene buraya diyorum surat 5 karış omuz silkiyor. yanına gittim napıyon sen diye bana bağırmalar yok birşey senin yaptığını yapıyorum gel yanımda dur dedim hayır dedi bende öyle mi o zaman ben gidiyorum dedim ve eve geri döndüm hemen arkamdan gelip bi de apartmanın içinde bağırdı sonra kapıları çarpıp gitti düğüne geri sinirden ne dediğini şuan içn hatırlamıyorum.

bende evime çıkıp uzandım. düğün bitti saat 12 oldu daha eve gelmedi. arıyorum telefon kapalı sonra arkadaşını aradım ordan ulaştım ona eve gel seni bekliyorum dedim. eve geldiğinde saat 02:30du kızlar. geldiğinde uyuyakalmışım hiçbirşey olmamış gibi beni uyandırıp yatağa götürmek istedi bende o sinirle konuyu açtım neyim ben senin için niye her düğünde bu oynama mevzusu yüzünden bana eziyet ediyorsun ben kendi akrabalarımın arkadaşlarımın düğününe gtmiyorum sevmediğim için ama senin için sevmediğim birşeye katlanıyorum daha ne istiyorsun diye çık el çırp yanımda ol ne olur yani diyor sevmediğim birşeyi bana neden yapmak zorunda bırakıyorsun dedim herkesin eşi yanında benim eşim yok herkes seni sordu hasta yatıyor dedm sen her seferinde bana yalan söyletiyorsun diye bağırmaya başladı oysa ki bu yalnız bıraktığım ilk düğündü. bende sen benim bu huyumu arkadaşlık dönemimizde beri biliyordun bu kadar sorun yapacaktın o zaman almasaydın beni gidip oynamayı çok seven birini alsaydın dedim. nişanlıyken sorun değildi de şimdi mi soun oluyor dedim

sonra bundan sonra ben senin annenlere gitmicem senin kardeşin benim kardeşim değil artık dedi. daha sonra köpek almıştı bana köpeğe yarın seni bu evden kurtarcam vs demeye başladı beni böyle mi cezalandırıyorsun dediğimde sen nasıl oynamak istemiyorsan bende bunları yapmak ya da yapmamak istiyorum seni ilgilendirmez dedi. sinirimden bildiğiniz tekme tokat daldım ona . ben mi abartıyorum bayanlar sizce yoksa yaptıkları normal mi

çektiğim o kadar zorluğu hiç görmüyor. kendisi 4 aydır çalışmıyor ben hem işte çalışıyorum hem eve gelip evde çalışıyorum kendi yemekten sonra uyur bütün gün evde zaten ama bütün gün gezer akşamları uyur son zamanlarda böyleyiz. onun sıkıldığı kadar bende sıkıldım ne yapcam ona nasıl davrancam bilmiyorum. bugünde düğün var gene akşama kardeşimde bizde kardeşimle mi kalsam evde yoksa onunla düğüne mi gitsem karar veremedim açıkcası

uzun oldu kızlar kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum artık düşünemez oldum sabahın 4de uyuyup 7:30da uyanıp işe geldim paşa evde yatıyor halen:53:

Cok zor Bir durum Allah kolaylık versın esın fırlama bırsey sanki sen ondan daha olgunsun eşin baya şen işsız olduğu için üzülmüyor çabalamıyor mu düğünlere kosacagına iş için harcadın kendını işte bu tasınamaz br yuk gercekten sabret bakalım canım sen de tavır koy oluruna bırak bakalım ne yapıcak

cok zor bir durum canim allah yardimcin olsun adam issiz gucsuz ve bunu sorun yapacagi yerde ne nezaman nerde gobek atarim in hesabini yapiyor. durumunuzu kaniksamis olmasin buna izin vermeyin yani karim calisiyor ben calismiyorum gecinip gidiyoruz olmasin aklindaki zamane erkekleri buna da lisiyor cunku...bir de nacizane fikrim oldum olasi oynayan erkeklerden nefret ederim yakistiramam hic anladigim kadariyla siz gayet akli basinda nerede nasil davranacagini bilen bir bayansiniz tavrinizda kararli olun atsin kendini pistin ortasina karismayin bakalim zaten elden ne gelir ki?

Senı yanlız bırakıp 10 adım arkandan dugunu ızledı ve arkanızda adamlar vardı :53:
ınsan kıskanır ya esınız kac yasında?

Çok zor bir durum ve çok haklısınız sabrınızın taşmasında.
Neden işsiz eşiniz ? İş aramıyor mu ?
...
Bir erkek karısının oynamasından rahatsız olur aslında, ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Eşlik etmenizi bekliyor fakat bu konuda baskı yapması haksızlık.
...
Prensiplerinizden ödün verin demiyorum fakat ders vermek adına hiç oynamayı denediniz mi ?
Çıkıp piste düğün sonuna kadar güzel bir dağıtsanız bir daha istemez gibi geliyor bana..

oynamasına hiç karışmam zaten oynasın seviyorsa ama beni zorlamasın ya da ben kendi rızamla kalktıysam benim yanımda dursun onunla bunla oynamasın ya da öyle yapacaksa beni kaldırmasın inanın kızlar bu sene kaç tane düğünleri oldu ve bu hepsinde beni ağlattı düğünün başında hemde işten geliyorum hadi ne zaman hazırlancan erken gelsen olmazdı sanki bana böyle bağırır bağırır sonra kardeşini 9kadar bekleriz evden çıkmak için.

işe üzülüyor farkındayım ama sadece üzülüyor hani eşime destek olayım hiç olmazsa part time bi iş bulayım demiyor. bulduğu işleri de beğenmiyor çıkıyor.

bu arada eşim 28 ben 27 yaşındayım.
mahallede bana birşey olmazmış herkes onun karısı olduğumu bilyormuş biri birşey dese onu oraya yığarmış vs vs

Çok zor bir durum ve çok haklısınız sabrınızın taşmasında.
Neden işsiz eşiniz ? İş aramıyor mu ?
...
Bir erkek karısının oynamasından rahatsız olur aslında, ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Eşlik etmenizi bekliyor fakat bu konuda baskı yapması haksızlık.
...
Prensiplerinizden ödün verin demiyorum fakat ders vermek adına hiç oynamayı denediniz mi ?
Çıkıp piste düğün sonuna kadar güzel bir dağıtsanız bir daha istemez gibi geliyor bana..

eşimin önceki işi sürekli uzun süreli şehir ve yurt dışı çalıştırıyor diye işten ayrıldı. bazen dışarı gidip 2 ay gelmeyip sadece 1 günlüğüne geldiği oluyordu çünkü
şu an için birşey yaptığı yok ayağına iş bekliyor.

evet kuzenlerinde elimden geldiğince pistte olmaya çalıştım fakat siz oynarken eşiniz başka kişilerle oynarsa siz o pistte olmaya devam edebilir misiniz.
öyle saatlerce oynayacak biri değilim ben hatta hiç oynamaya kalkan biri değilm ama onun için onu bile yapmaya çalıştım ama o bunu görmüyor ki ayrıca sevmediğim birşeyi yapmak ta hiç hoşuma gitmiyor.

ooohh eline ayağına sağlık, 2 tane de yumruk yapıştırsaydın o ergen ruhlu gelişmemiş kocana..

ne o öyle be?
ne iğrençtir o erkeklerin piste fırlayıp dansöz gibi kıvırmaları..
erkeğe yakışmıyor kalça kıvırıp bilek bükmek..
ayy kafamı çeviriyorum öyle pistte oynayan erkek görünce
(zaten düğünlere gitmem ama çok yakınım olunca mecbur gidiyorum)..

ne kadar gülüyorlardır eşine düğünlerde kimbilir..
dalga konusu olmuştur..
lakabı falanda vardır şimdi onun :)))

gitme bu akşam, boşver otur keyfine bak..
mecbur musun canım, onun rezalet oyunlarına kıvırmalarına eşlik edip ortak olmaya..
ayy bide trip atıyor,
sanki sen erkek, o kadın..

başka konularda eşinin ailesiyle olan sorunlarını da okudum, dayanılır gibi değil, eşin hem suçlu hem güçlü, düğünde oynamamayla ailenin ne alakası var bu konuyu nasıl senin kardeşin benim kardeşim değil ailene gitmicem noktasına bağladı gerçekten ilginç, belli ki gidesi yoktu bahane yaptı, ama sen ömrü billah onun ailesini çekeceksin çünkü gelinsin, sen çalışıyosun aileside destek oluyodur ne diye iş arasın ki, düğünlerde oynasın dursun, ne kadar dayanıcaksın bakalım merakla takip edicem yorumlarını ve konularını

bence en büyük problem düğün müğün değil işsizlik

bana biraz işsizlikten gocunamuyormuş gibi geldi eşin
nasıl olsa sen çalışıyorsun ya bi rahatlık var

Merhaba bayanlar aslında konuya nerden başlıcam bilmiyorum. eşimle uzun süreli bir arkadaşlıktan sonra evlendik.
arkadaşlık zamanımızda süper bir ikiliydik. evlendik gene öyleydik ta ki ailesi ile sorunlar yaşayıncaya kadar bizim ayrı bir evimiz olduğunu kabul etmek istemediler beni sindirmeye çalıştılar ve eşim genelde bunlara şahit olmazdı herneyse bir süredir kv ile sadece özel günlerde ya da mecbur kaldıkça konuşuyorum. görümce ile hiç konuşmuyoruz konuşmayı da düşünmüyorum sorun şu ki eşm artık en ufak birşeyde salak salak tripler yapıyor bana . bu arada daha 14 aylık evliyiz

yapım gereği düğünleri ve düğünlerde oynamaları sevmeyen biriyim eşimse benim tam tersim düğünün başından sonuna kadar oynasa doymaz. arkadaşlık dönemimden bilir düğünleri haz etmediğimi nişanlılık dönemimde de hiç sorun etmedi ama şimdi her düğünü burnumda getiriyor.
bu yaz 4 kuzeninin düğünü oldu dörtünde de burnumda getirdi. bi beni düğün salonuna oturtur ben şimdi gelcem der bi gider gidiş o gidiş. kuzenlerini çok sevdiğim için oynmayı sevmesemde elimden geldiğince onlara eşlik etmeye çalıştım ama eşim tabi bunları hiç görmedi 2 dk benim yanımda durup başka kişilerle karşılıklı oynamaya giderdi. çok kez uyardım ama değişen birşey yok artık görmedim zannedip bana söyleyen akrabalarına aaa öyle mi görmedim ben deyip geçiştiriyorum yoruldum çok yoruldum gerçekten.

her düğünde çok kötü sarhoş olur bin defa söylerim bu kadar içme diye ama beni asla dinlemez birşey içmedim ki der ama dili dönmez sarhoşluktan.
akşamda bir arkadaşının kardeşinin düğünü vardı kaç gündür ağır bir grip geçirmeme ateşler içinde tir tir titrememe rağmen kalkıp hazırlandım ve düğüne indik. elimi tuttu düğüne gidiyorken yolda birden elimi ittirdi. sonra gittik bi köşeye ayakta izliyoruz oynucan mı dedi bende hayır dedim. daha sonra bu benim elimi tekrardan bıraktı benden biraz öne doğru gitti hiçbirşey demedim sonra birşey söylemek için olduğu yöne doğru kafamı bi çevirdim eşim yok arkama döndüm baktım benden 10/15 adım uzağa gitmiş ordan bakıyor benim arkamda başka insanlar adamlar var nasıl bozuldum gelsene buraya diyorum surat 5 karış omuz silkiyor. yanına gittim napıyon sen diye bana bağırmalar yok birşey senin yaptığını yapıyorum gel yanımda dur dedim hayır dedi bende öyle mi o zaman ben gidiyorum dedim ve eve geri döndüm hemen arkamdan gelip bi de apartmanın içinde bağırdı sonra kapıları çarpıp gitti düğüne geri sinirden ne dediğini şuan içn hatırlamıyorum.

bende evime çıkıp uzandım. düğün bitti saat 12 oldu daha eve gelmedi. arıyorum telefon kapalı sonra arkadaşını aradım ordan ulaştım ona eve gel seni bekliyorum dedim. eve geldiğinde saat 02:30du kızlar. geldiğinde uyuyakalmışım hiçbirşey olmamış gibi beni uyandırıp yatağa götürmek istedi bende o sinirle konuyu açtım neyim ben senin için niye her düğünde bu oynama mevzusu yüzünden bana eziyet ediyorsun ben kendi akrabalarımın arkadaşlarımın düğününe gtmiyorum sevmediğim için ama senin için sevmediğim birşeye katlanıyorum daha ne istiyorsun diye çık el çırp yanımda ol ne olur yani diyor sevmediğim birşeyi bana neden yapmak zorunda bırakıyorsun dedim herkesin eşi yanında benim eşim yok herkes seni sordu hasta yatıyor dedm sen her seferinde bana yalan söyletiyorsun diye bağırmaya başladı oysa ki bu yalnız bıraktığım ilk düğündü. bende sen benim bu huyumu arkadaşlık dönemimizde beri biliyordun bu kadar sorun yapacaktın o zaman almasaydın beni gidip oynamayı çok seven birini alsaydın dedim. nişanlıyken sorun değildi de şimdi mi soun oluyor dedim

sonra bundan sonra ben senin annenlere gitmicem senin kardeşin benim kardeşim değil artık dedi. daha sonra köpek almıştı bana köpeğe yarın seni bu evden kurtarcam vs demeye başladı beni böyle mi cezalandırıyorsun dediğimde sen nasıl oynamak istemiyorsan bende bunları yapmak ya da yapmamak istiyorum seni ilgilendirmez dedi. sinirimden bildiğiniz tekme tokat daldım ona . ben mi abartıyorum bayanlar sizce yoksa yaptıkları normal mi

çektiğim o kadar zorluğu hiç görmüyor. kendisi 4 aydır çalışmıyor ben hem işte çalışıyorum hem eve gelip evde çalışıyorum kendi yemekten sonra uyur bütün gün evde zaten ama bütün gün gezer akşamları uyur son zamanlarda böyleyiz. onun sıkıldığı kadar bende sıkıldım ne yapcam ona nasıl davrancam bilmiyorum. bugünde düğün var gene akşama kardeşimde bizde kardeşimle mi kalsam evde yoksa onunla düğüne mi gitsem karar veremedim açıkcası

uzun oldu kızlar kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum artık düşünemez oldum sabahın 4de uyuyup 7:30da uyanıp işe geldim paşa evde yatıyor halen:53:

ne bitmek bilmez düğünlermiş arkadaş, kuzen bol herhalde, gitmemesi imkansız, sende gidiyosan sadece otur, telefonunla falan oyna diyeceğim
ama bırak o oynasın, onun sürekli oynamasına karışma,
sen onun oynamasını kabullen o senin oynamamanı kabullensin, herkes düğünlerde attırcak döktürcek diye bişey yok, oynamak istemeyenide neden zorlarlar ya da neden eksik ya da yanlış bişey yapıyomuş gibi hissettirirler anlamıyorum bizim tüm toplumda var bu, aaaa nasıl oynamaz, oynamıyorum kardeşim:27:

ben asıl 4 aydır işsiz olmasına takıldım, 4 ay nasıl evde yatar bi adam ya
:44:

bi de şu kavgada anneni, kardeşini öne sürmesine şaşırdım ne alaka

içki mevzuu da var bi taraftan, düğünde oynarsın edersinde konuşamayacak kadar sarhoş olmak gerekmez, umarım o şekilde araba falan kullanmıyodur

bence eşin sen para kazandığın için o kazanamadığı için içerliyor olabilir, bu yüzden sana kin güdüp gıcık olduğun şeyleri özellikle yapıyor bence, evet çok çocukca ama olabilir

gerçi işi ayağına bekliyor diyosun, çözümü basit o işin ayağına gitçek, eminim çabaladığı halde bulamasa sen buna tepki göstermezdin bu kadar, sanırım çabasıda yok, rahat yetişmiş herhalde

Son düzenleme:
oynayan erkeklerden çoğu kadın gibi, ben de hiç haz etmem... üstelik senin eşin sürekli hayıflanıyor, yakınıyor ama anlattığına göre iş bulma konusunda bir çabası ve icraatı da yok...! herkes üst düzey işlerde çalışmak zorunda değil.. bir işin ucundan tutmaya niyeti de yok gibi sanki...

canım, düğünlere de (yakın akrabalar hariç) gitmek zorunda değilsin... gitsen bile oynamak zorunda hiiiiçççç değilsin... o evde miskin miskin oturacak, sen çalışıp eve ekmek getireceksin ve sonra sana hayatı sudan sebeplerden zehir edecek...!!! böyle bir erkek profili seviyorsan ancak bir süre idare edilir... sonrası biraz zor...:50:

ooohh eline ayağına sağlık, 2 tane de yumruk yapıştırsaydın o ergen ruhlu gelişmemiş kocana..

ne o öyle be?
ne iğrençtir o erkeklerin piste fırlayıp dansöz gibi kıvırmaları..
erkeğe yakışmıyor kalça kıvırıp bilek bükmek..
ayy kafamı çeviriyorum öyle pistte oynayan erkek görünce
(zaten düğünlere gitmem ama çok yakınım olunca mecbur gidiyorum)..

ne kadar gülüyorlardır eşine düğünlerde kimbilir..
dalga konusu olmuştur..
lakabı falanda vardır şimdi onun :)))

gitme bu akşam, boşver otur keyfine bak..
mecbur musun canım, onun rezalet oyunlarına kıvırmalarına eşlik edip ortak olmaya..
ayy bide trip atıyor,
sanki sen erkek, o kadın..

zannedersem baya fazla vurdum yok güldüklerini sanmıyorum çünkü onların aile ve arkadaş çevreleri hep böyle kadını erkeği hiç ama hiç oturmuyorlar desem yeridir.
hatta oynamazsan çok tuhaf karşılıyorlar

başka konularda eşinin ailesiyle olan sorunlarını da okudum, dayanılır gibi değil, eşin hem suçlu hem güçlü, düğünde oynamamayla ailenin ne alakası var bu konuyu nasıl senin kardeşin benim kardeşim değil ailene gitmicem noktasına bağladı gerçekten ilginç, belli ki gidesi yoktu bahane yaptı, ama sen ömrü billah onun ailesini çekeceksin çünkü gelinsin, sen çalışıyosun aileside destek oluyodur ne diye iş arasın ki, düğünlerde oynasın dursun, ne kadar dayanıcaksın bakalım merakla takip edicem yorumlarını ve konularını

çünkü benim bir tek ailem var şu an gittiğim ve mutlu olduğum bi de onun ailesine mecburi kalmadıktan sonra inmiyorum
iş arıyor ama beğenmiyor. hani git biraz çalış daha iyisi olursa çıkarsın bu yok bende bilmiyorum ne kadar dayanacağımı akşam çekip gitmek istedim ama o saatte nereye gidebilirdim ki :50:

bence en büyük problem düğün müğün değil işsizlik

bana biraz işsizlikten gocunamuyormuş gibi geldi eşin
nasıl olsa sen çalışıyorsun ya bi rahatlık var

evet biraz rahatlığı var çünkü para isteyince hiç kimse geri çevirmiyor onu ama işsizliği nasıl böyle düğünlere bağlıyor onu da bilmiyorum bende sıkılıyorum bu duruma diyor ama eline geçen parayı da yarını düşünmeden harcayabiliyor

ne bitmek bilmez düğünlermiş arkadaş, kuzen bol herhalde, gitmemesi imkansız, sende gidiyosan sadece otur, telefonunla falan oyna diyeceğim
ama bırak o oynasın, onun sürekli oynamasına karışma,
sen onun oynamasını kabullen o senin oynamamanı kabullensin, herkes düğünlerde attırcak döktürcek diye bişey yok, oynamak istemeyenide neden zorlarlar ya da neden eksik ya da yanlış bişey yapıyomuş gibi hissettirirler anlamıyorum bizim tüm toplumda var bu, aaaa nasıl oynamaz, oynamıyorum kardeşim:27:

ben asıl 4 aydır işsiz olmasına takıldım, 4 ay nasıl evde yatar bi adam ya
:44:

bi de şu kavgada anneni, kardeşini öne sürmesine şaşırdım ne alaka

içki mevzuu da var bi taraftan, düğünde oynarsın edersinde konuşamayacak kadar sarhoş olmak gerekmez, umarım o şekilde araba falan kullanmıyodur

bence eşin sen para kazandığın için o kazanamadığı için içerliyor olabilir, bu yüzden sana kin güdüp gıcık olduğun şeyleri özellikle yapıyor bence, evet çok çocukca ama olabilir

gerçi işi ayağına bekliyor diyosun, çözümü basit o işin ayağına gitçek, eminim çabaladığı halde bulamasa sen buna tepki göstermezdin bu kadar, sanırım çabasıda yok, rahat yetişmiş herhalde

ben zaten onunla her yere gidiyorum sırf o yalnız kalmasın diye benim arkadaşımla aynı güne gelen düğünlerde bile onunla olmayı tercih ediyorum. oynamasına da asla ve asla karışmam ama o benim oynamama karışıyor :44:
arada bi işe girdi 3 hafta çalışmadı beğenmemiş işi bıraktı geldi. şimdi ise iş arıyor öyle işte

aileme bağlaması zannedersem beni başka türlü üzemeyeceği için :/ çünkü ailem evime gelmiyor kv ile olan sorunlar yüzünden sadece ben gidp görüyorum eğer o gelmezse çok kalamam orda o yüzden galiba bende tam bilmiyom:44: bilmem öyle olabilir mi acaba inanın bu hiç aklıma gelmemişti ben çünkü onun işsiz olduğunu hiç yüzüne vurmuyorum ki ondan kinlenebileceği hiç aklıma gelmemişti :53:

oynayan erkeklerden çoğu kadın gibi, ben de hiç haz etmem... üstelik senin eşin sürekli hayıflanıyor, yakınıyor ama anlattığına göre iş bulma konusunda bir çabası ve icraatı da yok...! herkes üst düzey işlerde çalışmak zorunda değil.. bir işin ucundan tutmaya niyeti de yok gibi sanki...

canım, düğünlere de (yakın akrabalar hariç) gitmek zorunda değilsin... gitsen bile oynamak zorunda hiiiiçççç değilsin... o evde miskin miskin oturacak, sen çalışıp eve ekmek getireceksin ve sonra sana hayatı sudan sebeplerden zehir edecek...!!! böyle bir erkek profili seviyorsan ancak bir süre idare edilir... sonrası biraz zor...:50:

düğün mevzusunda bu baskıları bu sene başladı daha önceden böyle birşey yoktu kv ısrar ettiğinde filan o oynamayı sevmiyor zorlamayın derdi :2: nasıl gitmeyeyim gittiğim halde böyle yapıyor gitmesem neler yapar. mahallede konuşulması da cabası

Siz haklısınız tabi,ama şu da var beraber bır hayatı yaşıyorsunuz.Yeri geldiğinde eşiniz istemediği halde sizin için fedakarlıkta bulunur,yeri geldiğinde siz.İçkiyi abartması çok kötü katılıyorum ama onun dısında oynamayı sevmesı sızın saygı duyacağınız bir durum bence,tabi kıskanc bir erkek bayanı tek orda bırakmaz o ayrı.
Eşiniz çalışmaya baslasa bence biraz daha rahatlıyacaksınız,şuanda tüm yük sizin üzerinizde.

eşiniz düğünde oynamadınız diye, böylesine basit bir sebebpten ki sizin sevmediğinizi de bildiği halde size düğünün ortasında, apartmanda bi sürü bağırmış. yetmezmiş gibi evde de ailenize gitmeyeceğini, köpeği geri götüreceğini söyleyerek bi güze de bilinçaltı rahatsızlıklarını dökmüş; sanki olayın kardeşiniz ya da ailenizle bir ilgisi varmış gibi...

siz de tutumuş bugün gitsem mi, yoksa kardeşimle mi kalsam diye soruyorsunuz. arkadaşım bence sizin takıldığınız nokta yanlış. siz dün hiçbir şey olmamış gibi bu akşamki düğünün gailesine düşerseniz düğünler yüzünden daha çok kavga edersiniz. tavrınızı koyup da bi oynamak yüzünden beni kırdığın yetmiyor mu, üstelik de olaya ailemi de katıyorsunuz demediğiniz gibi bugün gitsem mi diyorsunuz.

gidin bence. bugün de bağırsın eşiniz oynamadınız diye!

eşin ne acayip adammış 1.acayiplik işsizliliğini deil düğünde kim kaç göbek attı yada atmadı karım neden neden oynamadı bunlarla kafa patlatıyor 2.acayiplik sevmediğini bile bile bu konuda üstüne gitmesi 3.acayiplik çocuk gibi omuz silkmesi.ayrıca bazı kocalar bu tarz ortamlarda karılarının çok göz önünde olmasından hoşlanmazlar seninki tam tersi.böyle bi mevzu yüzünden teme tokat kavga etmene üzüldüm son durumunuz ne bilmiyorum ama böyle bi mevzu yüzünden bi daha kavga etmeyin sen böyle ortamlarda elinden geldiğince eşine eşilik et (bazen hepimiz sevmediğimiz şeylere maruz kalıyoruz)o da sana baskı yapmasını ve fazlasını beklemesin bu kadar basit aslında

calismayan erkeklere saygi duymuyorum helede is aramayan ve bu rahatliga alisan
birde karisina sirtini dayayan
üstüne birde karisinin sinirlerini yipratan erkeklere hic saygi duymuyorum
erkek agir olacak
sorumluluk bilecek
esinizin isi yok gücü yok siz calsiiyorsunuz birde dügünde göbek atmyiorsunuz diye ne bu olaylar
cok komik ve itici bir durum
akli basinda kadina benziyorsunuz adam edersiniz umarim

Canım bir sürü dans kursları,oryantal kursları var git bence. Erkeğin oynamayanına laf olmazda, kadınsın biraz cilve biraz oyun insanın evliliğine mutluluk katar. Bence eşine uy biraz ve sakın şikayet etme!

:53::53::53::53: 4 yıldır işsiz sapasağlam adam ve düğünlerde oynamak için can atıyor:53::53::53::53::53: aslında işi hazırmış baksana....tövbe yarabbimm....

Back